تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 668 از 1219 اولاول ... 1685686186586646656666676686696706716726787187681168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,671 به 6,680 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سعید جان من دیگه حال و حوصله ندارم ( شیطونه میگه اصلا برم اورجینال uncharted 2 رو بگیرم)
    نمی دونم مشکل این 3 تا بازی من چیه اسم بازی هام هم ایناست : motorstorm, uncharted 2 , heavy rain
    اگه شد فردا می خوام برم از یه مغازه دیگه کپی شو بخرم و فکر کنم اینا وقتی بازی رو کپی مکنن یه سری از فایلاشو یا کپی نمی کنن یا حذف می کنن؟؟؟؟

آخه مشکلش چیه پچ یا چیزی نیست نصبش کنم و برا مولتی من که نیست برا من 1.15 هست 1.17 بریزم درست نمی شه ؟؟؟
    من موندم اصلا PS3 رو برای چی کپی خور میکنید ؟
    PS3 فوق فوقش برای هر سلیقه ای 5 تا بازی انحصاری داره (یعنی همه ی بازی های انحصاری Ps3 باب میل همه نیست) باقی بازی هایی هم که بازی میکنید که مالتی هستش !
    باور کنید این همه دردسر ارزش نداره ، یه 360 بخرید برای بازی های مالتی خودتون رو راحت کنید .

2. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

13 multiMAN 1.17.01 Released

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فدای تو

ناصر جون ماله من V9 نیست ولی تو هاردم دارمش. باید برم نصب کنم احتمالا واسه همینه .

ایول پس چیزی شاخیه این Rebug !! فردا نصبش میکنم الان اصلا حال ندارم .

ناصر جان تو متوجه شدی چرا بعضی از دوستان با بازی های Eboot انقدر مشکل دارن ؟ من متاصفانه از این بازی ها ندارم که بفهمم مشکل از چیه.

آره محمد جان !! تازه بدون دیسک هم اجرا میشه

آقای alex_fera اینجا توضیح دادن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اخه من هم uncharted 2 رو دارم هم motorstorm ولی تو اجراشون هیچ مشکلی ندارم. همشون هم از همین معمولیا هستند که تو Iris Manager انتخاب می کنم و بعد رد دیسک کلیک می کنم اجرا میشه. اگه دقیقاً بگن کجاش چه مشکلی داره و چجوری دقیقاً اجرا نمیشه شاید بشه کمکی کرد.

با Iris Manager 1.2 امتحان کنید شاید جواب داد. البته من اونارو با Gaia و multiman هم اجرا کردم بدون مشکل.
    Last edited by sony_W810i; 23-04-2011 at 08:53.

6. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

PS3 فوق فوقش برای هر سلیقه ای 5 تا بازی انحصاری داره (یعنی همه ی بازی های انحصاری Ps3 باب میل همه نیست) باقی بازی هایی هم که بازی میکنید که مالتی هستش !
    باور کنید این همه دردسر ارزش نداره ، یه 360 بخرید برای بازی های مالتی خودتون رو راحت کنید .
    5 تا بازی.....؟؟
    میلاد جون در حال حاضر اینجا هم قیمت خود کنسول ps3 کمتر از ایکس باکسه و هم قیمت بازیهاش....!!
    منظورت هم از اون 5 تایی که گفتی رو نفهمیدم....

8. این کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به هر حال 1 کنسول بهتر از 2 تا کنسول هست پولشم کمتر درمیاد
    ولی کاش PS3 بازی های multi رو حداقل مثل Xbox360 میتونست اجرا کنه اکثرشون افت فریم دارند. نمونه بارز AC

10. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به هر حال 1 کنسول بهتر از 2 تا کنسول هست پولشم کمتر درمیاد
    ولی کاش PS3 بازی های multi رو حداقل مثل Xbox360 میتونست اجرا کنه اکثرشون افت فریم دارند. نمونه بارز AC
    از روي هارد اكسترنال افت فريم پيش مياد ولي از روي هارد كنسول يا ديسك اريج شخصا افت فريم نداشتم يا انقد كم بوده كه به چشمم نيومده.

12. 5 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

سلام...

دوستان الان آخرین روش هـــــــــــک PS3 چجوریه ؟؟!؟! هنوز دنگ و فنگ داره ؟

بعد هر بازی بخوای باید هارد رو بزنی سره شان ببری برات بریزن ؟ رو DVD نیست؟؟
    Last edited by HESAM_5700; 23-04-2011 at 09:16.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخه من هم uncharted 2 رو دارم هم motorstorm ولی تو اجراشون هیچ مشکلی ندارم. همشون هم از همین معمولیا هستند که تو Iris Manager انتخاب می کنم و بعد رد دیسک کلیک می کنم اجرا میشه. اگه دقیقاً بگن کجاش چه مشکلی داره و چجوری دقیقاً اجرا نمیشه شاید بشه کمکی کرد.

با Iris Manager 1.2 امتحان کنید شاید جواب داد. البته من اونارو با Gaia و multiman هم اجرا کردم بدون مشکل.
    سلام به ناصر جون عزیز

ناصر دقیقا مشکل من با این صورته که وقتی من رو بازی uncharted 2 کلیک می کنم در لودینگ اول بازی که دقیقا تازه می خواد بازی رو لود کنه گیر میکنه یعنی لودینگ بازی هی مچرخه و تمومی نداره دقیقا در بازی heavy rain هم همین مشکلو دارم لودینگ اول بازی تمومی نداره ؟؟؟
    ناصر جان اگه میشه لینک دانلود اون برنامه هایی هم که گفتی بزار من لینکشو ندارم اگه لطف کنی لینک پچ یا چیزی اگه داری بذار ؟؟

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان از اين عينك هاي 3d كه به كنسول بخوره سراغ ندارين....؟؟؟
    بازي كردن باهاش بايد حس جالبي داشته باشه مخصوصا كه ميگن ابعاد تصويرش 80 اينچه

16. 3 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سعید جان من دیگه حال و حوصله ندارم . مخم حسابی قاطی کرده ( شیطونه میگه اصلا برم اورجینال uncharted 2 رو بگیرم)
    نمی دونم مشکل این 3 تا بازی من چیه اسم بازی هام هم ایناست : motorstorm, uncharted 2 , heavy rain
    اگه شد فردا می خوام برم از یه مغازه دیگه کپی شو بخرم و فکر کنم اینا وقتی بازی رو کپی مکنن یه سری از فایلاشو یا کپی نمی کنن یا حذف می کنن؟؟؟؟

آخه مشکلش چیه پچ یا چیزی نیست نصبش کنم و برا مولتی من که نیست برا من 1.15 هست 1.17 بریزم درست نمی شه ؟؟؟
    حامد جان من میگم شما کنسول رو ببر پیش کسی که ازش بازی رو خریدی بگو این بازی هارو برام اجرا کن . دقیقا هم سعی کن جلو خودت این کارو انجام بدن که متوجه ی موضوع بشی.

احتمال اینکه فایلی چیزی درست ریخنه نشده باشه هم هست مخصوصا خوده Eboot که کلا Boot شدن بازی توسط اون هست .

دوستان از اين عينك هاي 3d كه به كنسول بخوره سراغ ندارين....؟؟؟
    بازي كردن باهاش بايد حس جالبي داشته باشه مخصوصا كه ميگن ابعاد تصويرش 80 اينچه

این عینک ها حتی HD هم نیستن چه برسه Full HD .

میلاد خودمون یبار مثل اینکه تو زترن اینارو امتحان کرده میگه اصلا چیز جالبی نیست.

18. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •