هد یا پارکینگ هد آسیب دیده باید بره برای تعمیر به یک مرکز تخصصی و هد هارد عوض بشه و اطلاعات در صورت نیاز ریکاوری بشه
هد یا پارکینگ هد آسیب دیده باید بره برای تعمیر به یک مرکز تخصصی و هد هارد عوض بشه و اطلاعات در صورت نیاز ریکاوری بشه
با سلام
من یک هرد 1 ترا دارم
تو ویندوز رفتم disk management بعد گزینه set active volume رو زدم الان تو لود بوت که درایوا رو شناسایی میکنه هارد و می شناسه ولی گیر میکنه دیگه جلو نمیره
میشه لطفا راهنمایی کنین با تشکر
مدل هارد و مشخصات همه رو میشناسه ولی دیگه جلو نمیره
اصلا مشکل من از هارد هست یا یه چیز دیگه؟
سلام خسته نباشید
مرسی بابت توضیحات
باید بگم این روشی که شما پیشنهاد کردید فقط کاری که میکنه اینه که اسم هارد رو پاک میکنه یا مسیرش رو تغییر میده و در کل کار خاصی انجام نمیده!
و همچنان برنامه HD tune تمام هارد ها رو میشناسه و اون عدد هم هر دقیقه 2 تا اضافه میشه! این در حالیه که هرگز آنتی ویروسی ندارم
هیچ برنامه ای هم روی هارد نیست و تمام هارد فقط آرشیو فیلم هست! در مورد برنامه ی hd parm هم با عکس نشون دادم که برنامه چه خطایی در اولین سطرش میده
سوال اینجاست که آیا زیاد شدن این عدد هر دقیقه دو تا باعث نگرانی هست؟ و میتونه باعث خرابی زود هنگام بشه؟؟
یک دور با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و بوت سیستم رو بزارین رو هارد ببینید درست میشه یا نه
اگر درست نشد هارد رو روی یک سیستم دیگه بزارین و از disk managment سیستم عکس بدین
سلام ؛
دیروز داشتم با هارد اکسترنالم کار میکردم که یهو سرعتش به شدت افت کرد ، بعدش دیگه کلا از کار افتاد .(مدل هارد : پی کیو ای ، اچ 551)
وقتی میزنمش به لپ تاپ چراغش روشن میشه ، ولی اسمش توی لیست درایو هام نمیاد .توی دیوایس منیجر دیتکت میشه ، دیسک منیجمنت هم میشناسه هارد رو ولی بالاش یه نوار مشکی رنگ هست .(عکسش رو گذاشتم)
روی سیستم های دیگه هم همینطوره .
چیکار باید بکنم برای زنده کردنش ؟
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ممنون.
mbr هارد پریده
اطلاعات مهم دارین تو هارد؟
بله متاسفانه اطلاعات نسبتا مهمی دارم،
راه حل چی هست ؟
اگه توی عکس دوم روی OK کلیک کنم چی میشه ؟ یا با ریکاوری میتونم برگردونم رو یه هارد دیگه ؟ یا ... ؟
ممنون.
Last edited by hheadshoter; 17-05-2013 at 19:25.
باید اول از همه partion table ساخته بشه بهتره با نرم افزار fix mbr در hiren boot cd تست کنید اگه درست شد که هیچی درست نشد باید initliazed بکنید که جدول پارتیشن درست بشه بعد با نرم افزاری مثل acronis کل پارتیشن رو ریکاوری کنید اگه اطلاعات خیلی اهمیت داره بهتره بدید بیرون براتون ریکاوری بکنن
ممنون از راهنماییتون .
ولی نرم افزار fix mbr رو من ندیدم توی hiren bootcd ، اسمش 100% همین هست ؟
من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که با acronis disk director یا diskpatch هم میشه mbr رو برگردوند . نظر شما چی هست ؟![]()
Last edited by hheadshoter; 18-05-2013 at 11:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)