Mathieu Explains 3.60 Exploit - Will Lead to Application Keys and Eventually 3.60 CFW
![]()
Mathieu Explains 3.60 Exploit - Will Lead to Application Keys and Eventually 3.60 CFW
![]()
البته این رو هم باید در نظر گرفت که سرویس psn رایگان هست بر خلاف live
بله درسته،ولی به نظر من رایگان بودن دلیل خوبی برای قطعی های مکرر نیست..............
سلام بر همگی.... آقایون من یه سوال دارم راجبه ps3
می خوام بدونم که آیا گیم رو از رو هارد اکسترنال اجرا کنه باززی رو تو اجرای بازی تاثیری داره یا نه؟
ممنون میشم بگین بهم چون من تازه میخوام ps3 بخرم دارم راجبه همه چیش اطلاعات جمع میکنم
مرسی
رایگان بودن این شبکه در حقیقت به نوعی تبلیغ هستش ، به قول معروف هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره .
سلام ببخشيد يك سوال داشتم ميخواستم بدونم اگه بخوام ورژن مولتي من دستگاه روكه الان 1.15 هست رو به 1.17 تغييربدم چيكار بايد بكنم؟واگه اين كارو بكنم آيا تاثيري روي اجراي بازي ها داره يعني دركل بهتراست؟اگه جواب بديد مرسي.
آيا كسي درمورد بازي Metal Gear Solid :Rising خبري داره؟ميشه بگيد كي مياد؟آيا انحصاري PS3 هست؟
فدای تو![]()
ناصر جون ماله من V9 نیست ولی تو هاردم دارمش. باید برم نصب کنم احتمالا واسه همینه .
ایول پس چیزی شاخیه این Rebug !! فردا نصبش میکنم الان اصلا حال ندارم .
ناصر جان تو متوجه شدی چرا بعضی از دوستان با بازی های Eboot انقدر مشکل دارن ؟ من متاصفانه از این بازی ها ندارم که بفهمم مشکل از چیه.
آره محمد جان !! تازه بدون دیسک هم اجرا میشه
آقای alex_fera اینجا توضیح دادن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعید جان من دیگه حال و حوصله ندارم . مخم حسابی قاطی کرده ( شیطونه میگه اصلا برم اورجینال uncharted 2 رو بگیرم)
نمی دونم مشکل این 3 تا بازی من چیه اسم بازی هام هم ایناست : motorstorm, uncharted 2 , heavy rain
اگه شد فردا می خوام برم از یه مغازه دیگه کپی شو بخرم و فکر کنم اینا وقتی بازی رو کپی مکنن یه سری از فایلاشو یا کپی نمی کنن یا حذف می کنن؟؟؟؟
آخه مشکلش چیه پچ یا چیزی نیست نصبش کنم و برا مولتی من که نیست برا من 1.15 هست 1.17 بریزم درست نمی شه ؟؟؟
Last edited by hamed-akbarie; 23-04-2011 at 00:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)