تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 667 از 752 اولاول ... 167567617657663664665666667668669670671677717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,661 به 6,670 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    بین Panasonic hje300
    Senheiser mx365
    Creative ep830
    کدوم تفکیک صدای بهتری بداره و در کل گزینه مناسب‌تری هستش؟

ممنون
    در مورد تفکیک صدا هدفون Senheiser mx365 بهتر از بقیه عمل می کنه ولی ممکنه صدای بیس متوسط و فلتش همچنین حجم صدای کمتر نسبت به دو مدل دیگه کمی کاربر آماتور رو اذیت خواهد کرد.
    مدل Creative ep830 صدای متعادل و قابل قبولی داره. بیسش ضعیف نیست و برای الکترونیک کاملا" مناسب است ولی از نظر تفکیک صدا از مدل قبلی ضعیف تر عمل میکنه. در ولوم بالا صدای مید کمی تیز میشه که کاملا" طبیعی است و نمی توان انتظار بیشتری از این مدل داشت.
    مدل Panasonic hje300 یکی از بهترین تجربه های من بوده. صدای بیس عالی ولی کنترل شده مناسب برای تمام سبک ها و صدای مید واضح ولی دلنشین از ویژگی های این مدل به حساب می آید. صدای مید آن در ولوم بالا در آهنگ های خشن متال چندان تیز نمی شود که بسیار عالی است.
    از نظر کیفیت ساخت تقریبا" هرسه مدل خوب هستند ولی بهترین سنهایزر و بدترین کریتیو خواهد بود.
    در کل مقایسه بین این سه مدل کار مشکلی است و تا حدودی می تواند سلیقه ای باشد.بنابراین برای انتخاب شما باید حتما" صدای هر سه مدل را شنیده باشید تا بتوانید بهتر تصمیم بگیرید.
    موفق باشید.

2. 5 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yes47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

رفقا یه هدفون بادوام بم معرفی کنید که کیفیت و تفکیک صدای خوبی داشته باشه،مورد استفادش هم برا دیدن فیلم هس،ترجیحا behind the head design باشه اگه هم هدفون خوبی تو اون زمینه نبود فول سایز هم باشه موردی نداره،تا 100 تومان

یه مورد دیگه هم برا آیپاد می خواسم،از نوع in ear یا ear bud ،من که هر چی گرفم بعد یه مدت صدای یه طرفش قطع شده،یه چیز با کیفیت میخوام برا گوش دادن موزیک بیشتر هم راک که صداش هم زیاد به بیرون درز نکنه در حد 50 اینا
    مرسسیی..

داره خودمونی میشه Temple Of Doom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مورد تفکیک صدا هدفون Senheiser mx365 بهتر از بقیه عمل می کنه ولی ممکنه صدای بیس متوسط و فلتش همچنین حجم صدای کمتر نسبت به دو مدل دیگه کمی کاربر آماتور رو اذیت خواهد کرد.
    مدل Creative ep830 صدای متعادل و قابل قبولی داره. بیسش ضعیف نیست و برای الکترونیک کاملا" مناسب است ولی از نظر تفکیک صدا از مدل قبلی ضعیف تر عمل میکنه. در ولوم بالا صدای مید کمی تیز میشه که کاملا" طبیعی است و نمی توان انتظار بیشتری از این مدل داشت.
    مدل Panasonic hje300 یکی از بهترین تجربه های من بوده. صدای بیس عالی ولی کنترل شده مناسب برای تمام سبک ها و صدای مید واضح ولی دلنشین از ویژگی های این مدل به حساب می آید. صدای مید آن در ولوم بالا در آهنگ های خشن متال چندان تیز نمی شود که بسیار عالی است.
    از نظر کیفیت ساخت تقریبا" هرسه مدل خوب هستند ولی بهترین سنهایزر و بدترین کریتیو خواهد بود.
    در کل مقایسه بین این سه مدل کار مشکلی است و تا حدودی می تواند سلیقه ای باشد.بنابراین برای انتخاب شما باید حتما" صدای هر سه مدل را شنیده باشید تا بتوانید بهتر تصمیم بگیرید.
    موفق باشید.
    ممنون از بابت توضیحات بسیار خوبی که دادی
    فکر کنم همون پاناسونیکه جوابگوی نیازمه
    Last edited by Temple Of Doom; 06-04-2012 at 15:44.

