سلام- منم همین 3.0.38.004001 The Sims™ 3 High-End Loft Stuff رو دارم. حالا می خوام یونیورسیتیرو نصب کنم نمی شه. ینی همون قضیه آپدیت... که این آپدیت ها همش قدیمی شده و دیگه دانلود نمیشه. plz help!
![]()
سلام- منم همین 3.0.38.004001 The Sims™ 3 High-End Loft Stuff رو دارم. حالا می خوام یونیورسیتیرو نصب کنم نمی شه. ینی همون قضیه آپدیت... که این آپدیت ها همش قدیمی شده و دیگه دانلود نمیشه. plz help!
![]()
آخرین اپدیت رو از اینجا دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRAR PASS[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک های دیگه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای خارج کردن فایلها از حالت فشرده حتما به برنامه ی 7-Zip نیاز دارید.فایلها به فرمت 001و 002 و... هستند(این برنامه رایگان است)
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک تمام نسخه ها + آموزش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ciscogig; 07-08-2013 at 14:11.
سلام آقا مرسی آپدیت رو نصب کردم پک رو هم نصب کردم اما تو بازی که میره لودش تموم نشده ارور stop working میده چیکار کنم؟؟؟؟
کرک هم کردم
چه پکی رو نصب کردید؟
بازی رو روی حالت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجرا کنید.
اوکی مرسی![]()
من میخوام پتس رو نصب کنم ولی نمیشه لطفا یه راهنمایی کامل کنیدممنون
تذکر مهم در مورد نحوهی استفاده از کرک ها:
اول این 3 تا کرکی که قرمز شدن رو امتحان کنید اگر بازی درست اجرا نشد، متناسب با نسخهی اکسپنشنی که نصب کردید، بقیه کرک هارو امتحان کنید.
Last edited by ciscogig; 06-08-2013 at 05:28.
یه عکس از لودر من !
فقط از Expantions pack ها Generations رو ندارم و از staff pack ها فقط high end و suite staff رو دارم .
جز UL همه با اینترنت 512 کیلوبیت دانلود شدن !!!!
یعنی کلا ۶ تارو ندارم !!!
عجب آدما بیکاری پیدا می شن !
کسی اکانت داره می خوام سیمسمو Simport کنم ؟؟؟
Last edited by Public Enemy; 06-08-2013 at 21:35.
تاپیک قدیمی هستش نیاز به آپدیت داره 2 صفحه که از یه آموزش میگذزه کلا در انبوه پست ها گم می شه ! یکی نیست پست اول رو آپدیت کنه ؟ ؟ ؟ کلا یه تاپیک جدا باز کنیم چی ؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ یه پست آخر بذاریم بگیم پست اول خاک ور داشته به یه ناظم هم بگیم تاپیکو قفل کنه بریم یه تاپیک جدید !
Last edited by Public Enemy; 06-08-2013 at 21:34.
عـاقا :|
من درگیرم هنوز سرِ این سیمز سوپرنچرال :|
آپ کردم بـازیو TS3_1.50.56.0210xx_updateب
بعد ریختم اینـو ، جایی که من دانلود کردم این پکو وقتی بازی رو میریخت چندتا فایل بیشتر تو فولدر نبـود
خودم رفتم از نصبش کپی کردم فولدرارو اوردم ،فورمتشـون این بــود .ex_ خودم باز کردمش .exe
بعد میره تو بـــازی بعدِ لودینگ No Disk Found میده ، رفتم Fixشـو دانلود کردم ریختم ، حالا قبل اجرا اصلا Force Closed میده اصلا :|
حتی رفتم سیمزو توی لیست DEP ام گذاشتم بازم فرقی نداشت :|
بعدم که سوپرنچرالو پاک میکنم خودِ بازی رو اجرا میکنم میگه ما مطمئن نیستیم که سیمزِ شما اصل بـاشه اصلا !! :|
دارم ISland Paradise رو هم دانلود میکنم ، میترســم اونم مثِ این شه :|
Last edited by Mahnooxh; 06-08-2013 at 21:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)