چرا اینجا سؤال همه جواب داده میشه الا سؤال ما؟
از دو صفحه پیش تا همین صفحه دو تا سؤال پرسیدم هیچکی جواب نمیده.
چرا اینجا سؤال همه جواب داده میشه الا سؤال ما؟
از دو صفحه پیش تا همین صفحه دو تا سؤال پرسیدم هیچکی جواب نمیده.
-----------
شرمنده دیگه حتما نمی دونیم که جواب نمی دیم
سوال اولت را بگم که یک برنامه هست به اسم Animate SMS که برای S60 v3 کار می کنه البته رو گوشیت نصب می شه ولی اجرا نخواهد شد پس فعلا چیزی که می خوای موجود نیست
اما سوال دومت: برات آپلود کردم از لینک زیر دانلود کن
این ورژن فقط برای S60 v5 هست که گوشی 5800 شما هم محسوب می شه و برای گوشیهای s60 v3 باید از ورژن دیگه ای استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
Last edited by aydin_eb7777; 01-09-2010 at 00:15.
سلام
بچه ها چطوری میشه تو قسمت ترانه ها سرچ کردن رو انجام داد ؟!! من دو روزه خریدم ولی هر چی تلاش میکنم انگار چیزی به اسم سرچ نداره ... کلی آهنگ ریختم بیشتر از 1000 تا ولی نمیدونم چجوری سرچ کنم ...راهنماییم کنید ممنون میشم
تکراری شد !! یه درخواست دیگه هم میدم پس..... یه نرم افزار برای پخش فایلهای mp4 میخوام...مرسی
Last edited by Oxizhen; 01-09-2010 at 02:22. دليل: تکراری شدن!
نه والا من از روز اول یعنی 2 یا 3 سال پیش که خریدم حتی یکبار هم هکش نکردم یک بار هم قاطی کرد مموریش رو که درآوردم درست شد بعد جا زدم اما قبل از اون هم یعنی همون موقع که به 50 آپدیت کردم اینطوری شد ، چیزی به ذهنت میرسه که بتونم درستش کنم؟
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
توی ورژن 51 دیگه انگاری سرچ نداره!!! منم گشتم نیافتم البته به دلیل مشکل پیش آمده کلاً از 3000 تا آهنگ 2 تاش بیشتر توی موزیک پلیرم نیست
ریست مستر کردی تا حالا بعد از آپدیت یا نه؟
شاید همین تعداد بالای موزیک هم خودش باعث این کار می شه!
شما یک کاری کن امتحانش ضرری نداره تمام آهنگات را انتقال بده تو کامپیوتر بعد 100 تا دونه بریز توی مموری کارتت بعد برو Music را اجرا کن و وارد Music library شو و بعد Options را بزن و بعد Refresh library را انتخاب کن ببین ایندفعه این تعداد را نشون می ده یا نه
چه بد !!!! ... راستی یه سوال غیر حرفه ای دیگه... شما از کجا میدونی ورژن گوشیه من 51 هستش ؟! یعنی کلا چطوری میشه فهمید که ورژنه گوشی چنده؟!!... من فقط میدونم گوشیم سیمبین ویرایش پنجمه !
سلام دوست عزیز برای دونستن ورژن گوشیتون این کد رو بزنیــد
#0000#*
موفق باشید!
بچه ها يه سري اسكين توپ براي پاور ام پي تيري power mp3 بهم ميدين كه رو 5800 خوب كار كنه؟![]()
سلام سورنـــا . 11 تا اسکین برا 5800 پیدا کردم خوب و بدش رو نمیدونم تست نکردم
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)