دیروز در کمال تعجب در مشهد تست سرعت گرفتم ولی متاسفانه یاد نداشتم با گوشی هوآیی عکس بگیر تست سرعت13 مگ و سرعت آپلود 7 مگ پینگ هم 100
دیروز در کمال تعجب در مشهد تست سرعت گرفتم ولی متاسفانه یاد نداشتم با گوشی هوآیی عکس بگیر تست سرعت13 مگ و سرعت آپلود 7 مگ پینگ هم 100
الکی فقط اسم شهر اضافه کنند . والا یا اسم در نکنید با اگر هم در میکنید اول پوشش را بهش اختصاص بدید بعد *** ...!
نسل دوش بزور وصل میشه فقط باید برای یک سرچ کوچیک تو گوگل یک ربع وایسی (وضعیت فعلی نسل دو در اریا ما).
عججججججججججججججججب.![]()
در مورد راه اندزی نسل چهارم کسی خبری نداره؟
ضمنا سگنال نسل چهارم نسبت به سوم قویتره یا ضعیتره؟
چندتا تست تازه از 4G میدان ولیعصر تهران
تمام تست ها در یک مکان و در یک ساعت و یکجا گرفته شده اند و تمایز آشکاری بین اینترنت داخلی و اینترنت بین الملل وجود دارد.
(برای مثل من یک گیگابایت فایل می خواستم روی چند سرور خارجی آپلود کنم ولی سرعت آپلود هرگز از ۴۵ کیلوبایت در ثانیه فراتر نرفت ولی آپلود همان فایل با سرعت ۱۲۰۰ کیلوبایت در ثانیه روی سرورهای داخل امکان امکانپذیر شد)
سرورهای داخلی (شاتل)
سرورهای خارجی
لندن
پاریس
بوفالو نیویورک
روتردام
کاملا مشخص است که لینک به اینترنت بین الملل با سرعت خیلی خیلی کمتری برقراره و سرعت آپلود خیلی خیلی پائین نگه داشته شده است.
این سرعت های بسیار زیاد فقط در اتصال به سرورهای داخل ایران وجود دارد.
Last edited by arman809; 30-11-2014 at 17:05.
لطفا بفرمایید کیفیت سیگنال شما چند dbm بود و هست. برنامه real signal برای اندروید موجود است و ستینگ قسمت about phone هم نوشته
متاسفانه گوشی من ویندوزفون است و از امکانات جالب و کاربردی اندازه گیری سیگنال و کلی چیزای دیگه محروم هستم.
برای فعال کردن دو تعرفه حتما باید ۲۴ ساعت صبر کرد یا بعد از ساعت ۱۲ شب میشه دومی رو فعال کرد؟
Sent from my iPad using Tapatalk
کدوم منطقه بودید که تست گرفتید؟
ساجدی.......
هرچه فرکانس بالاتر باشه شدت نفوذ اون کمتره برای مثال شدت نفوذ و برد 4G که روی فرکانس ۲۶۰۰مگاهرتز ارایه میشه از شدت نفوذ 4G که در جایی دیگه روی فرکانش ۱۸۰۰ مگاهرتز ارایه میشه کمتر هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)