تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 667 از 870 اولاول ... 167567617657663664665666667668669670671677717767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,661 به 6,670 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض نامه سپاهانی ها به صدا و سیمای اصفهان: ما نود خودمان را می خواهیم!

سایت گل -هوادارن سپاهان در نامه ای سرگشاده به مدیر صداوسیمای اصفهان خواستار تغییر اساسی در گروه ورزش شبکه استانی شدند.در این نامه چنین آمده است:
    سلام جناب آقاي كلباسي، مدير كل محترم صدا و سيماي مركز اصفهان .آقاي رئيس سال 82 يادتان هست؟همان سالي كه افتخار ديگري براي اصفهان ما رقم خورد. سالي كه براي اولين بار سپاهان قهرمان ليگ برتر ايران شد.
    سالي كه فوتبال اصفهان درخشيد.با قهرماني ذوب آهن،ديگر تيم عزيز شهرمان، در جام حذفي آن سال اصفهان سهميه كامل ايران را براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا بدست آورد. آقاي رئيس شما فوتبال اصفهان را دنبال مي كنيد؟فراز و نشيب هاي فوتبال اصفهان را پيگير هستيد؟البته فرازهاي مان بيشتر از نشيب هاي مان بوده است.
    نمايندگان شهرمان 5 بار با پشت سر گذاشتن رقبايي چون سرخابي هاي پايتخت قهرمان حذفي ايران شده اند. سپاهان سرافراز تا فينال آسيا رفته است و با كسب نايب قهرماني آسيا افتخار اين را يافته كه براي اولين بار و به عنوان اولين تيم ايراني در جام باشگاه هاي جهان نماينده كشور عزيزمان باشد.انصافاً افتخارات فوتبال اصفهان از سال 82 تا به امروز تداوم و پيشرفت داشته است اما.... اما آقاي رئيس، يار تيم هاي شهرمان در سال 82 در راه كسب عناوين قهرماني چرا همگام با اين افتخارآفريني ها پيشرفت نكرده است؟
    اين افتخارات كم افتخاراتي نبوده و اصفهان شهر كم اهميتي نيست كه صدا و سيماي آن درجا بزند!صدا و سيماي اصفهان نتوانسته پابه پاي فوتبال شهرمان رو به جلو قدم بردارد!آيا بين شكل و شمايل پخش مستقيم هاي سال 82 با پخش امروز فرقي مي بينيد؟هميشه يادمان بوده كه به محض شنيدن صداي سوت داور و شايد هم بعد از سوت داور پخش بازي شروع شده است و با سوت پايان بازي داور هم تمام شده است!؟اما ما هم براي خودمان برنامه "نود" مي خواهيم،براي خودمان "ورزش دو" مي خواهيم، براي خودمان "ورزش و مردم" مي خواهيم. آ ها كه از رسانه ملي پخش مي شوند براي ما نيستند ولي ما براي خودمان مي خواهيم.برنامه هايي مي خواهيم كه براي ما و به عشق هواداران فوتبال اصفهان ساخته شود. ما برنامه "فوتبال برتر" مي خواهيم كه قبل از شروع بازي تيم هاي شهرمان شروع شود،بين دو نيمه ادامه يابد و با تحليل نهايي بازي در پايان بازي خاتمه يابد.
    آقاي رئيس ما فرزندان شما هستيم،ما برادران و خواهران شما هستيم و چه بسا پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هاي شما.از شما مي خواهيم كه به فوتبال پرافتخار اصفهان چنانچه شايسته اش هست توجه كنيد. ما از شما انتظار داريم...

جامعه مجازی هواداران سپاهان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/10

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

مایلی کهن شانس بیاره من نبینمش وگرنه با دستای خودم خفش میکنم

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض غلامپور: تیم مهدکودکهای ایران هم اردن را می برد!

البته غلامپور یادش نیست که تشکیل زودهنگام اردوی ملی به دلیل بازی با ایسلند است نه اردن.

سایت گل - همه می دانند که بهزاد غلامپور هیچ علاقه ای به افشین قطبی ندارد چراکه جایگزینی اوبه جای دایی ، باعث بیکاری چندماهه آقا بهزاد شد!
    مربی دروازه بانهای استقلال در انتقاد از تشکیل اردوی تیم ملی به پانا گفت:متاسفانه فقط منشور اخلاقی و جریمه ها در فوتبال ما حرفه ای است و الا چیز دیگری حرفه ای نیست. نمی دانم چرا در تشکیل اردوی تیم ملی اینقدر عجله داشتند. بازی با اردن که این حرفها را ندارد. تیم مهد کودک های ایران هم اردن را می برد!
    غلامپور در ادامه می گوید: می آیند لیگ را به صورت بسیار فشرده برگزار می کنند. آیا این حرفه ای است؟ الان ما لیگ نداریم بلکه به اصطلاح یک کاپ است که هر چه زودتر می خواهند تمامش کنند. اینگونه بازیهای فشرده برای ایتالیا و انگلیس و اسپانیا است نه ایران. ما هنوز یک توپ مشخص در لیگمان استفاده نمی شود. یک جا با نایک بازی می کنند یک جا با آدیداس یک جا با توپ پلاستیکی و هر تیمی یک توپ دارد.
    مربی دروازه بان های استقلال در مورد اشتباه وحید طالب لو در گل اول راه آهن گفت: محسن قهرمانی گفت توپ از دست دروازه بان ما رها شده و او دوباره گرفته و این خطا است. در بازی قبل از آن داور یک چیز دیگری می گفت. به نظرم این سلیقه ای بود و برای طالب لو تجربه شد که دیگر این اشتباه را انجام ندهد.
    غلامپوردرپایان با خوشبینی نسبت به شرایط استقلال گفت: اتفاق خاصی نیفتاده و ما هنوز در کورس قهرمانی هستیم. چیزی را از دست نداده ایم. مطمئن باشید اگر حاشیه ها بگذارند امسال هم قهرمان می شویم.وی افزود: برخی نمی خواهند استقلال امسال قهرمان شود و تمام تلاش خود را در این کار انجام می دهند. من در پایان فصل با دلیل و مدرک می گویم چه کسانی هستند.تازه خوب است الان در رده سوم جدول هستیم و فاصله ای تا صدر نداریم. اگر ته جدول بودیم تماشاگران چه کار می کردند؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/10

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

مایلی کهن شانس بیاره من نبینمش وگرنه با دستای خودم خفش میکنم
    کسی تا حالا کسی دیده که حامی مایلی کهن باشه ؟
    از مردم میگما چون حامیاش که ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض سرود رسمي تيم پيروزي با صداي خواجه نوري توليد شد

تيم فوتبال باشگاه پيروزي به عنوان نخستين تيم باشگاهي در ايران ، با قطعه‌اي با صداي داريوش خواجه نوري كه در بخش‌هايي از آن اعضا تيم ، وي را همراهي مي‌كنند، داراي سرود رسمي شد. داريوش خواجه نوري در گفت و گو با خبرنگار حوزه موسيقي ايرنا ، در اين باره گفت: اين اتفاق براي اولين بار در سطح باشگاه‌هاي ايران رخ مي‌دهد.
    وي گفت : بخش‌هايي از اين سرود با صداي جمعي از بازيكنان قديمي و جديد تيم پرسپوليس از دهه پنجاه تاكنون ضبط مي‌شود.
    خواجه نوري گفت: سرود آماده است و تنها بخش‌هاي هم خواني جمعي آن مانده است كه تا پايان هفته كامل مي‌شود.
    اين خواننده و آهنگساز ، در معرفي بازيكناني كه سرود را همراهي مي‌كنند، از جمله به علي كريمي ، همايون بهزاد و كريم باقري اشاره كرد.
    وي در پاسخ به اين سوال خبرنگار ايرنا كه همكاران ساخت سرود چه كساني بوده اند، گفت: شعر از آقاي كاكايي است كه در ساخت آهنگ آن محمدعلي خواجه نوري همراهي ام كرده و تنظيم آن را نيز خود انجام داده ام.

عکس تزئینی است

irna.ir
    Last edited by mahpesar; 10-11-2009 at 16:03.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض حمله جدید مایلی کهن به قلعه نوعی

ایلنا: سرمربی تیم فوتبال سایپا کرج با اشاره به اظهارات اخیر قلعه نوعی که وی را استاد حاشیه سازی معرفی کرده بود گفت: اگر من استاد حاشیه سازی هستم، قلعه نوعی خودش اصل حاشیه است.
    محمد مايلي‌كهن صبح امروز در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت فرهنگی ورزشی سایپا اظهار کرد: قلعه نوعی خودش گفته استاد حاشيه‌ها است. اما من به دنبال حاشيه‌ نيستم. من سر كسي را كلاه نگذاشتم و هیچ وقت هم نمي‌گويم بچه جنوب شهر هستم و در شمال شهر زندگي كنم و ماشين گرانبها سوار شوم. مطمئن باشید که ماشين گران قيمت انسانها را بالا نمی برد و به کسی شخصیت نمی دهد.
    مايلي‌كهن گفت:‌ امروز خيلي‌ خوشحال هستم كه باز زد و بند به جايگاهي نرسيده‌ام، اما برخي آقايان همه چيزشان را از در كنار زرد و بند به دست آورده‌اند.
    وی در پاسخ به اظهارات اخير امير قلعه‌نويي كه او را يك مربي سفارشي خوانده بود گفت: بهتر بود كه قلعه‌نويي نظرش را صريح‌تر و شفاف‌تر بيان مي‌كرد، تا پاسخگويي هم ساده‌تر انجام شود.
    مايلي‌كهن گفت: ‌تمام افتخارم اين است كه سفارشي بپذيريم و دلالان نيستم و اگر هم از نگاه برخي از آدم‌ها مربي سفارشي هستم، اين سفارش‌ها از جانب آدم‌هاي باشخصيت جامعه درباره من اعمال شده است.
    وی درباره شايعاتي كه در خصوص جدايي از او سايپا اين روزها به گوش مي‌رسد گفت: من هنوز با کوشا مديرعامل جديد باشگاه سايپا هيچ جلسه‌اي نداشته‌ام، اما اطمينان دارم كه هيات مديره در اين خصوص تصميمات مقتضي را اتخاذ خواهد كرد.
    سرمربي تيم سايپا در ادامه گفت: من با باشگاه سايپا قرارداد دارم، تا حدودی خود را از اعضاي خانواده سايپا مي‌دانم.
    مايلي‌كهن درباره نامه كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در خصوص اظهارات او درباره اميرقلعه‌نويي به ایلنا گفت: چنين نامه‌اي تا به امروز به دست من نرسيده است و شما نيز بهتر است در اين باره از كميته انضباطي سئوال كنيد.
    سرمربي تيم سايپا در ادامه گفت: من با باشگاه سايپا قرارداد دارم، تا حدودی خود را از اعضاي خانواده سايپا مي‌دانم.
    محمد مايلي‌كهن در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به اظهارات اخير ملكيان عضو هيات مديره‌ي باشگاه سايپا مبني بر اينكه كادرفني سايپا عملكرد ضعيفي داشته است، تصريح كرد: من از آقاي ملكيان بسیار سپاسگزارم. سعي مي‌كنم از اين به بعد از ملكيان به عنوان يكي از كمك‌هايم استفاده كنم! او با 31 سال سن هم تجربه‌ي زيادي دارد و هم تخصص. اگر بناست كسي درمورد ملكيان صحبت كند من حرف‌هاي بسيار زيادي براي گفتن دارم كه در صورت لزوم آنها را خواهم گفت.

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ورزشگاه جاهاي ديگه جا نداره!! به جاي نگاه صرف به عدد بهتر بود اين رفيقي كه اينا رو حساب كرده يه تناسب مي گرفت!!!
    توي ورزشگاه 15 هزار نفري معلومه بيشتر از 15 هزار نفر نميان! چون جا نميشه!! (بماند كه ممكنه توي همچين ورزشگاهي 20 هزار نفر هم بيان!!!)
    عزيزم، يادگار امام بيش از 15 هزار نفريه ( بدون صندلي نزديك 90 تا!) . دقت كن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خدايا اگه راه داره شفاش بده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آخه از كسي كه از الفنون طرفداري مي كنه چه انتظاري دارين اينا همشون بدون مدرك تهمت مي زنن هيچكيم نيست چيزي بهشون بگه!
    اون رفيق جون جونيشم -عزيز محمدي- فقط بلد اونايي رو كه اين آقا بهشون تهمت ناروا زده محروم كنه! يكيش كاطمي و از اون مهمتر فيروز كريمي!!!
    خدا ايشالا به راه راست هدايتش كنه! آخه بگو بابا توام آخه مربي هستي؟! همش تيمات در معرض سقوطن.... اي بابا

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برید اون کلیپی که مایل کهن تو جلسه کمیته انضباطی زار زار گریه میکنه رو ببینید !
    یعنی یه بچه 5 ساله رو میزدی تو گوشش اینطوری گریه نمیکرد . این بنده خدا مشکلات روحی روانی داره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •