تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 667 از 720 اولاول ... 167567617657663664665666667668669670671677717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,661 به 6,670 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

این رفیق ما هم از بانه یک سونی ex500 چندسال پیش گرفت 46 اینچ و سپس برای خونه پدرش هم 55 اینچش رو با گارانتی گرفت ولی نمیدونم چرا مال خودش که بانه ای هست اینقدر تصویرش کدر و ماته . مگه یک مدل که یکی از بانه گرفته شده و دیگری با گارانتی خریده شده چه فرقی دارن که تصویرشون فرق میکنه .
    حالا شما بگو کیفیت تصویر w804 در مقابل vt30 چطوره ؟ لطفا بدون عصبانیت و تعصب بگو
    اصلا از نظره کیفیت بدنه و غیره که به پای vt30 نمیرسه و تصویرش هم در یک نگاه بی کیفیت تره با اینکه برایتنس خوبی داره و رنگ تصاویر هم بد نیست و زاویه دیدیش هم نسبت به vt30 بهتره خصوصا از سمت بالا که vt30 ضعف داره و همون ps3 که بهش وصل کردم اون کیفیت و شفافیت و عمقه رنگی که تو vt30 بود رو اصلا ندیدم و کلا خورد تو ذوقم و البته منم توقع نداشتم که بهتر باشه چون اینو برای یه اتاق دیگه خرید بودم که بیشتر ماه.واره ببینم و بیشتر برا این عصبانیم که بعد از یک هفته پیکسلش الکی سوخت و همون اول هم نسوخت که بدم فروشنده تعویضش کنه و شما هم خواستی بخری با گارانتی بخر و از جای معتبر و از این قاچاقچیهای بانه ای هم نخر که میرن جنس بنجل و خراب رو ارزون میخرن میان اینجا میندازن به ملت.

2. 4 کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پنج شنبه دوباره رفتم جمهوری. دو تا فروشگاه پاناسونیک رفتم (یکیش خانه پاناسونیک بود). برای اولین بار کیفیت 65VT60 رو از نزدیک دیدم. روانی کننده ست!!! خداست! قیمت داد 17.200. پنجاه اینچشم 8.200. گفتم کسی اینو (65) رو خریده؟ گفت از اون موقع 7،8 تا فروختم! مردم دارن دیگه!
    رفتم سراغ VT30 ST30 و یه G20 هم کنار اینها داشت! هر سه شون به چشم من خوب اومدن با اینکه توی هر سه داشت یه فیلم پخش میشد. فقط حس کردم G20 یکم روشنتره. این قضایا مال فروشگاه خانه پاناسونیک بود.
    اون یکی فروشگاهه که به قول خودش 10% تخیخف زده بود VT30 و ST30 رو داشت. 50VT60 هم اورده بود اما هنوز تو کارتونش بود. بهش گفتم حالا که VT60 اومده چرا VT30 رو که مال 2011 است ارزونتر نمیدی گفت VT30 مال 2011 نیست چون من خودم 6،7 سال پیش اونو برای خونم خریدم هر چیم بهش گفتم همه ی سایتای خارجی مدل VT30 رو نوشتن 2011 زیر بار نمیرفت و میگفت سال ساخت مدلهای توی ایران با سایتا فرق میکنه!
    خلاصه مساله ی سوختن برد VT30 رو با فروشنده ی خانه پاناسونیک (از اتفاقات این فروم هم بهش گفتم ) دوباره مطرح کردم و باز گفت درسته ولی این مساله رو بگم که درباره پاناسونیک سوختن تلویزیون از هر هزار مورد شاید برای ده مورد پیش بیاد. در آخر هم گفت خود من بجز گارانتی یکساله ی نمایندگی که رایگانه برات 3 ماه گارانتی میکنم اگرم بردی و راضیت نکرد برات مدل تلویزیون رو عوض میکنیم. (هر مدل دیگه ای که خواستی) حمل و نصبشم رایگانه. بعدها هم اگر قصد جایجایی تلویزیونو داشتی زنگ بزن میاییم و تلویزیون رو برات بسته بندی و جابه جا میکنیم. راستی من یه سوال از کسانی که VT30 دارن داشتم: زیر کلیدای شماره کنترلش چراغ داره؟ خود کنترلش سیاهه یا نقره ای؟
    راستی همون شب یه سری هم به فروشگاه راستین پایونیر زدم میخواستم بدوم پلاسماهایی که تو فروشگاهشه همون pioneer kuro هستن یا نه که دیدم همون kuro ی افسانه ایه. با اینکه برای 2008 اما چه رنگ سیاه عمیقی داشت خدایی حقشه بهش بگن reference plasma !

ببخشید پر چونگی کردم

4. 11 کاربر از chaharnazm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

خداییش این مدل 2011 واقعا حال بهم زن بود و هست

خوودم 50st30 دارم که بردش بعد 9 ماه سوخت بعد از تعویض به رنگ سفید حساس شده .. نمیدونم دلالیش چیه همه روی نرمال اصلاکنتراست رو زیاد نمیکنم ولی وقتی صفحه سفید یا به رنگ روشن مثل اسمون به دست میشه دیگه تصویر به پر پر میفته

10 بار انتن رو عوض کردم هر چی به ذهنم رسید از کم کردن نویز پیاده کردم درست نمیشه که نمیشه ... فقط یه راه داره که اونم پایین اوردن کنتراست از 50 به 20 یا 30 هست که دیگه با این مشکل اعصاب خورد که برنخوردی ... هر چی فحش دارم باید به پاناسونیک بدم ... آه

6. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

st30 هم آره؟!
    کم کم باید بیخیال پلاسما بشم.
    کسی ال ای دی پاناسونیک داره؟ اگه ال ای دیاش خوبه بریم سراغ اون؟

داره خودمونی میشه bi poli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

سلام دوستان یه خبر خوش. امروز زنگ زدم بانه گفتن مدل 65 اینچ st60 رو موجودی دارن. البته گفت اینچ های پایین رو معلوم نیست کی میارن. احتمالا میخوان ببین چقدر طرفدار داره.

9. 2 کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

دوستان با فروشنده تماس گرفتم گفت چون این تلویزیون ها خاصه کمتر میاریم ولی اگه ببینیم که کسی خواهانش هست میاریم. من گفتم اگه باشه چی؟گفت میتونید مبلغی رو به عنوان بیعانه بهم بدین تا تلویزیون رو براتون بیارم . هرکی خواست اعلام امادگی کنه. اگه تعدادمون بیشتر از 10 نفر بشه خیلی سریع اون رو برامون سفارش میده و میاره.

11. 2 کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان با فروشنده تماس گرفتم گفت چون این تلویزیون ها خاصه کمتر میاریم ولی اگه ببینیم که کسی خواهانش هست میاریم. من گفتم اگه باشه چی؟گفت میتونید مبلغی رو به عنوان بیعانه بهم بدین تا تلویزیون رو براتون بیارم . هرکی خواست اعلام امادگی کنه. اگه تعدادمون بیشتر از 10 نفر بشه خیلی سریع اون رو برامون سفارش میده و میاره.
    قیمتش چقدره؟

Sent from my HUAWEI G700-U10

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

قیمتش چقدره؟

Sent from my HUAWEI G700-U10
    سلام دوست عزیز.بهم گفت چه سایزی رو میخواید منم گفتم 50 و 55 اینچ .اونم گفت تا فردا قیمت رو میگیره الان دیر وقته و اونطرفی ها جواب نمیدن ولی فردا قبل از ظهر قیمت تمام شده رو برام اس میزنه. فردا یک تایپک میزنم و قیمت ها رو اعلام میکنم. البته شما هر سایزی رو خواستین سفارش بدین.فعلا اطلاع رسانی کردم.تا دوستان اگه خواستن سفارش بدن.

14. 2 کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام به همه دوستان خانواده پاناسونیک
    من تازه عضوشدم ومشکلی دارم که ابتداعذرخواهی میکنم اگه اینجامکان مناسب برای مطرح کردنش نیست واون اینکه پلاسما 42اینچ G10 دارم وبرای دیدن هربرنامه ضبط شده ای درمحل کارت خوان که البته فرمتش MTS از شاخه AVCHD هستش مشکل دارم وبجز این فرمت هیچ چیز دیگه ای رو پخش نمیکنه ولذا بدنبال هر نرم افزار وکانورتی رفتم موفق به تبدیل فرمتهای رایج به این فرمت mts نشدم
    آیا عزیزی هست تواین زمینه منو دقیق راهنمایی وکمک بکنه یانه
    قبلا از توجه و همکاری شما کمل تشکر را دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز.بهم گفت چه سایزی رو میخواید منم گفتم 50 و 55 اینچ .اونم گفت تا فردا قیمت رو میگیره الان دیر وقته و اونطرفی ها جواب نمیدن ولی فردا قبل از ظهر قیمت تمام شده رو برام اس میزنه. فردا یک تایپک میزنم و قیمت ها رو اعلام میکنم. البته شما هر سایزی رو خواستین سفارش بدین.فعلا اطلاع رسانی کردم.تا دوستان اگه خواستن سفارش بدن.
    سلام قیمت ها چی شد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •