تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 667 از 1126 اولاول ... 167567617657663664665666667668669670671677717767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,661 به 6,670 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بچه ها امروز هارد اکسترنال سیگیت من به شدت به زمین خورد اما با این وجود لامپش روشن بود. من کابل برقش رو کشیدم و هارد رو برگرداندم روی میزم.
    دوباره کابل برق رو زدم ولی هارد روشن نمیشه فقط هر 2 ثانبه یک بار یک صدای تق میاد. درست مثل زمانی که یک سی دی رو داخل سی دی رام گذاشتید و دستگاه نمیتونه سی دی رو بخونه
    طبیعتا هم ویندوز هارد رو تشخیص نمیتونه بده.
    حالا من چکار باید بکنم میشه هارد رو تعمیر کرد و یا اصلا امکان ریکاوری اطلاعات هست؟ من دوستان در شیراز هستم اگر جایی رو میدونید که خوب تعمیر کنند خبر بدید.
    هد یا پارکینگ هد آسیب دیده باید بره برای تعمیر به یک مرکز تخصصی و هد هارد عوض بشه و اطلاعات در صورت نیاز ریکاوری بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام
    من یک هرد 1 ترا دارم
    تو ویندوز رفتم disk management بعد گزینه set active volume رو زدم الان تو لود بوت که درایوا رو شناسایی میکنه هارد و می شناسه ولی گیر میکنه دیگه جلو نمیره
    میشه لطفا راهنمایی کنین با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مدل هارد و مشخصات همه رو میشناسه ولی دیگه جلو نمیره

اصلا مشکل من از هارد هست یا یه چیز دیگه؟

آخر فروم باز vipeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

شاید برنامه های دیگری مثل آنتی ویروس و موارد مشابه هر چند وقت یکبار با دسترسی به هارد باعث فعال شدن آن و افزایش مقدار load cycle count میشوند میشوند (تا اونجایی که میدونم هاردهای WD Green پس از 8 ثانیه بیکاری head parking میکنند) . برای هاردهای اینترنال آرشیوی که زیاد استفاده نمیکنید و یا هاردهایی که بعنوان هارد دوم سیستم نصب شده اند بهتره که به نحوی پارتیشن بندی بشوند که در حالت عادی در my computer دیده نشود و برای برنامه های متفرقه در دسترس نباشد و فقط در مواقعی که نیاز داشته باشید میتونید پارتیشنهای هارد رو mount کنید تا بتونید از آن استفاده کنید . آموزش این نوع پارتیشن بندی رو در اینجا توضیح دادم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد برنامه hdparm tool ، شما از منوی استارت وارد پوشه این برنامه بشید و سپس Disable HDD APM رو اجرا کنید . پیشنهاد میدم که اگر این هارد اصلی سیستم هست از این روش استفاده کنید ولی اگر هارد دوم سیستم و آرشیوی هست از روش mount و unmount استفاده کنید چون این برنامه باعث غیر فعال شدن advance power management میشه و درست نیست که هاردهای آرشیوی به مدت طولانی فعال بمونند در حالیکه read/write نداشته باشند .

سلام خسته نباشید
    مرسی بابت توضیحات
    باید بگم این روشی که شما پیشنهاد کردید فقط کاری که میکنه اینه که اسم هارد رو پاک میکنه یا مسیرش رو تغییر میده و در کل کار خاصی انجام نمیده!
    و همچنان برنامه HD tune تمام هارد ها رو میشناسه و اون عدد هم هر دقیقه 2 تا اضافه میشه! این در حالیه که هرگز آنتی ویروسی ندارم
    هیچ برنامه ای هم روی هارد نیست و تمام هارد فقط آرشیو فیلم هست! در مورد برنامه ی hd parm هم با عکس نشون دادم که برنامه چه خطایی در اولین سطرش میده
    سوال اینجاست که آیا زیاد شدن این عدد هر دقیقه دو تا باعث نگرانی هست؟ و میتونه باعث خرابی زود هنگام بشه؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مدل هارد و مشخصات همه رو میشناسه ولی دیگه جلو نمیره

