ممنون
درباره سرعت جشنواره من از پشتیبانی هم سوال کردم میگه روی 3 مگ و اپلود 512 میبندیم ! حالا نمیدونم واقعا رو 4 هم میزارن یا نه ؟ چون برای بعضیا انگار روی 4 گذاشتن
ممنون
درباره سرعت جشنواره من از پشتیبانی هم سوال کردم میگه روی 3 مگ و اپلود 512 میبندیم ! حالا نمیدونم واقعا رو 4 هم میزارن یا نه ؟ چون برای بعضیا انگار روی 4 گذاشتن
از من میشنوی طرف پارس آنلاین نیا . من خودم امروز درخواست تخلیه فرستادم.
قطعی پی در پی . داره . نویز خیلی زیاد شده این اواخر.
زنگ هم بزنی به اپراتور وصل نمیشی یه صدای ظبط شده گذاشتن که مشکل پهنای باند داریم و به زودی بر طرف میشه رو هی تکرار میکنه.
برا تخلیه زنگ زدم میگه 10 روز کاری طول میکشه .منم گفتم قرار بود یک روزه انجام بشه
.گفت کی گفته.
گفتم وزیر ارتباطات گفته.
گفت نمیشناسم.
گفتم شکایت که کردم میشناسی![]()
![]()
بعدش گفت سه روز طول میکشه![]()
الان های وب دارم
قطعی خدایی اصلا ندارم ولی افت سرعت بعضی مواقع دارم
این جور که شما میگی انگار پارس انلاین هم این مشکل افت سرعت رو داره![]()
عجب
از پارس آنلاین پس از شکایت برای جمع آوری سرویس اینترنت زنگ زدن
میگن 55000 ریال باید پول بدی تا سرویست رو جمع آوری کنیم
بهشون میگم چرا ؟ میگه گرون شده الان رانژه و تخلیه
میگم مگه الان رانژه و تخلیه ارزون شده بود. شما باقی پولی که من پرداخته بودم رو پس میدادی/////؟ میگه نه
یه شکایت هم بابت کلاهبرداری براشون رد کردم![]()
پارس انلاین شرایطش خیلی بده. کسی سمتش نیاد. من امروز با کارشناسش صحبت کردم ادم صادقی بود گفت پهنای باند داریم در حال افزایش هستیم. گفتم باشه اشکال نداره قطعی چطور؟ موند. در هر صورت اینها طمع کردن سرویس فروختن پهنای باند هم ندارن شرایط وخیم شدید. باور کنید مخابرات الان بهتره تا پارس انلاین. بزرگترین اشتباهم این بود که 6 ماه جشنواره گرفتم موندم توش سرعت میشه 1 مگ و قطعی هم روزی چند بار. سر در نمیارم قطعی چرا دارم. میگم پهنای باند کم زیاد فروختن اما قطعی رو دیگه کجای دلم بزارم؟
تو صفحه اینستاگرام پارس ان لاین ، گفتم چرا بابت تخلیه طلب پول کردید ، بلافاصله کامنت پاک و منو بلاک کردبدبخت ها عوض پاسخگویی میزنن بلاک میکنن ، دوستان کسی سمت پارس ان لاین بیاد مصیبتی میشه براش . دو ماه دیگه به اشغالدونی نت میپیوندن
تبریک برا رسیدن تاپیک به صفحه 666
الان یه ماهی هست که برای این که تایک اوتم کم بشه و پکت لاست کم بشه مودمو خاموش روشن میکنم.پشتیبانی گفت پهنای بند کمه
قبلا سرعت رو بیشتر از اسمی میبستن حالا که پول 8 مگ رو دادیم دیگه چه بهونه ای برای این افت سرعت ها دارن که سرعت ما از نصف هم کمتر میشه و میرسه به 3 مگ!
شکایت کن حتما. اگرم گفتن زیر ۳ مگ بخرید بگو چون طبق قانون جدید باید سرعت رو تضمین کنید خسارت من رو باید پرداخت کنی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)