من بودمکی بود شاتل شاتل می کرد؟![]()
شما کدوم سرویس پارس رو داری؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من بودمکی بود شاتل شاتل می کرد؟![]()
شما کدوم سرویس پارس رو داری؟
256 با محدودیت 20 گیگابایت در ماه
هزینه خرید: 550 هزار تومان برای 1 سال + 7 گیگ ترافیک اضافه که 700 مگش مونده
الان که قیمتا رو نگاه می کنم حس می کنم گرون تر شده
اها یادم رفت:
++ شاتل ARTHOME که فکر کنم 5 6 روزه باهاش کانکت نشدم
البته توی تورنت نمیتونی طولانی مدت روی سرعت دانلود یه فایل حساب کنی ... چون معمولا هر چه زمان بگذره ( اون هم 23 رووووووز ! ) تعداد سید دهنده ها کم کم آب میرن و سرعتت روز به روز کمتر میشه ! حتی تو بدترین حالت ممکنه ظرف این 23 روز سید دهنده %100 ته بکشه و تو % پایین تر متوقف بشی مثلا تا 95% دانلود بشه و اگه فایل فشرده هم باشه که دیگه مصیبته. تا کامل نشه نمیشه بازش کرد یعنی همه چی پر !!!چون برا دانلود کامل یه فایل باید حداقل 1 نفر سید دهنده که فایل مورد نظر رو %100 و کامل داشته باشه تو لیستت موجود باشه ... پس زیاد رو 23 روز هم حساب نکن ! مگه اینکه شانس باهات باشه و تورنت مورد نظر پر طرفدار باشه و سیدر هاش تو این مدت آب نرن !! وگرنه ...........
اما اینکه میگی مثلا 60 تا سید داری ( تعداد کل سید دهنده های بالقوه ) اما فقط به 5 تا وصل میشه ... یعنی برای اون فایل کلا 60 نفر دارند به همه دانلود کننده ها سید میدن اما تو اون لحظه چون نسبت سید به پیر پایینه ( تعداد دانلود کننده ها هم بیش از حد بالاست ) فقط 5 تا از اونها بهت میرسه ! این دیگه زیاد قابل کنترل نیست و تنها کاری که میتونی امتحان کنی گزینه protocol encryption رو بر روی forced تنظیم کن و بعد از ذخیره تنظیمات برنامه رو یک بار ببند و باز کن و دوباره ببین تعداد سید دهنده های واقعی چه تغییری کردند و اگر روی forced بود می تونی اون رو غیر فعال ( disable ) کنی و بعد از ری استارت برنامه باز هم امتحان کنی .
تو حالت نرمال بهتره گزینه روی forced تنظیم شده باشه . بخصوص اگه تعداد سید ها مناسب باشه با اینکار معجزه میشه !!! اما تو موارد خاص که سید های یه فایل تورنت خیلی کم هستند بهتره این گزینه غیر فعال بشه . دلیلش اینه که با تنظیم روی forced شما فقط از کسانی سید خواهید گرفت که اونها هم تو برنامه utorrent یا بقیه برنامه ها همین گزینه رو دستی تنظیم کرده باشند یا حداقل روی گزینه enable تنظیم کرده باشند و اگربرنامشون رو بعد از نصب تغییری نداده باشند چون حالت پیش فرض این گزینه غیر فعال ( disable ) هست نمی تونند به شما سید بدن در نتیجه به جای اینکه سید دهنده ها برای شما بیشتر بشن سید کمتری به شما خواهد رسید ...
اگر هم میخواین ببینین این تغییر عملا چه تاثیری تو دانلود میذاره میتونین تو برنامه utorrent تو پنجره پایین صفحه کلید peers رو هنگام دانلود بزنید و با کلیک روی گزینه down speed لیست همه کسانی رو که عملا دارند به شما سید میدند مرتب کنید و بعد بشمرید ... این عدد واقعی سید دهنده ها ی شما تو اون لحظه هست . یعنی کسانی که عملا با شما ارتباط برقرار کردن . مثلا همین 5 تا از 60 تا که گفتید . هر چه تعداد اینها بیشتر باشه معلومه سرعت کلی دانلود شما بیشتر میشه .
موفق باشی.
داداش شما کدوم منطقه ای؟ کدوم سرویس؟ ماشالله به این سرعت.
د.ستان میشه خواهش کنم به این آدرس برید بعد بهم خبر بدید میتونید بازیرو ببینید یانه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سرعتم بهترینش بعد 9 صبح به بعد.
Last edited by excessive; 14-09-2010 at 23:12.
خبری نشد آقای شما که بارسلونایی هستین یه نگاه بندازین
من تصویر داشتم ولی بین دو نیمه یود با 90 کیلو در ثانیه راحت میدیدم.
من فقط صدا دارم و با 16 کیلو بر ثانیه میبینم
بسوزه پدر تضاد طبقاتی(شوخی)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)