تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 666 از 942 اولاول ... 166566616656662663664665666667668669670676716766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,651 به 6,660 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

1- من از اولین روزهایی که ایرانسل اومد یک سیم کارت گرفتم و تا یکی دو هفته پیش مشکلی در ارسال sms خصوصا به خطوط ایرانسل نداشتم ... اما یکی دو هفته sms ها یا ارسال نمی شوند ... یا دیر می رسند .... یا دلیوری نمی دهند ... و مشکلاتی از این قبیل ....

البته به نظر خودم ( با توجه به تحقیقات و بررسی هایی که کردم) شلوغ بودن شبکه به دلیل طرح ها و تقارن آن با ماه مبارک رمضان و برگزاری مسابقات گوناگون در شبکه های TV و رادیو باعث ایجاد این مشکل شده .... چون در ساعات بعد از نیمه شب این مشکل تا حدود زیادی برطرف میشود ...

اگر از دوستان کسی چیزی در این زمینه می دونه بگه ...
    من هم دقیقا مشکلاتsms زیاد شده به خصوص شب ها....

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

اخه واقع بین باشیم ایرانسل فقط جی پی ار اس داره به محض اینکه همراه اول هم جی پی ار اس دار شد من همراه اول میگیرم
    هزینه هاش هم کمتره

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اخه واقع بین باشیم ایرانسل فقط جی پی ار اس داره به محض اینکه همراه اول هم جی پی ار اس دار شد من همراه اول میگیرم
    هزینه هاش هم کمتره
    خوب این سلیقه شماست که از بین خوب و بد بدا انتخاب کنی .مثل اینه من بگم پژو مثلا کولر داره پرایدم داره اما چون هزینه نگهداری پراید پایین تره برم پراید بگیرم ! در حالی که کیفیت پژو چیزه دیگه ایه !

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

وقتی همراه اول انتن دهیش بهتره خب ادم چرا ایرانسل بگیره ؟

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

وقتی همراه اول انتن دهیش بهتره خب ادم چرا ایرانسل بگیره ؟
    خوب شاید شما اینقدر پول داری که بری بدی سیم کارت مخابرات بخری.شما آزادی هر چی میخوای بخری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

666
    صفحه ی شیطانی

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ایول ایرانسل
    دنیا فقط ایرانسل

همراه اول برو جلو بوغ بزن

بچه ها این یه جمله رو با صدای همون مرده بخونید :
    همراه اول ، هیچ کس تنها نیست

برو بذار باد بیاد
    13 ساله اومده فقط بلده جیب مردم رو تیغ بزنه هنوز بعد 13 سال نتونسته gprs ارائه بده

ایرانسل
    اگه اشتباه نکنم شما میخواستی شکایت نامه بدی ؟
    آفتاب از کدوم ور زده؟

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هزینه هاش هم کمتره
    ایرانسل EDGE داره با سرعت 100 کیلوبیت

مخابرات هم فعلا وعده وعید داره بعدشم سرعتش از 48 کیلوبیت فراتر نمیره!

داره خودمونی میشه saeedmaxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

ايرانسل بهاي سيم كارتهاي خود را 50 درصد كاهش داد

همزمان با ورود سيم كارتهاي اعتباري دولتي به بازار سيم كارت و نيز تشديد رقابت ميان اپراتور‌ها، ايرانسل نيز براي جذب مشتري بيشتر بهاي فروش سيم كارتهاي دائمي و اعتباري خود را 50 درصد كاهش داد.

به گزارش فارس اپراتور دوم تلفن همراه پس از فعاليت اپراتور اول كه اقدام به عرضه سيم كارتهاي اعتباري خود كرده بود سعي در جذب مشتري بيشتري دارد.
    به دليل پوشش سراسري سيم كارتهاي اعتباري دولتي در حال حاضر اين نوع سيم كارت متاقضي خوبي در بازار پيدا كرده است.
    اما در اين سو ايرانسل نيز براي عقب نماندن از قافله اقدام به نصف كردن بهاي فروش سيم كارت صفر خود كرده است.
    علير‌ضا قلمبر دزفولي مدير عامل ايرانسل به فارس گفت: بهاي سيم كارت صفر اين شركت از ابتداي مهرماه تا سي‌ام آذرماه سالجاري به نصف كاهش مي‌يابد.
    وي گفت: سيم كارت دائمي از 150 به 75 هزار تومان و بهاي سيم كارت اعتباري با شارژ 5 هزار توماني به از 29 به 15 هزار تومان طي مدت مذكور به فروش خواهد رسيد.
    اين اپراتور اكنون 5/3 ميليون نفر مشترك دارد و در 220 شهر كشور پوشش شبكه دارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض ایرانسل رو به پیشرفته ... شک نکنید

هزینه هاش هم کمتره

همراه اول با اومدن ایرانسل به شدت دنبال GPRS و MMS و کاهش هزینه ها و برداشتن هزینه های جابه جایی و بین شهری و غیره رفته ... اگه قبل رو مقایسه کنیم با توجه به قیمت سیم کارت شک نکن ایرانسل بهتره ... ولی اگه با پیش بینی شما gprs و mms رو به همراه اول اضافه کنیم و هزینه بین شهری و جا به جایی رو هم به خاطر گل روی شما بردارند .... آنوقت باید ببینیم ایرانسل در هزینه هاش تخفیف میده یا نه و بعد مقایسه کرد .. ضمن اینکه بچه مومن ... اگر این اتفاقات خوشایند هم برای همراه اول بیفته و تعرفه های ایرانسل هم کم نشه ... با این طرح های تشویقی دیگه نمی تونی به ایرانسل ایراد بگیری ... شما با استفاده از طرح های تشویقی می تونی اندازه کل پول سیم کارت ایرانسل رایگان مکالمه کنی یا SMS بزنی و حتی خیلی بیشتر ... حالا چی ؟؟ قبلا هم گفتم خودتون رو گول نزنید ایرانسل زنده و پویاست ... آدم کیف می کنه وقتی تبلیغ های جون دار و طرح های متنوع اش رو می بینه ... همیشه دلت به یه طرح و یه جنگولک بازی! ایرانسل خوشه ... یه مسابقه ... یه جایزه ... و خیلی چیزهای دیگه ... اما همراه اول و تالیا مثل مرداب می مونن ... حالت مرده دارند ...

مگه اینکه همراه اول حرفامو بشنوه و به تقلید از ایرانسل طرح تشویقی راه اندازی کنه ...

شما که برات هزینه انقدر مهمه حتما ایرانسل بخر و از طرح هاش استفاده کنن ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •