سلام
از روی ظاهرا لنت میشه به کیفیت نسبی اون پی برد? موقع خرید
سلام
از روی ظاهرا لنت میشه به کیفیت نسبی اون پی برد? موقع خرید
از نظر من به هیچ وجه، چون فرم و بافت لنتهای مختلف که در شرکتهای گوناگون تولید شده تفاوت زیادی با هم دارن اما کارایی مشابهی میتونن داشته باشن.
بطور مثال دوتا مارک لنت که نام بردم ( دیسکی لنت و لنت تلدا) دارای فرم و بافت بسیار متفاوت هستند و یکی از اونها سطحی صاف و تا حد زیادی صیقلی داره و یکی دیگه سطح خشن و ناهموار، اما هر دو از نظر کارایی و کیفیت یکسان هستند و بخوبی کار میکنن.
بیشتر باید به سابقه کیفیت شرکت تولید کننده مراجعه کرد و البته تجارب کسانی که مدتها از نوع خاصی لنت در شرایط گوناگون و روی خودروهای مختلف استفاده کردند.
سلام
والا ما امروزز خیلی گشتیم. اصلا سه لنت دیسکی لنت و جهان لنت و تلدا اصلا نبود..!!!
اکثرا پارس داشتن و یک سری شرکت های بی نام و نشان...
یک مارک هم بود suntec
آقا کسی نیست جواب مارو هم بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش بیخیال دوگانه، مگه چقد فرقشه، بعدم هرچی صرفه جویی کنی، باید هزینه فرسوده شدن ماشینت کنی،
از نظر ایمنی هم صحیح نیست، اونم گازسوز دستی تازه، باجون خودت بازی نکن
بعدشم، همون پول دوگانه سوز کردنشو خساب کن ببین بحاش کلی میتونی بنزین بزنی
عزیز دل برادر هیچ مشکلی نداره خواهشا پاسخ ناشیانه ندید.
من خودم مدرک سی ان جی دارم تعمیرگاه دارم سی ان جی هیچ مشکلی واس ماشین ایجاد نمکنه مبلغ 7000 گاز مصافت داخل شهر 150 کیلومتر و خارج شهر 200 کیلومتر طی میکنه.
هیچ مشکلی هم واس موتور ایجاد نمکنه خود من ماشینم پارس 83 الان چهارسال گاز مصرف میکنم 800 لیتر هم سهمیه ذخیره 700 تومنی دارم
اصلا موتور سالم.. از لحاظ جانی هم مشکل ایجاد نمیکنه؟
تو ماشینای قدیمی (مثلا دوو سی یلو مدل 79 ) روغن با سطح کیفی SM بریزیم مشکلی پیش میاد برای موتور ؟
از بحث روغن ریزی فاکتور بگیرید
ٱکی دوست من،
چقدر هزینه نصبه لوازم و نصبشه؟
تنها مدلی که شما میتونید نصب کنید کارگاهیه واینکه نویه اون خیلی هزینه برداره 700 تومنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)