تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 667 از 2608 اولاول ... 16756761765766366466566666766866967067167771776711671667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,661 به 6,670 از 26072

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کفش ملی تموم شد الان کفش چینی!پول ملی که سه تا صفر هم ازش کم کنن بازم حرفی برای گفتن نداره بی ارزشترین پول جهان شد تو 2012!!و هزاران مشکل کوچیک و بزرگ تو سطوح مختلف که داریم اما هیچ کدوم از اینها دلیل نمیشه یک عمل نابخردانه انجام بگیره که وضع رو بدتر کنه!یه بار از چاله در اومدیم افتادیم تو چاه الان از چاه درنیاییم بیوفتیم تو مغاک!!نه انفعال نه مدارا رفتار آگاهانه!

بعد ببینم شما همونی نیستی که چند وقت پیش علت کاهش سرعت رو دانلود کاربرا و نبودن پهنای باند!! و ... عنوان میکردی؟!چی شد قربان الان شده مملکت و فحش و اینترنت ملی و ... !؟
    مغلطه نکن همیشه گفتم هنوزم میگم دانلود با 16 کانکشن مشکلی نداره بحث باز شدن صفحات و سایت های خارجی هست.

الان رفتار آگاهانه چیه مثلا ؟ لابد علم کردن دوباره خاتمی !

هر گونه رفتار آگاهانه و خواست تغییرات مسالمت آمیز وقتی مخملی تلقی میشه این یعنی خودشون دارن میگن هیچ راهی جز راههای چکشی باقی نمونده !

دست من و شما نیست ، دست خودشونه و خودشون هم دارن به اون سمت پیش میبرن. مسئول هر اتفاقی هم اونا هستن.
    نزن این حرفا رو مخصوصا توی این مقطع حساس ! خبر نداری مگه ما 35 ساله توی یه مقطع حساس گیر کردیم!!! آدم تو این شرایط ساختارشکنی میکنه؟!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادا امضات خداست : ))

2. 2 کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

امروز بعد از مدت ها یخورده وضعیت عادی شده....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

وای بر ما که به این وضع میگیم عادی....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام بدونم بهترین سرویس دهنده اینترنت پر سرعت توی منطقه شهدای گمنام کدومه؟ اگر کسی تو این منطقه داره لطفا کمکم کنه.
    خودم الان از فن آوا استفاده میکنم.بد نیست ولی خوب هم نیست.سرعت 256 گرفتم با دانلود 16 تا نهایت 40 کیلوبایت.

مرسی

بای تا های

آقا خدا پدر و مادرتون رو براتون حفظ کنه بجای بحث سیاسی به سوال منم جواب بدید. نکنه منطقه ما شهدا گمنام نباشه کلا شهدای مفقود الاثره که کسی تو این منطقه نیست

6. این کاربر از gahan3020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Citrix Systems's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    من مخابرات 1 مگ نامحدود دارم همش قطع میشه ! برای شما هم اینطوریه ؟ تازه اینطوری شده واسه من ! همش قطعه کلاً !

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بلی برای منم به فاصله های 5- 10 دقیقه قطع میشه !!

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

SNR رو چک کنید اگه زیر ۱۵ باشه مشکلی تو کابل کشی یا نصب نادرست تجهیزات وجود داره و یکی از دلایل قطعی مکرر همینه.
    مثلا تو مغازه بدلیل وصل بودن مستقیم PoS به خط باعث قطعی مکرر میشد و وقتی splitter گذاشتم سر راهش درست شد.

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم به این تاپیک ربطی نداره ولی حال میکنم اینجا بپرسم. کسی نرم افزاری یا روشی بلد نیست که نشون بده کدوم برنامه به کدوم سرور با چه پورتی وصل شده مثل پروکشی فایر که لوگ هارو نشون میده فهمیدین چی گفتم؟ منظورم یه چیزی مثل اینه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی میخوام آدرسی که بهش وصل میشه رو کامل بدونم پروکشی فایر فقط سرور اصلی رو مینویسه. آخه میخوام یه چیزی دانلود کنم حجمش زیاده فقط هم از لانچر خودش دانلود میشه که تک کانکشن هستش میخوام اینجوری لینکشو در بیارم بزنم تو idm.
    فقط جون جنتی اگه بلدید کمک کنید
    Last edited by ezio7; 22-04-2013 at 15:13.

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یکی از خواب خرگوشی بیدار شده ..............

سليماني: من هم به سختی Gmail را باز می‌کنم

اختلالات اینترنت و كندی سرعت آن در حالی ادامه دارد كه مسوولین ارتباطات كشور همچنان این مشكل را نفی كرده،با این حال كاربران از این وضعیت به تنگ آمده‌اند.

به گزارش ايلنا، محمد سلیمانی وزیر اسبق ارتباطات، ضمن تایید مشکلات و اختلالات اینترنتی در چند روز گذشته، گفت: از نظر من تداخل امور در زمینه فناوری اطلاعات باعث پیچیده شدن کارها و ایجاد مشکلاتی در این حوزه کرده است و معلوم نیست سر منشا این مشکلات کجاست و پاسخگو کیست؟ به عبارتی در این حوزه عدم مسئولیت پذیری ضربه های جبران ناپذیری به کسب و کار مردم وارد کرده است.

وی ادامه داد: شورای عالی فضای مجازی کشور دارد یکسری کارها را خودش به تنهایی انجام می دهد و معلوم نیست با چه کسی هماهنگ است. آیا با دولت هماهنگ است یا با وزارت ارتباطات هماهنگ است یا به طور مستقل عمل می کند؟

سلیمانی خاطرنشان کرد: مستقل عمل کردن شورای عالی فضای مجازی مانند داستان بستن vpn ها و یا فیلتر سایت های گوگل ابهام آمیز است و ما نمی دانیم اگر مرکز شورای عالی فضای مجازی سر منشا کاهش سرعت اینترنت است چرا جوابگوی این مشکلات به مردم نیست.
    وزیر اسبق ارتباطات خاطرنشان کرد: ارتباطات و فناوری اطلاعات باید یک پارچه باشد و این از اصول اولیه ارتباطات است ولی زمانی که مدیریت ارتباطات در کشور تقسیم بندی می‌شود تنها کسانی که ضرر می بینند کاربران و مردم هستند.

او ادامه داد:این در حالی است كه وزارت ارتباطات نمی تواند بگوید من مسئول مشکلات اینترنت نیستم و یا از گفتن واقعیت صرف نظر کند،وزارت ارتباطات حتی اگر به رسانه ها نمی گوید چه خبر است باید به ما و مجلس بگوید و کاری کند که این به هم ریختگی از بین برود.
    سلیمانی تصریح كرد: از نظر من این به هم ریختگی که در حوزه اینترنت پیش آمده باید به سرعت از سوی مسئولین حل شود و حتی شخص رئیس جمهور باید دخالت کند تا این اوضاع اسف بار از بین برود و مجلس و کمیته ارتباطات هم باید سریع جلسه ای تشکیل داده و از وزارتخانه و شرکت های ارایه دهنده بخواهند تا هر چه سریع تر ضمن اعلام مشکلات، آن را رفع نمایند.

وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان داشت: شرکت های خصوصی ارایه دهنده اینترنت حتی اگر نمی توانند به رسانه ها صریحا مشکل را ابراز کنند باید به مجلس نامه بنویسند و شکایت کنند چرا که همین سکوت خود نیز ابهام آمیز است.

مشكلات را كتمان نكنید
    سلیمانی تاكید كرد: بنده خودهمین امروز صبح به سختی توانستم gmail خود را باز کنم که آن هم در آخر باز نشد. در صورتی که من از سایت دانشگاه و استفاده از اینترنت دانشگاه این کار را کردم و این بدان معنی است که علاوه بر من همه دانشجویان و محققین دچار این مشکل هستند که باعث می شود به کسب و کار مردم ضربات جبران ناپذیری وارد آید.

وزیر اسبق ارتباطات در پایان خاطرنشان کرد: وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت نباید با پاک کردن صورت مساله مشکل را از سر خود باز کند و بدانند که مردم از این کندی اینترنت ناراضی هستند و می دانند مشکلاتی وجود دارد و سعی نکنند آن را کتمان کنند.

12. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

کل اینترنت ایران دست این پاسداراس
    ببین چه شود :-&

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •