شما که دایر لغاتت خوبه
به نظر من ( چون منم تقریبا همینجورم ) فقط تست های دوره ای را کار کنید
مثل 40 کنکور نوبل و گنجینه ی آزمون های مبتکران
من که اناری را خریدم پشیمونم حداقل از بابت لغاتش فقط اون 14 یا 15 تا تست های سطح دومش خوبه
شما که دایر لغاتت خوبه
به نظر من ( چون منم تقریبا همینجورم ) فقط تست های دوره ای را کار کنید
مثل 40 کنکور نوبل و گنجینه ی آزمون های مبتکران
من که اناری را خریدم پشیمونم حداقل از بابت لغاتش فقط اون 14 یا 15 تا تست های سطح دومش خوبه
سلام
دوستان کتاب دینی و زندگی گاج اگه اشتباه نکنم باز تالیف شده و جلدشم تغییر کرده.
سلام
دوستان کسی در مورد تغییرات کتب درسی اطلاعی داره؟(پیش 86-87 سوم 85-86 دوم 84-85)
من كه بين كتاباي زبان انگليسي كتاب خيلي سبز رو بيشتر از همه پسنديدم مخصوصا آموزش قواعد + تستاي خيلي سخت Vocab ! البته منظورم اون كتاب بزرگه سفيد رنگه نه اون يكي لاغره!!!!
الان منتظرم يه كتاب براي ريدينگ پيدا كنم كه ظاهرا دوستان كتاب اناري رو بيشتر توصيه ميكنن
آره منم شنيدم كتاب درك مطلب اناري از بقيه بهتره!!!!!!!
ولي براي غير از ريدينگ هم تعريف اناري بيشتره!!!!!!!
دست گلت درد نكه!نوشته شده توسط Ali™
دلم نیومد بزنم زیرش !![]()
بچه ها من اين كتاب تست شيمي پيش 1 بهمن بازرگاني رو دارم ويرايش قبليه. ويرايش جديدش تقريبا 100 صفحه اضافه شده حالا لازمه برم اونو بگيرم
تغييراتش شامل درسنامه ميشه يا نه فقط تستاي تاليفيش بيشتر شده؟
چاپ 89 بعضی جاهاش درسنامه اضافه شده
تایید میشه.دین و زندگی کنکور»»»»»»» دین و زندگی همگامان.
برای زبان هم من تمام کتابهای شهاب اناری رو غیر از گنجینه اش رو دارم. چون میخوام کنکور زبان هم بدم. کتاب گرامرشو که خوندم واقعا دارای نکات جالبی بود و بیشتر این کتاب به درد داوطلبان کنکور زبان میخوره. کتاب زبان 3 شو هم تموم کردم پارسال و به نظر من بهترین کتاب برای زبان3 هست.پیش مبتکران هم بیش از 120 صفحه شو خوندم و راضیم ازش . البته تستهای اموزشیش برای اونایی که پایه زبانشون قویه اسونه اما تستهای سطح دومش واقعا با ارزشن و هرکسی نمیتونه از پسشون بربیاد مگر اونایی که یا داوطلب کنکور زبان اند یا اونایی که به دنبال درصد بالای90 در کنکور هستند.(طبق گفته ی مولفان کتاب) . بیشترین چیزی که منو خوشحال میکنه این کتاب ،اینه که معانی دوم و ضمنی و اصطلاحات و ترکیب های رایج لغات هر درسو اورده و در بعضی تستاش مخصوصا تستهای سطح دوم از اصطلاحات دیگه هم که مربوط به لغات همون درسه تست اورده.دی وی دی که با کتاب به شما داده میشه هم مفیده و شهاب اناری مهارتهای ریدینگ خوانی رو توضیح میده با مثال.
کتاب زبان تخصصیشو هم نصفشو خوندم . چون واقعا میخوام برای کنکور زبان اماده باشم.
کتاب ریدینگ شهاب اناری که حدودا 220 صفحه است به نظر من بهترین کتاب برای ریدینگه.
کتاب انده ریدینگ انتشارات سبز رو هم پارسال داشتم میخوندم ،زیاد جالب نبود و راضی نبودم ازش.البته نه اینکه کار داوطلبا رو راه نندازه اما به ریدینگ دکتر شهاب اناری نمی رسه.![]()
همه این تاپیک رو کردیم زبان خارجه ! در کل درس های عمومی رو اگه همه رو 75% بزنم کافیه ! زبان هم تا جایی که من دیدم تست های Vocab و گرامر اصلا سخت نمیاد !
مثال : سراسری تجربی 89 :
The windows were ... all nights because of the wind
1- Relaxing(!) / 2- suffering(!) / 3-wrestling(!) / 4-rattling
فک کنم سخت ترین تست امسال این باشه : (Blame چیزی تو مایه های سرزنش کردن ! )I .. think she should blamed for the difficulties she had been having
1-personally/2-powerfully/3-artificially(!)/4-economically
یا تست گرامر همون سال :
The little boy was ... tired that he fell asleep during the lesson
1-so/2-too(!)/3-very(!)/4-such
به همین خاطر هست که من می گم گاج سفید هم کفایت می کنه ! البته من این تست های رو به صورت Random انتخاب کردم ! و فقط میخوام بگم تو زبان باید رو 15 سوال Cloze test و Reading بیش تر کار کرد.
اگه کسی کتاب کلاس رمزینه داره میتونه دومین تست صفحه 194 رو کامل توضیح بده؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)