تا جایی که میدونم نه راهی نیست واسه گرفتن پنالتی چیپ !
البته بعضی وقتا شده پنالتی چیپ رو که کم ارتفاع بزنی میخوره به بدن دروازه بان نمیره تو گل !
نه چیزی رو تغییر ندادم
تا جایی که میدونم نه راهی نیست واسه گرفتن پنالتی چیپ !
البته بعضی وقتا شده پنالتی چیپ رو که کم ارتفاع بزنی میخوره به بدن دروازه بان نمیره تو گل !
نه چیزی رو تغییر ندادم
دوستانی که بازی ،گرافیک لپ تاپشونو نمیشناسه نگران نباشن
منم تا دیروز همین مشکل رو داشتم
یه نگاه به این لینک بندازید ،کامل توضیح داده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط دقت کنید که در قسمت manage 3d settings به جز pes 2011.exe باید settings.exe هم روی High performance nvidia قرار بدید و applye کنید.![]()
تو همین p30world خودمون هم راهکار این مشکل هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه ترینر برای افزایش gp توی بازی می خواستم.
ممنون
ممنون دوست گلم، همه کارهارو هم انجام دادم اما به نتیجه نرسیدم ، بازم همون مشکل کذایی رو دارم
این عکسو ببین :
به نظرتون چیکار باید بکنم ؟
من هم هم حرفهای دوستمون رو تائیید میکنم
درست نمیشه همون ارور رو میده فایده نداره
با این برنامه میتونید تمام قسمت های Extra Content رو باز کنید و نیازی به gp ندارید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال منم همینجوری بود،
یه ویندوز ترو تمیز رو سیستم ریختم،
مشکل حل شد.
دوستان PES ای سلام. من بعد مدتها تازه دارم از 2010 کوچ میکنم به 2011 !بازی رو نصب کردم ، یه پچ هم برا اصلاح دانلود کردم و نصبیدم . حالا مشکل اینه از حالت دوربین خوشم نمیاد ! همون حالتی که وقتی به سمت محوطه جریمه میره دوربین هم مورب برمیگرده و مستقیم از کنار مثل نسخه های قبل حرکت نمیکنه ! چطوری میشه اونو مثل دوربینهای قبلی کرد ؟! راهی داره ؟!
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)