تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 667 از 1320 اولاول ... 1675676176576636646656666676686696706716777177671167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,661 به 6,670 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان بنده با سیمکارت معمولی و گوشی سامسونگ گرند 2 در منطقه سرعت دانلود 4 مگ دارم اگر سیمکارت و گوشی رو به فورجی ارتقا بدم افزایش سرعت خواهم داشت؟ یا در کل فرقی نداره؟
    آره سرعت بالاتری میگیری . ولی ممکنه خیلی هم تغییر نکنه مثلا تا 14-15 بگیری

2. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مدیران محترم موقتا توی عنوان تاپیک بنویسن بسته 2 تا 7 محدودیت داره تا اینقدر کاربرها دچار اشتباه نشن
    هر چند تا حالا چندین بار گفته شده بسته 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ رو داره علی رغم خالی بندیهای همراه اول
    اینجا اگر بلاد کفر بود تا حالا چندین بار همراه اول رو به خاطر خالی بندی هاش جریمه می کردن اما .... من مسلمون شرمندم

4. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ɱəɦɖɨ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ۩ஜ۩ TəB®iZ ۩ஜ۩

پيش فرض

مدیران محترم موقتا توی عنوان تاپیک بنویسن بسته 2 تا 7 محدودیت داره تا اینقدر کاربرها دچار اشتباه نشن
    هر چند تا حالا چندین بار گفته شده بسته 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ رو داره علی رغم خالی بندیهای همراه اول
    اینجا اگر بلاد کفر بود تا حالا چندین بار همراه اول رو به خاطر خالی بندی هاش جریمه می کردن اما .... من مسلمون شرمندم
    ۲ تا ۷ چند گیگ میتونی دانلود کنی حداکثر؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

همراه اول خیلی بد داره کار میکنه واسه 4 جی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

4g همراه اول
    شهر بروجرد - میدان ایت ا... بروجردی
    همشهری ایدی تلتو بزار کارت دارم بی زحمت
    قبلا بهم ایدی داری ولی الان پاک شده

8. این کاربر از Reza_brj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان شهر ما یک هفته هست 4g شده ولی سرعت دانلود بیشتر از 8مگابیت بالار نمیره با 4 آنتن کامل و مودم mr 200 زنگ زدم 9990 میگه چون تازه راهندازی شده و مقدماتی هست ولی مخابرات شهرمان میگه کارشان تموم شده قضیه چیه آیا امکان درست شدن داره یا نه آیا سیم کارت جدید بگیرم چطور چون بعضی از دوستان میگن سیم کارتها محدود شده ممنون از پاسخگوی عزیزان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تبریز مقدس

پيش فرض

دوستان چند روزی هست که ایرانسل برای من بازی درآورده ، میخوام کوچ کنم به سمت همراه اول ! الان مودم 3372 هواوی ایرانسل استفاده میکنم ، چند روزیه که برنامه ایرانسل من قاطی داره ، بسته میخرم دیر فعال میکنه و یا فعال هم شده باشه میزارم دانلود ، صبح میبینم که همه فایل ها اررور داردن و فقط 1 گیگ دانلود شده ، در صورتی که حدود 45 و بعضا تا 80 گیگ هم دانلود کردم قبلا .

جهت استفاده اینترنت همراه اول ، مودم E3372 که USB دانگل هست رو در نظر دارم ، از دوستان تو تبریز استفاده کردند ؟ چجوریاست ؟

شبانه محدودیت حجمی داره یا نامحدود هست ؟؟

کارکرد و خرید بسته و ... اش مثل ایرانسل هست یا طرقه شارژ و ... فرق میکنه ؟

لطفا راهنمایی کنین ، ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان شهر ما یک هفته هست 4g شده ولی سرعت دانلود بیشتر از 8مگابیت بالار نمیره با 4 آنتن کامل و مودم mr 200 زنگ زدم 9990 میگه چون تازه راهندازی شده و مقدماتی هست ولی مخابرات شهرمان میگه کارشان تموم شده قضیه چیه آیا امکان درست شدن داره یا نه آیا سیم کارت جدید بگیرم چطور چون بعضی از دوستان میگن سیم کارتها محدود شده ممنون از پاسخگوی عزیزان
    از نظر نصب تجهیزات تمام شده ولی از نظر تخصیص پهنای باند 40 مگ حد اقل یک ماه طول می کشه

Sent from my HTC_D626q using Tapatalk

12. این کاربر از hojjat_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اکر مدیرا هم بنویسن محدودیت 20 گیگ داره باز یه سری کاربر تازه از گرد راه رسیده میان میگن محدودیت نداره ما 40 گیگ گرفتیم با بسته 2 تا 7 دیشب .
    این قضیه 2 تا 7 قرار نیست هیچ وقت حل بشه مثل فرق بیت و بایت که هنوز توی همه تاپیکها دارن براش چرتکه میندازن .

14. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان الان من طرح 2+2 تموم شد از اون موقع هم آنتن فورجی پریده و نیست ..علتش اینه یا کلا مخابرات مشکل پیدا کرده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •