خوب دوستان سرویس من وصل شد...زنگم زدم گفتم خطم رو بیشتر ببندن گفت اوکی بست رو 4 مگ...خوبه به نظرم دیگه.
![]()
خوب دوستان سرویس من وصل شد...زنگم زدم گفتم خطم رو بیشتر ببندن گفت اوکی بست رو 4 مگ...خوبه به نظرم دیگه.
![]()
Mode سرویس رو خط شما G.DMT هست..باید ADSL2+ باشه! از تنظیمان Advanced مودم بخش DSL باید تیک همه گزینه ها خورده باشه..
اگر از طرف مودم همچی درست بود..تماس بگیرید با فن آوا بگید Mode خط من رو G.DMT هست...ADSL2+ بذارن ببینن درست میشه یا نه.
Last edited by MOH@ND3S; 15-02-2015 at 18:00.
خط من با adsl2+ کانکنت نمیشه یعنی از طرف فن آوا رو gdmt (همون adsl1 ) بستن. زنگ میزنم میگم بزارید رو adsl2+ پینگم بهتر شه میگه خططتون پشتیبانی نمیکنه بهونه میاره. رو همین خط با پارس که بودم هروقت میخواستم با هرکدوم که میخواستم کاننکت میشدم. چی بگم که عوض کنن
عوض نمی کنن
مال من پورت من سوخت عوض کردن
میگم بذارید روی 2+ یک دلایل واقعا خنده دار میارند برای آدم
به نظر من که یا نمی خوان یا اینکه پشتیبانی نمی کنه تجهیزاتشون![]()
سرعت تک کانکشنتون خیلی بـــده
ولی 4 کانکشن اسپید تست خوبه![]()
فن آوا به جز یک سری از مراکز اصلا ADSL2+ نداره فعلا ....
سلام
تجهیزات بعضی مراکز ADSL2+ رو پشتیبانی نمی کنه. لطفا اگر مشهد هستید نام دقیق مرکز مخابراتی و شماره تلفنتون رو برای من ارسال کنید.
همونطور که قبلا قول داده بودیم بسیاری از مراکز شهر مشهد در حال حاضر +ADSL2 رو پشتیبانی می کنه.
فن آوای مشهد در حال حاضر خبری از سرویس های جدید به همراه قیمتهای آن ندارید؟ لطفا سرویس ها و قیمت های آن را اینجا و در تالار اعلام فرمایید زیرا در سایت اصلی فن آوا ذکر نشده است.
تجهیزات فن آوا قدیمیه
فقط بعضی شهر ها که یوزر زیاد داره تجهیزات جدید میزارن شاید بقه جاها اکثرا سیستم قدیمی و 2+ ندارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)