اصلا مشکل من از هارد هست یا یه چیز دیگه؟
    یک دور با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و بوت سیستم رو بزارین رو هارد ببینید درست میشه یا نه

اگر درست نشد هارد رو روی یک سیستم دیگه بزارین و از disk managment سیستم عکس بدین

داره خودمونی میشه hheadshoter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ؛

دیروز داشتم با هارد اکسترنالم کار میکردم که یهو سرعتش به شدت افت کرد ، بعدش دیگه کلا از کار افتاد .(مدل هارد : پی کیو ای ، اچ 551)
    وقتی میزنمش به لپ تاپ چراغش روشن میشه ، ولی اسمش توی لیست درایو هام نمیاد .توی دیوایس منیجر دیتکت میشه ، دیسک منیجمنت هم میشناسه هارد رو ولی بالاش یه نوار مشکی رنگ هست .(عکسش رو گذاشتم)
    روی سیستم های دیگه هم همینطوره .
    چیکار باید بکنم برای زنده کردنش ؟

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ممنون.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام ؛

دیروز داشتم با هارد اکسترنالم کار میکردم که یهو سرعتش به شدت افت کرد ، بعدش دیگه کلا از کار افتاد .(مدل هارد : پی کیو ای ، اچ 551)
    وقتی میزنمش به لپ تاپ چراغش روشن میشه ، ولی اسمش توی لیست درایو هام نمیاد .توی دیوایس منیجر دیتکت میشه ، دیسک منیجمنت هم میشناسه هارد رو ولی بالاش یه نوار مشکی رنگ هست .(عکسش رو گذاشتم)
    روی سیستم های دیگه هم همینطوره .
    چیکار باید بکنم برای زنده کردنش ؟

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ممنون.
    mbr هارد پریده

اطلاعات مهم دارین تو هارد؟

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

mbr هارد پریده

اطلاعات مهم دارین تو هارد؟
    بله متاسفانه اطلاعات نسبتا مهمی دارم،
    راه حل چی هست ؟
    اگه توی عکس دوم روی OK کلیک کنم چی میشه ؟ یا با ریکاوری میتونم برگردونم رو یه هارد دیگه ؟ یا ... ؟

ممنون.
    Last edited by hheadshoter; 17-05-2013 at 19:25.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله متاسفانه اطلاعات نسبتا مهمی دارم،
    راه حل چی هست ؟
    اگه توی عکس دوم روی OK کلیک کنم چی میشه ؟ یا با ریکاوری میتونم برگردونم رو یه هارد دیگه ؟ یا ... ؟

ممنون.

باید اول از همه partion table ساخته بشه بهتره با نرم افزار fix mbr در hiren boot cd تست کنید اگه درست شد که هیچی درست نشد باید initliazed بکنید که جدول پارتیشن درست بشه بعد با نرم افزاری مثل acronis کل پارتیشن رو ریکاوری کنید اگه اطلاعات خیلی اهمیت داره بهتره بدید بیرون براتون ریکاوری بکنن

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باید اول از همه partion table ساخته بشه بهتره با نرم افزار fix mbr در hiren boot cd تست کنید اگه درست شد که هیچی درست نشد باید initliazed بکنید که جدول پارتیشن درست بشه بعد با نرم افزاری مثل acronis کل پارتیشن رو ریکاوری کنید اگه اطلاعات خیلی اهمیت داره بهتره بدید بیرون براتون ریکاوری بکنن
    ممنون از راهنماییتون .
    ولی نرم افزار fix mbr رو من ندیدم توی hiren bootcd ، اسمش 100% همین هست ؟
    من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که با acronis disk director یا diskpatch هم میشه mbr رو برگردوند . نظر شما چی هست ؟
    Last edited by hheadshoter; 18-05-2013 at 11:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •