تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 667 از 1178 اولاول ... 1675676176576636646656666676686696706716777177671167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,661 به 6,670 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

این عبارت NVIDIA GeForce 9300M GS / Intel GMA 4500MHD که در مورد مشخصات z530nb

تو سایتها زده یعنی چی؟؟؟؟

و اینکه ایا رم z53nb ddr3 هست یا نه؟؟؟

واگه ddr3 هست پس چرا تو این سایت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زده ddr2?????!!!!!!

وایا رم ddr3 از چه لحاظ هایی با ddr2 متفاوت هست؟؟؟ و چقدر؟؟؟؟؟
    اون که شما میبینی 2 تا گرافیک داره منظور اینه که در حالت استفاده از باتری از Intel 4500MHD استفاده میکنه چون قدرت کمتری داره و مصرف کمتر پس برای حالت باتری مناسب هست و اون یکی هم Geforce 9300M GS هم برای زمانی هست که شما از برق شهر استفاده میکنین ( با شارژر ) ...
    مثل برخی از سری های SZ میمونه ...
    بله مدل z530 N/B با رم DDR3 با باس 1066 هستن ...
    تو اون سایت هم اشتباه تایپ شده و اگه دقت کنین بالاترش ببین چی نوشته :
    Quick Specs

Intel Core 2 Duo (2.4 GHz), 3 GB DDR3 SDRAM, 3.3 lbs, 13.1 in TFT active matrix, RoHS, Microsoft Windows Vista Business

خب کاملا مشخصه سرعت این رم ها بالاتر از انواع DDR2 هست و تکنولوژی جدیدتری داره و کم مصرف تر هست DDR3 1333 >> DDR3 1066 >> DDR2 800 >> DDR2 667 >> DDR2 533 >> DDR2 400

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اون که شما میبینی 2 تا گرافیک داره منظور اینه که در حالت استفاده از باتری از Intel 4500MHD استفاده میکنه چون قدرت کمتری داره و مصرف کمتر پس برای حالت باتری مناسب هست و اون یکی هم Geforce 9300M GS هم برای زمانی هست که شما از برق شهر استفاده میکنین ( با شارژر ) ...
    مثل برخی از سری های SZ میمونه ...
    بله مدل z530 N/B با رم DDR3 با باس 1066 هستن ...
    تو اون سایت هم اشتباه تایپ شده و اگه دقت کنین بالاترش ببین چی نوشته :

خب کاملا مشخصه سرعت این رم ها بالاتر از انواع DDR2 هست و تکنولوژی جدیدتری داره و کم مصرف تر هست DDR3 1333 >> DDR3 1066 >> DDR2 800 >> DDR2 667 >> DDR2 533 >> DDR2 400
    فکر کنم باز تو اون مشخصات بالایی که گفتی...رمش رو اشتباه زده 3gig اره؟؟؟؟!!!!

یا اینکه با کانفیگ های مختلف داره؟؟؟؟

و در کل نطرت در مورد این دستگاه چیه؟؟؟و اینکه ایا به قیمتش می ارزه؟؟؟؟

و یه سوال دیگه اینکه..یکی از دوستان من هفته پیش یه sr165nb خرید و هارد این دستگاه از همون روز اول

خر خر صدا میکرد (تقرلبا صدای خرخرش هم زیاد بود و به راحتی از فاصله 1 متری هم شنیده می شد)

می خواستم بدونم این مورد رو لپ تاپ های سونی یه مورد طبیعی هست وهمشون هاردشون در این حد صدا

داره؟؟؟؟یا اینکه هارد این دستگاه ایراد داره؟؟؟؟؟و اگه این یه ایراد محسوب میشه ایا گارانتی در این حد جوابگو هست؟؟؟؟؟

مرررررسیییی

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فکر کنم باز تو اون مشخصات بالایی که گفتی...رمش رو اشتباه زده 3gig اره؟؟؟؟!!!!

یا اینکه با کانفیگ های مختلف داره؟؟؟؟

و در کل نطرت در مورد این دستگاه چیه؟؟؟و اینکه ایا به قیمتش می ارزه؟؟؟؟

و یه سوال دیگه اینکه..یکی از دوستان من هفته پیش یه sr165nb خرید و هارد این دستگاه از همون روز اول

خر خر صدا میکرد (تقرلبا صدای خرخرش هم زیاد بود و به راحتی از فاصله 1 متری هم شنیده می شد)

می خواستم بدونم این مورد رو لپ تاپ های سونی یه مورد طبیعی هست وهمشون هاردشون در این حد صدا

داره؟؟؟؟یا اینکه هارد این دستگاه ایراد داره؟؟؟؟؟و اگه این یه ایراد محسوب میشه ایا گارانتی در این حد جوابگو هست؟؟؟؟؟

مرررررسیییی
    آره اونجا هم اشتباه زده !!! نه سونی ها مثل دل نیست مثلا 1510 رو با 20 تا کانفیگ مختلف پیدا کنی ولی z530 n/b همه جا با یک کانفیگ هست و دو مدل نیست ...
    به نظر من نمی ارزه و یه fw 390 بگیره خیلی بهتره ...
    اگه اینجور که شما میگی صدا میده معلومه نرمال نیست و حتما ایرادی وجود داره ... اگه ایراد باشه حتما باید گارانتی جوابگو باشه ، دیگه دستگاه نباید کلا خراب شه تا گارانتی معنی پیدا کنه و هارد هم چیزی نیست که تعمیر کنن ( غیر از برد هارد که همه جا بلد نیستن ) و تعویض میشه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من درایور دی وی دی رایتر matshita uj-875s ata رو برای ویستا میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟

روی vostro 1510

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من درایور دی وی دی رایتر matshita uj-875s ata رو برای ویستا میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟

روی vostro 1510
    ابتدا این پست رو بخونین :

http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1941042&postcount=1

سپس اگه نتونستین اطلاعات خوبی کسب کنین تو این انجمن تاپیک باز کنین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوب پس اگه ميشه سايت هاي خارجي خوب رو معرفي کنيد که بشه ازش يه چيزايي فهميد!
    فارسي هم اگه خلاف قوانين نيست اگه ميشه پيغام خصوصي بدين چون هم براي ايسر وان که ميخوام بخرم و هم براي چند کار ديگه لازمشون دارم!
    يا علي!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب پس اگه ميشه سايت هاي خارجي خوب رو معرفي کنيد که بشه ازش يه چيزايي فهميد!
    فارسي هم اگه خلاف قوانين نيست اگه ميشه پيغام خصوصي بدين چون هم براي ايسر وان که ميخوام بخرم و هم براي چند کار ديگه لازمشون دارم!
    يا علي!
    به این پست برو :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سایت های فارسی هم همونطور که گفتم ارزش خوندن Review ندارن ... همه تبلیغاتی هستن برای کالای خودشون ...
    بحث قیمت جداست ...

8. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنون از وقتی که می زارید...
    یعنی شما vostro 1310 رو تایید می کنید؟ کاربرد اداری یعنی چی؟ اون لپتاپ با cpu 2.5 با 6m کش و 4gig رم میشه کاربرد اداری؟!
    دوم اینکه قیمت پایین vostro بدلیل همه گیر بودنشه یا دلیل دیگه ای داره؟! شما که الان تو بازارید چه مدلهایی رو به صرفه تر می دونید با 1200 بودجه؟!
    سوم اینکه در مورد ibm یا همون lenovo چه نظری دارید؟
    بازم ممنون
    منتظریما؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون از وقتی که می زارید...
    یعنی شما vostro 1310 رو تایید می کنید؟ کاربرد اداری یعنی چی؟ اون لپتاپ با cpu 2.5 با 6m کش و 4gig رم میشه کاربرد اداری؟!
    دوم اینکه قیمت پایین vostro بدلیل همه گیر بودنشه یا دلیل دیگه ای داره؟! شما که الان تو بازارید چه مدلهایی رو به صرفه تر می دونید با 1200 بودجه؟!
    سوم اینکه در مورد ibm یا همون lenovo چه نظری دارید؟
    بازم ممنون
    من خودم اگه بخوام وسترو بخرم 1310 رو میخرم ، شاید به خاطر کوچکتر بودنش !
    ببین چندین دسته برای لپ تاپ ها داریم : خونگی برای استفاده مالتی مدیا و اینترنت و آهنگ گوش دادن ...
    اداری برای کاربرد های نرم افزارهایی از جمله آفیس و برنامه های حسابداری ...
    لپ تاپ مهندسی مثل Latitude ها برای کاربرد برنامه های گرافیکی و طراحی و ...
    لپ تاپ جایگزین دسکتاپ و Work Station مثل سری Precision دل ...
    لپ تاپ برای بازی مثل سری XPS و Studio XPS دل ...

بیشتر کاربرد لپ تاپ ها رو کیفیت ساخت و دسته بندی اونها مشخص میکنن ... اگه اینطور که شما میگی پس یه وسترو 1510 با یه Dell Latitude D830 فرقی نداره !!!

وسترو های دل در حال حاضر جزو پرفروش های بازار ایران هستن و دلیلش هم امکانات خوب در مقابل قیمت خوب و برند مطمئن دل هست ... برای این قیمت خیلی گزینه هست برای خرید ... مشخص کن چه امکاناتی میخوای و چه اندازه ای ما در خدمت هستیم ...
    IBM/Lenovo هم مثل دستگاه های دل محکم و کاری هستن ولی خب خیلی ها با ظاهرشون کنار نمیان به خاطر همین زیاد طرفدار ندارن ... اما به نظر من ارزش خریدن رو داره ...

داره خودمونی میشه micheal-tnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بین این دوتا کدوم رو پیشنهاد میدین بخرم
    DELL LATITUDE E6500
    juniper SW8-X1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •