با سلام قیمت fz 35
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام قیمت fz 35
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا منم میخوام تا 250 دوربین بگیرم قبلا A1000 کانن داشتم
یه دوربین خوب میخوام تنظمات دستی خوبی داشته باشه فیلمبرداریش هم HD باشه ترجیحا موقع فیلم برداری زوم اپتیکال داشته باشه .
درسته این جا ایرانه و فقط همین دلیل رو داره, مثل صنعت گپی خودرو که مردم مجبورند این اشغالهارو بخرند با چندین برابر قیمت
قیمت پاناسونیک فقط تو ایران این جوریه برای همین من همیشه توصیه میکنم دوستان در صورت امکان از خارج خرید کنن (نه فقط پاناسونیک همه رو)
یه چیزه دیگه وقتی من FZ35 رو خریدم 40 تومن با SX20 اختلاف داشت که اونو گذاشتم پای این که کیفیت بهتری داره و باطری اون چون من تجربه کار با قلمی رو 3 سال داشتم و نمی خاستم دوباره تجربه کنم پس کاملا اقتصادی بود
حالا باید دید که قیمت ها چه فرقی کرده
یه چیز دیگه کسی از بانه اماری داره دوست خوبم rostamiani میگفت که بازاری برای دوربین ندیده اما گفت که همه جارو هم نرفته
کسی چیزی میدونه
شما باید از سری IXUS دوربینی بخرید اما من اطلاعات زیادی از این سری ندارم
دوستان راهنمای کنند![]()
ببینید ixus 200 یکی ا بهترین گینه هاست . مدل ژاپنیش هم میشه IXY 930 که تو بازار موجوده تو همین رنج قیمت . بیشتر هم نیست .
پیشنهاد من ت این رنجهمین IXY 930 هست .
من دوربین کانن sx200را به قیمت 340هزار تومان +کیف+مموری کارت 4گیگ که شد 360هزار تومان خریدم دوربین خوبیه من یه سوال دارم آیا این مدل تا چه اندازه مموری را پشتیبانی می کنه؟
سلام دوست من
به شخصه sx210 کانن را پیشنهاد میدم .(قیمت 350 ) چون علاوه بر زوم اپتیکال 14برابری عکاسی همین زوم را در فیلم برداری داره .
اگر کمتر بخوایید هزینه کنید sx200 .(قیمت 310 )
و اگه باز هم کمتر میخواهید هزینه کنید sx120 .(قیمت 210 )
این گزینه در سری پاورشات کانن دارای تنظیمات حرفه ای و همچنین زوم اپتیکال زیاد هستند .
سری ایکسوز (ixus200)که دوستان پیشنهاد دادند . تفاوتش با دوربینی که قبلا داشتید (A1000)اینست که که فیلم برداری hd انجام میده و لمسی است . همین
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
این دوربین قادرست تا 32 گیگا بایت مموری پشتیبانی کنه![]()
سلام.
عجب دل پر دردی دارین ,نمیدونستم همه مثل من از قیمت fz35 و البته کلآ پاناسونیک
شا کین.
یکی از دوستام مهر ماه داره میره ترکیه میخاستم ببینم کسی از قیمت fz35 تو ترکیه
خبر نداره که بگم از اونجا واسم بیاره؟
سلام من امروز رفتم جمهوری چند تا مدل کانون قیمت گرفتم .میخوام شما هم نظر بدین کدوم رو بخرم؟
ixy 210
فروشنده گفت ژاپنیه
گارانتی ایده ال
قیمت 230
--------------------
ixy 510
به گفته فروشنده ژاپنیه
قیمت 255
--------------
ixus 130
چینی
260
ixy 510 همون ixus 110 خودمونه
به نظر باتوجه به قیمت دوربین خوبی هست
اما سعی کنید اول از چند جا قیمت بگیرید و بعد خرید کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)