تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 667 از 1135 اولاول ... 167567617657663664665666667668669670671677717767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,661 به 6,670 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    خارج ! : دی

پيش فرض انتشار:شنبه 5 مرداد 1392 - 15:46:24

هیولای آمریکایی در خیابان های ایران/ بازگشت خودروهای آمریکایی پس از سه دهه

اقتصاد > صنعت - هفته نامه تجارت فردا تصویر اولین خودرو وارداتی رسمی جنرال موتورز به ایران در فرودگاه امام خمینی ( ره ) را منتشر کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع

2. 5 کاربر از ___ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    دوستان من یه بیوک الکترا خریدم وقتی کولر یا بخاریش رو میزنم فقط باد رو از دریچه زیر پا و پشت شیشه میده و از جلوی داشبورد باد نمیده.(روی حالت max میزارم)

به نظرتون مشکل از کجاست؟

4. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب حجازي، يواشكي چيزاي جالبي ميخري..!!
    توي حالت MAX بايد فقط از روبرو باد بزنه ، و كلا MAX مخفف ماكسيمم انگليسي هست كه براي نهايت و بيشترين به كار ميره، و منظور همون نهايت شدت وزش باد به حساب مياد كه از دريچه هاي روبرو خارج ميشه.
    احتمالا يكي از وكيومها كار نميده و لوله اون جدا، پوسيده و خرابه و بايد كل اين سيستم باز و سرويس بشه.
    ممكنه از ماشين عكس بذاريد؟

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    حتمآ جناب کامارو در اسرع وقت عکس ماشین رو میزارم.
    خب این وکیوم کجاست؟داخل کاپوت یا توی داشبورد؟پیش باطری ساز برم.؟
    امروز رفتم گاز کولرش رو فول کردم 80 هزار تومن هزینه شد.

8. 6 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

محمد مبارکه چرخاش به شادی بچرخه وکیوم ها تا جایی که میدونم پشت داشبرد هست که باید کامل باز بشه داشبرد کار باطری ساز هم هست اگه بازش کردی داشبرد رو لخت کن تمام وسایلش رو خوب تمیز کن الان خدا میدونه چقدر جرم و خاک لوله ها و تشکیلت داشبرد رو گرفته
    "مخلص"
    Last edited by رضا صادقی; 28-07-2013 at 19:49.

10. 5 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان سلام من یه شورلت کورسیکاپیدا کردم فقط اطلاعات درموردش میخواستم لطفا اگه چیزی درموردمشخصات فنی و...میدونید بهم بگید در کل چه جور ماشینیه لوازمش گیر میاد؟نسبت به شورلت سیلبرتی چطوره ؟کدوم از چه لحاظ بهتره.
    Last edited by shadows_funeral; 28-07-2013 at 21:11. دليل: خرید و فروش و تبلیغات ، فعالیت تجاری و سایتهای خرید و فروش خلاف قوانین انجمن است.

12. 4 کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همانطوري كه آقاي صادقي گفت، وكيومها ( اكثر اونها) روي مجموعه بخاري كه زير داشبرد هست سوار شده، و تا جايي كه يادم هست و ديدم، اكثر ماشينهاي آمريكايي به همين شكل هستن.
    اگر باز و بسته كردن بخاري نوا كه توضيح دادم را به خاطر بياريد مطمئنا اين را هم ميتونين انجام بديد، فكر كنم براي ايمپالا هم يكبار اين كار رو كردين.
    پيش برقكار ماشين بايد ببريد اما واقعا مراقب باشيد چيزي رو نشكنه كه كار دست آدم ميده.
    .................
    آقا سعيد، مدل چه ساليه؟ عكسي ازش داريد؟
    شايد اينجوري بشه اطلاعات دقيقتري توي نت پيدا كرد.

14. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام مجدد خدمت آقا علی
    شاید 3 دقیقه میشه از پیش صاحب اون ماشین اومدم رفتم که کارت ماشین رو بگیرم که بهم نداد گفت قولنامه کنیم بعد بقیه کارها برای خودت!!!!!
    یکم فک کنم میشه امیدوار شد چرا؟ چون گفت که قولنامه خرید رو از اون طرف تهرانی داره که میشه شماره اون دفتر خونه رو گرفت و استعلام کرد واسه پیدا کردن صاحب اصلی ماشین که سند و کارت بنامش هست فقط یه چیز رو فراموش کردم بپرسم !! ببینم موقعی که قولنامه کرده وکالت داده بهش صاحب اصلی یا نه؟ مدارک موجود هم الان قولنامه-معاینه فنی منقضی-بیمه نامه منقضی و کارت و پلاک ملی ماشین هست حالا با این مدارک بهترین کارهایی کهه میشه کرد چیه؟؟؟؟
    خریدن یه V8 چه داستانی د برای من
    ولی اگه درست بشه یه هویت ماشین رو مشخص میکنم و یه ماسل به ماسلها اینجا اضافه میشه اما بازسازی کامل کاملی میخواد

16. 3 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا رضا چند چيز رو بايد در نظر داشته باشي كه خيلي مهمه:
    اول اينكه دليل توقيف ماشين و اينكه الان توي پاركينگ خوابيده و نميتونه بيرون بياد چيه؟

- چرا كسي كه الان مثلا قولنامه داره و صاحب ماشين محسوب ميشه( از نظر عرف و نه قانوني) خودش كاري نميكنه كه اسناد و مدارك ماشين جور بشه و ماشين رو از پاركينگ خارج كنه؟

- چرا آدرس و شماره اون شخصي كه تهران هست و از اون قولنامه گرفته رو به شما نميده تا ازش سوال كني و كمي پيگير ماجرا بشي كه داستان چيه؟

همين چندتا سوال رو اگر جواب منطقي و قانع كننده اي داشت، برو دنبال قضيه، وگرنه مفت اين ماشين گرونه، چون مشخصه طرف ميخواد پول بگيره و خودش رو از دردسرها كنار بكشه و همه چيز رو بندازه سر شما و و وقتي خرش از پل گذشت ديگه هيچ خدايي رو بنده نيست.

توجه داشته باشيد كه قولنامه به هيچ وجه وجاهت قانوني نداره كه شما رو صاحب ماشين بدونن، فقط در اون ذكر شده كه شما طبق يك سري شرايطي ماشين رو در اختيار داري كه تا يه مدت مشخصي كارهاش رو بكني و مثلا دنبال سند و پلاك اون باشي و اينجور چيزا، كه البته بازهم نياز به وكالت نامه رسمي در دفتر اسناد رسمي داريد تا واقعا بتونين در ادارات و سازمانها بدون مشكل كار رو جلو ببريد.
    از طرفي تا وقتي كه شخصي كالت نداشته باشه و در اون ذكر نشده باشه كه حق دادن وكالت به نفر ديگه اي رو داره، نميتونه به شما وكالت بده و قولنامه اين وسط ارزشي نداره.
    من توصيه ميكنم تا زماني كه از قضيه كامل اين ماشين مطلع نشدين هيچ اقدامي نكنين ، بخصوص دادن وجه نقد چون اصلا مشخص نيست كه قضيه به كجا برسه.
    در حال حاضر اين شخصي كه باهاش صحبت كرديد و كارت ماشين دستشه، از نظر قاوني صاحب خودرو نيست چون نه سند به نامش شده و نه حتي وكالت داره كه بتونه به شما وكالت بده.
    من تصور كنم موردي هست كه از شما پنهان كردن، مثلا بدهكاري سنگيني به صاحب يا صاحبان قبلي ماشين داره و نميخواد با اونها رودر رو بشه و شما رو جلو انداخته، و يا اصلا مشكلات سخت تر و سنگينتر از اين چيزها..

18. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

من فردا ساعت 11 قرار دارم با این یارو بهش باید بگم قولنامه و همه مدارکی که دستشه رو بیاره با خودش من کامل بررسی کنم ببینم شماره تماسی از اون بابای تهرانی هست داخلش یا نه!! ببینم وکالت داده که بتونهوکالت به من بده یا نه؟ و اگه بتونم یکسری کپی ازشون بگیرم خوب میشه اگه کپی از کارت فعلی ماشین دستم باشه ادرس و تلفن صاحب اصلی رو با توجه به دوستان توی شماره گذاری شهرمون در میارم
    پس نتیجه این شد که من چه تلفنی چه حضوری باید با صاحب اصلی صحبت کنم و بپرسم که این اقا بدهی داره بهت یا نه یا.....

عکس آواتارمم به افتخار همه بچه های کلوب اینجا عوض کردم
    Last edited by رضا صادقی; 29-07-2013 at 19:21.

20. 4 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •