تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 667 از 949 اولاول ... 167567617657663664665666667668669670671677717767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,661 به 6,670 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

خوب دوستان سرویس من وصل شد...زنگم زدم گفتم خطم رو بیشتر ببندن گفت اوکی بست رو 4 مگ...خوبه به نظرم دیگه.

2. 2 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

درد ما مشترکه منم تقریبا 50 روز هست از پارس کندم اومدم فن آوا 1 ماه اول هیچ مشکل قطع و وصلی اینترنت نداشتم ولی الان 20 روزه قطعی های مکرر دارم یعنی 10 دقیقه نت وصله 10 دقیقه قطعه تو این 20 روزه 4 بار تو سامانه 195 شکایت ثبت کردم ولی هر 4 بار فن آوا گفت مشکل از مرکز مخابراتی هست و ما حلش کردیم !!! ...حتی چند روز پیش کارشناس اومد منزل ما مودم رو بردیم سر خط تست کردیم مشکلی نداشت و گفت مشکل قطع و وصلی نت از سمت شرکت فن آوا و مرکز مخابراتی هست و خط شما هیچ مشکلی نداره حتی کارشناس از منزل ما با فن آوا تهران تلفنی صحبت کرد و گفت که مشکل از طرف مخابرات هست و پیگیری میکنیم "" ولی تا همین الان مشکل قطعی مکرر نت حل نشده
    دیگه منم بیخیال شکایت شدم و تا پایان قراردادم که 10 روز دیگه هست قراره از های وب یا آسیاتک سرویس بگیرم امیدوارم اونجا دیگه قطعی نداشته باشم.... خدایی تو پارس آنلاین تو 1 سالی که سرویس داشتم فکر کنم سرجمع 2 بار قطعی 5 دقیقه ای داشتم"""

مودم : D-link 2640 u دارم و قطعی های اینترنت فکر نکنم ربطی به مودم داشته باشه چونکه ماه اول فن آوا هیچ قطعی نت نداشتم

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

Mode سرویس رو خط شما G.DMT هست..باید ADSL2+ باشه! از تنظیمان Advanced مودم بخش DSL باید تیک همه گزینه ها خورده باشه..
    اگر از طرف مودم همچی درست بود..تماس بگیرید با فن آوا بگید Mode خط من رو G.DMT هست...ADSL2+ بذارن ببینن درست میشه یا نه.
    Last edited by MOH@ND3S; 15-02-2015 at 18:00.

4. این کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خط من با adsl2+ کانکنت نمیشه یعنی از طرف فن آوا رو gdmt (همون adsl1 ) بستن. زنگ میزنم میگم بزارید رو adsl2+ پینگم بهتر شه میگه خططتون پشتیبانی نمیکنه بهونه میاره. رو همین خط با پارس که بودم هروقت میخواستم با هرکدوم که میخواستم کاننکت میشدم. چی بگم که عوض کنن

6. این کاربر از Tenhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

خط من با adsl2+ کانکنت نمیشه یعنی از طرف فن آوا رو gdmt (همون adsl1 ) بستن. زنگ میزنم میگم بزارید رو adsl2+ پینگم بهتر شه میگه خططتون پشتیبانی نمیکنه بهونه میاره. رو همین خط با پارس که بودم هروقت میخواستم با هرکدوم که میخواستم کاننکت میشدم. چی بگم که عوض کنن
    عوض نمی کنن
    مال من پورت من سوخت عوض کردن
    میگم بذارید روی 2+ یک دلایل واقعا خنده دار میارند برای آدم
    به نظر من که یا نمی خوان یا اینکه پشتیبانی نمی کنه تجهیزاتشون

8. 2 کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

خوب دوستان سرویس من وصل شد...زنگم زدم گفتم خطم رو بیشتر ببندن گفت اوکی بست رو 4 مگ...خوبه به نظرم دیگه.

سرعت تک کانکشنتون خیلی بـــده
    ولی 4 کانکشن اسپید تست خوبه

10. 2 کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

فن آوا به جز یک سری از مراکز اصلا ADSL2+ نداره فعلا ....

12. 2 کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    تجهیزات بعضی مراکز ADSL2+ رو پشتیبانی نمی کنه. لطفا اگر مشهد هستید نام دقیق مرکز مخابراتی و شماره تلفنتون رو برای من ارسال کنید.

14. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فن آوا به جز یک سری از مراکز اصلا ADSL2+ نداره فعلا ....
    همونطور که قبلا قول داده بودیم بسیاری از مراکز شهر مشهد در حال حاضر +ADSL2 رو پشتیبانی می کنه.

16. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

فن آوای مشهد در حال حاضر خبری از سرویس های جدید به همراه قیمتهای آن ندارید؟ لطفا سرویس ها و قیمت های آن را اینجا و در تالار اعلام فرمایید زیرا در سایت اصلی فن آوا ذکر نشده است.

18. 3 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

تجهیزات فن آوا قدیمیه

فقط بعضی شهر ها که یوزر زیاد داره تجهیزات جدید میزارن شاید بقه جاها اکثرا سیستم قدیمی و 2+ ندارن

20. 2 کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •