من z6000 دوستمو گرفتم واسه تست
بد نیست
با یکی دو تا انتن سرعت دانلود 1.5 داره میده
الان باهاش با لنز تلویزیون ببینم حجم کم میشه؟
من z6000 دوستمو گرفتم واسه تست
بد نیست
با یکی دو تا انتن سرعت دانلود 1.5 داره میده
الان باهاش با لنز تلویزیون ببینم حجم کم میشه؟
نه نمیشه...
اره دیدم محدودیت های حجمیشون رو . خندم میگیره میگن نامحدود! خب چه مرضیه مثل یه مرد بگید 20 گیگ اینترنت بعدش برو غاز بچرون. چرا همش باید دروغ بگیم؟
ظاهرا شنیدم که ثابت ها اینترنت استیبل تری دارن حالا نمی دونم تا چه حد واقعیت داره
در ضمن بازم شنیدم که مودم های ثابت آنتن بهتری دارن و سرعت دانلود بیشتری میدن اینو اکثرا کسایی که از گوشی میرن سراغ مودم های نسل 4 دیدم و البته خودم ازین مودم های دانگلی هواوی دارم و آنتن دهیش که بهتره ولی خیلی شاخص نبوده
اگه اشتباه می کنم تصحیح کنید.
در ضمن یه سوال از همه عزیزان دارم اینکه مبین نت داره مدل B612 با یه بسته 200 گیگ 6 ماهه میده 400. این مودم همون TF-i60 H1 ایرانسله؟ اگه اینجور باشه که آنلاک می کنیم خیلی از نظر قیمت به نفعمون میشه و یه 150 تومن هزینه اینترنت میاد توی جیبمون یه مدت هم مبین نت استفاده می کنیم
ازین دانگل های وای فای رپیتر دارم نهایت ولی بعید می دونم ازین مودم های دلینک 2740 ضعیف تر باشه آنتن دهی وای فایش. در ضمن شنیدم نسل 4.5 اش هم ادا اطفار داره و الان کار نمی کنه درسته؟
Last edited by mhroozbeh; 24-11-2018 at 13:16.
بله ۴.۵ کشکه
چون واحدم ۷۰ متره، نمیتونم بیشتر در مورد آنتن نظر بدم اما مطمینا با ریپیتر مشکل نداره
شخصا با گوشی ، سرعت به مراتب بیشتری از مودم میگیرم، و این داستان استیبل بیشتر رو قبول ندارم
منم یه مودم e5372 هواوی دارم، از i60 سرعتش بیشتری میگیره و۲-۳ باری که دانلود شبانه کردم ، سیم عادی روانداختم رواین مودم ( جیبی)
بله، ای ۶۰ همون مدل مبین نته ، و در مورد آنلاک اطلاعی ندارم اما گویا میشه...
من بسته نامحدود 512 خریدم 10 گیگ هم بیشتر استفاده کردم
الان بسته 100 گیگ 15 روزه طرح خود ایرانسل برام فعال شده ولی اینترنتم هنوز داره ازون نامحدود استفاده میکنه
در صورتی که نوشته در صورت استفاده از بسته نامحدود و حجمی همزمان اول بسته حجمی مصرف میشه.
من امروز tdlte گرفتم.این وضعیتمه.میخواستم بدونم چطوره؟
signal strength -94
link quality 21
سرعت دانلود هم بین 3 تا 5.5 مگابایت متغیره
مدل مودمتون چی هست؟
نسبت به میانگین سرعت دریافتی کاربران سرعت مناسبی دارین
این نکته روهم بگم اکر مودم و بسته را جدید و نو خریدین احتمال اینکه سرعت به مرور زمان و بعد از پایان بسته اولیه کاهش داشته باشه خیلی زیاده
بنظرم ایرانسل برای جلب نظر مشتری در ابتدا سرعت رو محدود نمیکنه ولی بعد از گذشت زمان سرعت افت میکنه
امیدوارم واسه شما چنین اتفاقی نیافته
ایرانسل همزمان با مبیننت، حجم بستههای tdlte رو کاهش و قیمت رو افزایش داد.
کلا ایرانسل کارش همینه! کارش که میگیره، قیمت بالا میبره
من که یک ماهه گذاشتم کنار
الان قیمت ها حدودا با بسته اعتباری ایرانسل یکیه
اما ایرانسل tdlte از بسته رایتل اعتباری حدودا گرون تره
من خودم بسته از رایتل گرفتم تا درسی بشه برای ایرانسل
..... واقعا برای ایرانسل متاسفم
تحریمش کنید به غلط کردن بیفته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)