پست بالا کاملا تایید میشه
سلام دوستان
قیمت مکالمات و sms و mms و Gprs در ایرانسل چقدر است
بعد میخواستم بدونم العان چه طرحهایی داره
آقايون اين خبر موثقه![]()
يه خبر دسته اول از همين هفته gprs رايگانه حالشو ببريد به همه هم نگيد بذاريد يه دو روز پهناي باندمون خوب باشه
جواب همه سوالهات رو می تونی بری از سایت بگیری...MTNCLUB.ir
چون زیاده همه ی جوابهات و قیمت مکالمه و... بستگی داره به طرحی که انتخاب می کنی...
طرح های الانش مثل تابستونه...
اما خوب خیلی بهتر شده...
بابا شایعه نکن...
از اول همین هفته نه و اول مهر (میشه شنبه؟(: شایدم)
بعدشم فقط پنج شنبه و جمعه ها مجانیه! کی گفته کل این 3 ماه((:
اونم واسه آشناییه مردم با GPRS هستش که برای بهتر استفاده کردنش به کلوپ (MTNCLUB.IR) برید و برنامه ها و بازیهاش رو دانلود کنید...
گفتن واسه آشناییه اما بیشتر اینه که روی مخابرات زالو رو کم کنن((:
مشکل اینکه بعضی وقتها بد آنتن میده به نفع منم شده!... چون خیلی از کسایی که کار داشتند با من کار نداشتن! فقط زنگ می زدن که که یه کاری براشون انجام بدن! (توقع!) بعد که یکی 2 بار نمی گرفت بی خیال میشن... ((: اگه کسی هم کار واجب داشته باشه و مهم انقدر می گیره تا بگیره... (انقدری هم نیستا! همش نهایتا 2 بار) چون خونه ما تا آنتن نهایتا 100 متر فاصله داره و شرکت هم زیاد نیست. از پنجره می بینم آنتن رو.
نگفتم كل 3 ماه
امروز 5 شنبه است گفتم از همين هفته رايگانه بابا ناسلامتي ايرانسله ها جلوجلو حال مي ده![]()
نه عزيز راست ميگه من همين الان كانكت شدم كلي هم گشتزدم هيچي ازم كم نكرد((اعتباري))
چه جوري ميشه توي كامپيوتر باگوشيم كانكت بشم((Samsung D900i))
Last edited by hossein-p30-f; 20-09-2007 at 10:23.
همه پهنا باند رو نگير بذار چند بيت هم اينجا بياد![]()
![]()
salam bache ha 1 soali dashtam mikham bara sim kartam pincode bezaram vali pin avalie ham nadaram ro packesh faghat 1 puck neveshte oono bezanam doroste bebakhshid engilish neveshtam to cafi net hastam system farsi nadre sorry
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)