آره سرعت بالاتری میگیری . ولی ممکنه خیلی هم تغییر نکنه مثلا تا 14-15 بگیری
آره سرعت بالاتری میگیری . ولی ممکنه خیلی هم تغییر نکنه مثلا تا 14-15 بگیری
مدیران محترم موقتا توی عنوان تاپیک بنویسن بسته 2 تا 7 محدودیت داره تا اینقدر کاربرها دچار اشتباه نشن
هر چند تا حالا چندین بار گفته شده بسته 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ رو داره علی رغم خالی بندیهای همراه اول
اینجا اگر بلاد کفر بود تا حالا چندین بار همراه اول رو به خاطر خالی بندی هاش جریمه می کردن اما .... من مسلمون شرمندم
۲ تا ۷ چند گیگ میتونی دانلود کنی حداکثر؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
همراه اول خیلی بد داره کار میکنه واسه 4 جی
همشهری ایدی تلتو بزار کارت دارم بی زحمت
قبلا بهم ایدی داری ولی الان پاک شده
دوستان شهر ما یک هفته هست 4g شده ولی سرعت دانلود بیشتر از 8مگابیت بالار نمیره با 4 آنتن کامل و مودم mr 200 زنگ زدم 9990 میگه چون تازه راهندازی شده و مقدماتی هست ولی مخابرات شهرمان میگه کارشان تموم شده قضیه چیه آیا امکان درست شدن داره یا نه آیا سیم کارت جدید بگیرم چطور چون بعضی از دوستان میگن سیم کارتها محدود شده ممنون از پاسخگوی عزیزان
دوستان چند روزی هست که ایرانسل برای من بازی درآورده ، میخوام کوچ کنم به سمت همراه اول ! الان مودم 3372 هواوی ایرانسل استفاده میکنم ، چند روزیه که برنامه ایرانسل من قاطی داره ، بسته میخرم دیر فعال میکنه و یا فعال هم شده باشه میزارم دانلود ، صبح میبینم که همه فایل ها اررور داردن و فقط 1 گیگ دانلود شده ، در صورتی که حدود 45 و بعضا تا 80 گیگ هم دانلود کردم قبلا .
جهت استفاده اینترنت همراه اول ، مودم E3372 که USB دانگل هست رو در نظر دارم ، از دوستان تو تبریز استفاده کردند ؟ چجوریاست ؟
شبانه محدودیت حجمی داره یا نامحدود هست ؟؟
کارکرد و خرید بسته و ... اش مثل ایرانسل هست یا طرقه شارژ و ... فرق میکنه ؟
لطفا راهنمایی کنین ، ممنون
از نظر نصب تجهیزات تمام شده ولی از نظر تخصیص پهنای باند 40 مگ حد اقل یک ماه طول می کشه
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
اکر مدیرا هم بنویسن محدودیت 20 گیگ داره باز یه سری کاربر تازه از گرد راه رسیده میان میگن محدودیت نداره ما 40 گیگ گرفتیم با بسته 2 تا 7 دیشب .
این قضیه 2 تا 7 قرار نیست هیچ وقت حل بشه مثل فرق بیت و بایت که هنوز توی همه تاپیکها دارن براش چرتکه میندازن .
دوستان الان من طرح 2+2 تموم شد از اون موقع هم آنتن فورجی پریده و نیست ..علتش اینه یا کلا مخابرات مشکل پیدا کرده ؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)