سلام
آقا اين مخابرات سرويس 1 مگ و 2 مگ هم ميده ؟ اگه ميده با 512 فرقي داره ؟ صرف ميکنه بگيريم؟
اصلا تو ساري بايد کجا ثبت نام کني
من اين 4141 زنگ ميزنم که کلا قطعه خطش
سلام
آقا اين مخابرات سرويس 1 مگ و 2 مگ هم ميده ؟ اگه ميده با 512 فرقي داره ؟ صرف ميکنه بگيريم؟
اصلا تو ساري بايد کجا ثبت نام کني
من اين 4141 زنگ ميزنم که کلا قطعه خطش
بستگی داره من الان با 5 تا لینک همزمان لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بالای 110----140 دانلود دارم. پس خیلی هم سرویسهای نامحدود بی کیفیت نیست. تازه من ماهی 15 تومن میدم.ماه قبل حدودا 350 گیگ دانلود داشتم.
سرویس 256 نامحدود 6ماهه
-------------------------------------------------
![]()
شما چرا در نظر نميگيري ما ماهي 15 تومن ميديم و حداقل 60 و حدااكثر 600 تا در ماه دانلود داريم ؟ هزينه اينترنتت رو هم بگو ماهي چقدر ميريزي در حلقوم مباركشان ....
بعدشم شما كه انقدر با اين سرويس خوشي چرا انقد چسبيده به تاپيك " مخابرات مازندران " برو توي تاپيك سرويس دهنده خودت ..![]()
Last edited by constant_boy23; 26-06-2013 at 11:24.
الان چند روزه که تو پنل میرم اصلا حجم مصرفی رو نمیده یعنی چند وقته که اصلا کنتور نمیندازه و حجم کم نمیشه. نکنه این سرعت افتضاحی که الان داریم دلیلش این باشه؟
شماره تماسش ٢٠٢٠ هست.
سرعت تمامی سرویسها اعم از محدود ونامحدود مثل همه.
به درد وبگردی نمیخوره. این روز ها وضعش افتضاحه.
انداختن میندازه ولی نه هر 5 دقیقه. قبلا هر 5 دقیقه کنتور مینداخت اما الان نه.
من که محدود داشتم دانلودمو میکردم میرفتم حجمم رو میدیم اصلا کم نمیشد.2 ساعت بعد میرفتم بازم همین بود.
فرداش میرفتم میدیدم کم شده.
دیگه نظم نداره.
منظورم از درست شدن این بود که بیان سرویسای محدود , نامحدود رو تفکیک کنن. مثلا سرویس محدود رو روش محدودیت سرعت با سرورای خارج اعمال نکنن.
الان که هیچ فرقی با هم ندارن.
خوب نمیتونن این محدودیت ر واعمال کنن
امروز با رئیس اداره 2020 صحبت کردم گفت الان هچیکی مشکل نداره قرار شد برای منم درست کنن
امروز تا ساعت 10 جلسه داشتن
حالا ببینیم که این جلسه برای پهنای باند هست که زیاد بشه یا نه
مشکل چی نداره؟؟
خوب الان نمیتونی زنگ بزنی بفهمی جلسه برای چی بوده؟؟
تو که با رئیس خودی هستی.
داداش اینا هدفمند میان پست میدن.هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیرهمن جواب این بنده خدا رو میدم. این مخبره حذف میکنه.گمونم اینم یه چیزی بش دادن خریدنش
مخبر خجالت بکش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)