ممنون از جوابت
نه فقط سوالم این بود ما همیشه از یه زوج استفاده میکنیم درسته ؟ یعنی مثلا دو زوج بگیریم از هر کدوم از زوج ها برای یک لاین خط استفاده نمیشه ؟
ممنون از جوابت
نه فقط سوالم این بود ما همیشه از یه زوج استفاده میکنیم درسته ؟ یعنی مثلا دو زوج بگیریم از هر کدوم از زوج ها برای یک لاین خط استفاده نمیشه ؟
اگر طرف خواست یک روز خط دیگه اضافه کنه خیال خودشو راحت میکنه میاد کابل دو زوج میخره
برای همین کابل های دو زوج به بالا پرفروش تر هستن تا تک زوج و باز به خاطر همین موضوع بیشتر کابل های باکیفیت که تو بازار میاد دو زوج هستن برای همین میگن دو زوج بخرین
Last edited by ghnjfg; 22-01-2020 at 17:16.
بستگی به نوع خط تلفن داره
اما توی ایران که فقط از دو رشته استفاده میشه،در کابل دو زوج که چهار رشته سیم داره میشه دوتا خط تلفن رو همزمان از داخلش عبور داد.
بعضی از تلفن ها با یک سوکت، دوتا خط تلفن رو دریافت میکنن
حدودا دو هفته هست که چیزی به نام ADSL ندارم !
اینترنت 16 مگ به این روز افتاده !![]()
سلام ،خط من الان روی 4 مگ بسته شده و snr 22 است، فکر می کنید تا چه سرعتی می تواند بکشد؟
Last edited by 971971; 06-02-2020 at 13:43.
10 مگابیت بر ثانیه
لطفا حذف شود.
درود دوستان بخاطر خانواده مجبور به اتصال مجدد adsl شدم وگرنه خودم که از 4g دل نمیکنم
سیم کشی جالب نبود تماس گرفتم گفتن نویز دارین این وضعیت قبلی سیم کشی
سیم تلفن فرسوده بود عوض کردم از این زوج های فویلدار گذاشتم با شیلد
مستقیم بردم تا جعبه تقسیم تلفن کوچه که از شانس ما درب منزل هست
یعنی الان هیچ چیزی سر راه مودم نیست و مستقیم میره تا سیم های تلفن درب منزل
البته مسیر کمی طولانی شد ولی خب تست کردم تفاوت آنچنانی با اتصال به سیم های درب منزل نداشت
خب وضعیت شد این
کلا انگار نهایت توان خط به 8 مگ هم نمیرسه
کلا ما توی یه شهر کوچیک هستیم یه مرکز مخابرات بیشتر نیستش و کمی باهاش فاصله دارم احتمالا دوری ما دلیل این کم بودن سرعت هست
Last edited by Nima-ZF; 08-02-2020 at 19:44.
خب امروز بچه های گل مخابرات اومدن پست توی کوچه رو عوض کردن و جدید گذاشتن که وضعیت جدید خط اینجوره شده فقط مونده تماس بگیرم با پشتیبانی و بخوام که دانلود سرویس رو روی 8 مگ و اپلود رو هم روی 1 مگ بزارن دیگه بازم خوبه برای منزل
![]()
این وضعیت خط من در حال حاضر هست
سوال اینجاست که چرا با همچین Line Attenuationـی من نمیتونم پهنای باند بیشتری رو بگیرم؟
جدا از اون مسئله شرایط بالا در حالت Annex Mode A هست که تقریبا استیبل هست و مشکلی نیست اما...
عکس پایین حالت Annex Mode M هست که میبینین مشکل روی SNR یا همون نویزه که یک دفعه تغییر میکنه!
این نویز موقتی هر از گاهی روی خط اتفاق میفته و CRC رو بالاتر و پهنای باند رو پایین تر میبره
و بعد یه مدت بودن روی این حالت این نویز برای چن لحظه میفته روی خط و پهنای باند رو خود مودم اتومات میاره پایین تر
سر خط کامل چک شده و سر سیمها کامل عوض شده
مامور مخابرات هم مسیر خط رو کامل عوض کرده و از یک مسیر دیگه الان وارد سر خط شده و حتی سیم زوج ها از سمت پست هم با زوج سیم دیگه ای عوض شدن اما مشکل پا بر جاست
نکته آخر اینکه سر خط دقیقا کنار کنتر برق ساختمون نصب شده!
چرا با اینکه تقریبا همه چی مجدد چک شد و درست شد هنوز این نویز رو خط وجود داره؟ (مخصوصا در حالت ANNEX M)
و اینکه چرا پهنای باند بیشتری رو نمیتونم با این شرایط بگیرم؟ (فاصله از مرکز 2400)
Last edited by S M Λ S Ħ; 11-02-2020 at 14:07.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)