سلام
خوبین ؟
اینجور که همه تعریف میکنن بازی فوق العاده تویپه ...
من الان عضو شدم در World 10
(446|848) K84 هستم
حالا چطوری میتونم بیام تو قسمتی که شما ها هستین ؟؟؟
سلام
خوبین ؟
اینجور که همه تعریف میکنن بازی فوق العاده تویپه ...
من الان عضو شدم در World 10
(446|848) K84 هستم
حالا چطوری میتونم بیام تو قسمتی که شما ها هستین ؟؟؟
بهزاد از ترایب فایت کی بهت حمله می کنه؟ به زنجان حمله می شه؟
بچه ها سباستین ازتون راضی نیستش.چون من گفتم که شماها رو دعوت کنه به ترایب میگه کسایی که گفتی بیان اینجا به ترایب کمکی نمیکنن و فقط شخصی عمل میکنن.البته به جز الندیل. بابا یه خورده توی فروم فعال باشید و توی لشگرکشی ها کمک کنید حتی اگر نیرو از دست بدید.درضمن من قدرت دعوت کردنو دارم ولی فعلا اینویتیشن ترایب ما بسته هستش.
Last edited by بردیا; 31-10-2007 at 22:59.
در اینکه این بازی بازی بسیار جالبیه که شکی نیست ,قول میدم اگه درست بازی کنی ازش لذت ببری
در مورد اینکه چطوری میتونی بیای پیش ما متاسفانه باید بهت بگم که نمیتونی
آخه هیچ کدوم از ماها کنار هم نیستیم ,یعنی اول بودیم ولی سره یک سری بچه بازی و نا هماهنگی گروهمون از
هم پاشید ,ولی مهم نیست ,شما بازی رو ادامه بده هر موقع به مشکلی بر خوردی همین جا مطرح کن ,قول میدم همه
سعی کنن کمکت کنن.
راستی اون pdf پست اول و هم دان کن ,به دردت میخوره !!!!
بردیا جان به سباستین بگو هر موقع به کمک من احتیاج داره به تو بگه بعد من روش اکانت ستیگ میکنم
راستی این Zutitom اینوتش کن
از من خاصته که اینوتش کنم به ترایب ,تو با سباستین در موردش مشورت کن ,بازیکن قوی هستش
صفا می تونی هر دوتا شهر من رو ساپورت کنی
توریج و تبریز
اون یکی رو هم
خواهشن تا موقعی که نیاز نداشتی برگشت نده
صفا تو پس دادی دهکده یارو کیگ رو یا نه؟
نه ولی قرار شد براش یه دهکده 5000 امتیازی و آماده نوبل کردن کنم
الانم دارم یونیت میسازم برای حمله به همون دهکده ای که گفتم بعد بدمش به اون طرف نوبلش کنه
منظورت همون برای چهرمین بار نوبل کردنهنه ولی قرار شد براش یه دهکده 5000 امتیازی و آماده نوبل کردن کنم
الانم دارم یونیت میسازم برای حمله به همون دهکده ای که گفتم بعد بدمش به اون طرف نوبلش کنه
هرچی Spear fighters داشتم برات فرستادم
متاسفانه زیاد نیست ولی امیدوارم به دردت بخوره
حدوده 2000 تا برای توریج
و 1000 تا برای تبریز
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)