سلام
من یه مودم وایرلسasus am 604g دارم.میخواستم ببینم به غیر از 1 کامپوتر خودم سیستم دیگه ای هم میتونه از اینترنت استفاده کنه؟؟؟چه طوری ؟؟؟ممنون.
سلام
من یه مودم وایرلسasus am 604g دارم.میخواستم ببینم به غیر از 1 کامپوتر خودم سیستم دیگه ای هم میتونه از اینترنت استفاده کنه؟؟؟چه طوری ؟؟؟ممنون.
سلام .
( با معذرت از متخصصین عزیز )
بله میتونه . البته نوع کانکشن باید PPPoE باشه .
اگه لپ تاب باشه که با وایرلس لپ تاپ وصل میشین . اگه PC باشه با یه کارت Lan میتونید به مودم وایرلس وصل بشید
سلام دوستان
شما خودت یه پا استادی.
البته تو ( ) این رو هم اضافه کنم که مودم چه با Bridge به ISP وصل شه یا با PPPoE فرقی نداره و در هر دو صورت مودم شبکه رو تشکیل میده و سیستم های شما رو به نت وصل میکنه.
فقط همونطور که می دونید فرق تو اینه که با Bridge باید دستور اتصال رو خودتون بدین ولی تو PPPoE با روشن شدن سیستم و مودم خودبخود به ISP وصل میشه.
سلام
من دنبال یوزر و پسورد مودم
Dlink میگردم ولی توی نت هرچی بود امتحان کردم نشد کسی میدونه چطوری میشه گیر آورد؟
کدام پسورد ؟
پسوردی که روی مودم گذاشتین یا پسوردی که برای کانفیگ مودم اون اول میپرسه ؟
یوزر : admin و پسورد : admin را ابتدای ورود به کانفیگ مودم وارد کنید .
اگه پسوردی که خودتون گذاشتین را فراموش کردین یه ریست راحت ترین کاره![]()
سلام من یک مودم وایلس TP LINK TD -W8101G گرفتم به لپ تاپم اگر با LAN وصل کنم وصل می شه ولی اگر با وایلس بخوام متصل شم نمی شه و روی آنتن یی که کنار ساعت یک علامت سوال می گذارد و وصل نمی شود خواهشمندم کمک نمایید؟
من چه کنم؟
سلام .
آیا میشه در Network Connection Status مقدار Sent و Recieved به صورت بیت نشون داده بشه ؟
![]()
به صورت بیت هست دیگه الان 84723 بیت مساوی با 84 کیلوبایت دانلود کردی
دوستان سلام
دیروز رفتم واسه رفیقم مودم بگیرم، گفتن دیگه AM604 نیست!. می خواستم ازتون بخوام یه مدل دیگه از ایسوز در همون رنج قیمتی بهم معرفی کنین که مانند AM604 خرکار باشه.
سپاس
شاد و پیروز باشین
نه عزیز . من اون موقع 3 ساعت با اینترنت کار کرده بودم . چطور ممکنه 84 کیلو دانلود کرده باشم .
عبارت Packets یه چیز دیگه را نشون میده که نمیدونم یعنی چی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)