بخشید اشتباه شد![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
بخشید اشتباه شد![]()
Last edited by MOHSEN KHALILI 9; 17-10-2008 at 21:48.
یک بنز پلیس خودم ادیتش کردم ولی نمی دونم مال کی بود.
اینم لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی قشنگ شده![]()
دستت درد نكه ولي بهتر نبود يه جاي ديگه اپلود ميكردي .؟ اخه ادرس لينك هات دقيقا مثل ادرس هايي كه من تو بخش اسلحه سايت gta gamers گذاشتملااقل اسم منبع رو ذكر ميكردي. پسر عمو سه ساله من هم بلده كپي كنه. راستي فكر نكني رو هوا گفتما. اگه رو لينك دانلود كليك راست كني و بزني propertise ادرس لينك مياد. بعد تو سايت ما هم اگه اين كارو بكني ميبيني ادرس ها عين هم اند.
![]()
خیلی خیلی ممنون![]()
جناب shitmobile مگه شما قوانین رو تو پست اول نخوندین؟پست تشکر ممنوع هست.برو خط چهارم پست اول این تایپیک رو حتما بخون.برای تشکر از دگمه ی تشکر اسفاده کنید.
عماد جون دانوش پیچگاه گازت گرفته ............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا یعنی اون 206 که من ادیت کردم مال شما شد . بابا این که دقیقا کار اون ادمای ..... شما دیگه چرا ؟؟؟؟؟؟
بله شما یه206 درست کردی.واقعا ببخشید اقا حامد .من این روزا حواس ندارم .این 206 کار اقا حامد (hshak2006 )هست.بازم ببخشید![]()
من نمیخواستم بگم مال من. میخواستم بگم این کارا باعث میشه که اگه کسی بخواد پیشرفت کنه جلوی پیشرفتش گرفته شه.
سلام ،
اینطور که معلومه ، خیلی از دوستان برگشتن همینجا و حتی چندتا از کارهای جدیدشون رو هم گذاشتن....
خوب اینم یک ماشینی که تقریبا میشه گفت همین اواخر ادیت کردم....
امیدوارم که خوشتون بیاد.
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)