5. 2 کاربر از Temple Of Doom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

رفقا یه هدفون بادوام بم معرفی کنید که کیفیت و تفکیک صدای خوبی داشته باشه،مورد استفادش هم برا دیدن فیلم هس،ترجیحا behind the head design باشه اگه هم هدفون خوبی تو اون زمینه نبود فول سایز هم باشه موردی نداره،تا 100 تومان

یه مورد دیگه هم برا آیپاد می خواسم،از نوع in ear یا ear bud ،من که هر چی گرفم بعد یه مدت صدای یه طرفش قطع شده،یه چیز با کیفیت میخوام برا گوش دادن موزیک بیشتر هم راک که صداش هم زیاد به بیرون درز نکنه در حد 50 اینا
    مرسسیی..
    برای مورد اول akg k99
    برای مورد دوم sennheiser mx 365 یا panasonic hje 300 یا creative ep830 یا sennheiser mx370

7. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yes47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برای مورد اول akg k99
    برای مورد دوم sennheiser mx 365 یا panasonic hje 300 یا creative ep830 یا sennheiser mx370
    دوست عزیز با تشکر از راهنماییتون،آیا هیچ کدوم از این برند هایی که عنوان کردین گارانتی دارن ؟و اگه نمایندگی برا فروش اونا میشناسین لطفا معرفی کنید

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز با تشکر از راهنماییتون،آیا هیچ کدوم از این برند هایی که عنوان کردین گارانتی دارن ؟و اگه نمایندگی برا فروش اونا میشناسین لطفا معرفی کنید
    بله البته ولی نمایندگی انحصاری فکر کنم فقط سنهایزر داره که میتونین از این سایت خرید کنین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی بقیه محصولات گارانتی دارن ولی نمایندگی انحصاری ازشون ندیدم و اکثر فروشگاههای لوازم صوتی در جمهوری موجود دارن
    Last edited by salar_221; 06-04-2012 at 21:34.

10. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام عزیزان... امیدوارم حالتون خوب باشه!

میگم من دیروز کل شیراز رو زیر و رو کردم... ولی متاسفانه آثاری از Creativ ep-830 ندیدم...
    ولی تا بگی ep-630 فراوون...

میگم خوب چرا نمیارید و سفارش نمیدید؟ میگن اصلا تو بازار نیست... تهران هم هیچی گیر نمیاد...

همچین چیزی صحت داره؟ تهران هم موجود نیست؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

akg k512
    95 نومن ارزش خرید داره؟

خیلی جالبه قیمت های این تایپیک و سایت های خارجی در مقایسه با بازار ایران بکل فرق داره

akg k99 رو با قیمت خوب کجا میتونم تهیه کنم؟ واقعا دلم نمیاد واسه هدفونی که چند ماه پیش 70 تومن بود 130 تومن بدم
    Last edited by SevenCity; 07-04-2012 at 13:24.

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

با سلام
    توي زنج 30-40 تومن هدفون In-ear چي پيشنهاد ميديد ؟
    از صداي EX-35 سوني راضي بودم ولي گيرنمياد ديگه
    توي اين مايه چي خوب هست؟

داره خودمونی میشه Pooya3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام .
    حدود 50 تا 70-80 تومن in-ear میخواستم . صداش تیز نباشه . یه جورایی گرم و دلنشین باشه نه جیغ و داد کنه .
    از همه مهمتر سیمش از جای فیشش راحت خراب نشه . هدفون قبلیم یه cx 200 بود که سیمش خراب شد .
    پلیر خاصی ندارم . تو گوشیم با پاور ام پی تری ، ipad ، و موزاییک زن گوش میدم ... کلا همه جا خوب باشه ،

================================================== =====

راستی مشهد کسی سراغ داره جایی برای خرید . تک رو که گشتم، فقط فیلیپس بود و کریتیو .

خیلی ممــنون .
    Last edited by Pooya3030; 07-04-2012 at 13:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •