درسته، من باید مینوشتم "هر چند به نظر میآد برای آینده باید will be به کار بره باز هم درستش I'm... هست"
بعدش هم من که by the time نذاشتم قبل از I'll be finished![]()
درسته، من باید مینوشتم "هر چند به نظر میآد برای آینده باید will be به کار بره باز هم درستش I'm... هست"
بعدش هم من که by the time نذاشتم قبل از I'll be finished![]()
درود
برای یادگیری زبان انگلیسی تمرکز زبان آموز باید رو یک لهجه باشه؟ یعنی نمیشه رو هر دوی لهجه بریتانیایی و امریکایی با هم کار کرد؟
یکی از دوستام که تو یکی از این موسسات تدریس میکنه با لهجه بریتانیایی صحبت میکرد بعدش بچه ها رفتن به مدیر آموزشگاه اعتراض کردن که ما هیچی نمیفهمیم و دوست ما هم مجبور شد یه دوره بره که بتونه آمریکایی صحبت کنه و الان هم میگه مشکل خاصی ندارم همچنین یکی از مدرسین خودم هم میتونست به هر دو صورت به راحتی صحبت کنه
حالا اساتید میتونن بگن باید از اول رو یکی تمرکز کرد یا با هم؟
یه سوال دیگه اینه که تفاوت لهجه بریتانیا با استرالیا چقدره؟
ممنونم
معمولا میگن باید یه لهجه داشته باشی یعنی صحبت کنی ولی اون یکی لهجه رو هم بفهمی.
لهجه امریکایی برای ایرانیا مناسب تره.
دوتاش با هم خیلی سخت میشه و قاطی میکنه ادم.
سلام.من رفتم کلاس زبان شهرمون یه آزمون تعیین سطح احمقانه گرفتند که همش گرامر بود.من هم جواب دادم اکثرشو حالا میگن باید بری Top Notch 2 یه همچین چیزی.دوستم همین کتاب رو می خونه کتاب رو ازش گرفتم دیدم خیلی سطحش پایین بود مثل اول دبیرستان بود.من اگه فیلمی چیزی با زیرنویس انگلیسی نگا می کنم حدود 80 درصدشو می فهمم.من حالا چیکار کنم برم؟شهر ما کانون زبان هم داره که 25 شهریور تعیین سطح می کنه.راهنمایی کنید.
تاپ ناتچ فوق العادست برو از دو شروع کن ایشالا سامیت دو هم بگیری.
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk
سلام.
برای کارشناسی : BA یا Bachelor of arts برای رشته های انسانی و اجتماعی و زبان و ...
و همچنین رشته های کارشناسی مهندسی هم BS یا Bachelor of science
برای کارشناسی ارشد : MA یا Master of arts هست مث بالا.
و همچنین MS هست باز برای رشته های مهندسی.
برای مدرک دکتری هم : Ph.D
بستگی به رشتهاش داره ...
تو یه سری رشتهها کارشناسی میشه B.S (Bachelor of Science)i و کارشناسی ارشد میشه M.S (Master of Science)i
و تو یه سری دیگه، کارشناسی میشه B.A (Bachelor of Arts)i و کارشناسی ارشد میشه M.A (Master of Arts)i
پ.ن: با پست امین همزمان شد![]()
ممنون دوستان فکر نمیکردم اینموقع کسی جواب بده .. پایدار باشین ..
خواهش میکنم دوست عزیز هر وقت سوال داشتین دوستان در هر ساعت شبانه روز در خدمتن بخصوص Amin
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)