کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . ببخشید اگر سوالم خیلی ابتدائی هستش . دوستان چطوری میتونم یه برنامه رو به لیست سفید کاسپر بدم تا پاکش نکنه ؟ مخلصیم .
مسیر زیر رو که در عکس میبینی دنبال کن و فایلی رو که میخوای پاک نشه یا بعنوان فایل آلوده اون رو تشخیص نده بهش معرفی کن. از 1 تا 6 برو.
![]()
توضیحی که Ava UK عزیز دادند مربوط به لیست سفید فایل و فولدر هاست. ضمن این که برای اضافه کردن یک برنامه، در همون قسمت 3 از تصویر ایشون میتونید با رفتن به قسمت Trusted applications و با استفاده از گزینه browse به طور اختصاصی فایل اجرایی ( با پسوند exe ) برنامه مورد نظر رو به لیست سفید اضافه کنید.
سلام .
ممنون ولی بازهم برنامه رو وقتی میخوام اجرا کنم به اسم Trojan سریع پاکش میکنه !
راه دیگه ائی نیست ؟
مخلصیم .
یک بار دیگه چک کن که موارد هر دو پست رو درست انجام داده و تموم پنجره های تنظیمات مربوطه رو ok کرده باشی.
کاسپر رو هم اگر در حالت خودکار هست از این حالت خارج کن.
بعد از تنظیمات هم احتیاطا هم از کاسپر خارج شو و دوباره اجرا کن یا اینکه سیستم رو ریستارت کن تا تغییرات اعمال بشند.
بهینه سازی سیستم کشف مخرب های جدید
لابراتور کاسپراسکای از بهینه سازی سیستمی خبر داد که گزارشات رسیده از ایمیل های کاربران را بابت معرفی مخرب های جدید بررسی میکند.
از 11 ماه فوریه، سیستمی که مسولیت پردازش اطلاعات فرستاده داده شده به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را داشته، بر پایه هوش مصنوعی پیشرفته ای به صورت اتوماتیک عمل کرده و علاوه بر آن ایمیلی نیز به فرستنده ارسال میشود که در بردارنده وضعیت مخرب احتمالی در بانک اطلاعاتی کاسپراسکای هست.
در صورتی که مخرب شناسایی شده هنوز مورد شناسایی لابراتوار واقع نشده باشد، کاربر در صورت انجام این شناسایی و اضافه شدن مخرب به بانک اطلاعات، ایمیلی دریافت خواهد کرد.
Nikita Shvetsov مدیر بخش شناسایی مخرب های لابراتوار کاسپراسکای گفت : موج تولید مخرب ها به طور مستمر در حال افزایش است.اما همزمان دیده میشود که عمده آن ها جزو خانواده های مشخص بوده و میتوانند بسته به نوع عمل کرد خود و بسیاری عوامل دیگر مشخصه بندی شوند.
ما با بهینه سازی زیرساختار های لابراتوار کاسپراسکای موفق شده ایم انجام عمل های ساده و تکراری مشخص بیشتری را از نیروی انسانی به ماشین منتقل کنیم. در نتیجه متخصصین ما زمان بیشتری برای کار بر روی مواردی پیدا میکنند که نیازمند هوش انسانی بیشتری هستند.
22 بهمن 1388
۲ سوال داشتم:
۱-کاسپر اورجینال در تهران-از کدام نمایندگی میشه خرید؟ کدام ورژنش خیلی خوبه؟
۲-به نظر شما کاسپر برای اینترنت دایال آپ هم خوبه؟
با سلام
من یک مشکل دارم
اگر متوحه شده باشید وقتی Internet Security رو نصب میکنید تمام برنامه هایی که به اینترنت وصل میشه همه میوفته پشت کاسپر اسکای
یعنی فقط یک پروسس برای سند و رسیو اینترنت و برنامه ها استفاده میشه که این یک مشکلی ایجاد میکنه
اونم اینه که مثلا من با برنامه Netlimitter میخام IDM رو روی سرعت 30 لیمیت کنم راحت روی پروسسش رایت کلیک میکنم و سرعت رو لیمیت میکنم
ولی وقتی پشت کاسپر اسکای باشه دیگه من پروسس IDM رو ندارم و اگر بخام KIS رو محدود کنم کل سرعتم محدود میشه
نمیدونم خوب منظورم رو رسوندم یا نه
کلا میخام کاری کنم که برنامه ها به واسطه KIS به نت وصل نشن
سلام
من Kaspersky Internet Security 2010 version 9.0.0463 رو نصب کردم و بعد آبدیتش کردم و برای اینکه بتونم آبدیتها رو حفظ کنم مسیر پیش فرض ذخیره فایلهای آبدیت رو عوض کردم، اما حالا بعد از اتصال به اینترنت زمان زیادی طول می کشد تا دوباره آبدیت بشه می خوام دوباره همون مسیر اولیه رو بزارم اما یادم رفته لطفا کمکم کنید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)