اقای مهندس مثل اینکه نیستن
اقای مهندس مثل اینکه نیستن
مشکلی که من هم دارم....بعضی وقتا کفر ادمو در میاره
اصولا دی ان اس های مخابرات مشکل داره . برای احتراز این مشکل دی ان اس هاتون رو بر روی پابلیک دی ان هایی نظیر 208.67.222.222 تنظیم کنید...دی ان اس های فوق الذکر از جمله دی ان اس های پابلیک و متعلق به گوگله
تایید میکنم من هم این مشکل رو دارم.
در مورد اینترنت نامحدود چرا تهران و بعضی استانها دارن ولی برای حراسان برداشتید ؟ فقط برای ما گرونه؟
بابا 1 مگ نامحدود بدین به قیمت مناسب مگر چی میشه ؟ فقط اون 3 مگ رو گذاشتین با قیمت فضاییش
Last edited by f_22; 31-10-2013 at 22:27.
اینم شانس ماست دیگه...اقای مهندس جعفریان بی صبرانه منتظریم ...پاسخگوی ما باشید لطفا
یه لحظه اومدن اما دوباره رفتن لطفا هرچه سریعتر برگردین
دیشب نبودم . ولی امشب هستم و چند مورد مهم رو میخوام باهاشون در میان بذارم . انشا... که بیان .
دوستان این مشکل مربوط به کل کشوره حتی تو تاپیک اذربایجان هم این مشکل رو داشتن ازحوزه مخابرات هم خارجه
اقا دزدی جدید دیدین چی شده من با خط دیگم که فقط باهش وب گردی می کنم و هیچ دانلودی باهش نمی کنم 10 گیگ حجم داشتم (دیشب) مودم رو خاموش کردم
این سیر اتفاقایی که داره می افته
صبح ساعت 10 شده 6 گیگ
بعد از ظهر ساعت 2 شده 2 گیگ
الان هم که نگاه کردم زده به اتمام رسیده
زنگ زدم 2020 میگه اگه مشکل شما حجمیه کلید 2 رو فشار دهید بعدشم میگه مشکل شما در دست بررسی هست
خدایی خیلی مسخره بازی شده مطمئنم که حجم اصلی من رو برنمیگردونند اخرش به همه 2 گیگ میدن میگن برین حالش رو ببرین![]()
مهندس گفتند 10 دقیقه دیگه وارد سایت میشند
جناب مهندس لطف کنید برای پاسخ به هر پست روی "جواب بصورت نقل قول" کلیک کنید و پاسخ رو وارد کنید ، اینطوری هرکس میتونه راحت پاسخ مربوط به سوالشو ببینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)