خیلی عالیه!
نوروز عجب دانلودی بکنیم![]()
خیلی عالیه!
نوروز عجب دانلودی بکنیم![]()
البته هنوز معلوم نیس طرح ترافیک نوروزی - نامحدود واقعیه یا مصرف منصفانه داره یا سرعت دانلود چجوریاس (داخلی و خارجی )و ...![]()
اگه مثل شاتل لند باشه که سرورها میپوکه ( اویل عالی بود ولی بعد اکثرا تعطیل)![]()
البته شاتل لند ندارم
ولي اگر رايگان نباشه حتما نيم بها
چون بعضي مواقع استفاده ميكنم
دريافت رايگان ميزنه برام
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سرعتم رو ٢مگ محدود شده
اگه ٢مگ ميشه آرت ٥ پس صحبت شما درسته
Sent from my iPhone using Tapatalk
به نظرتون ارزش داره از مخابرات برم شاتل ؟
من مشکلی با مخابرات ندارم طرح فوتون داره 30 گیگ 15 روزه رو میده 19500 سرعتم هم روی 500-600 کیلوبایته از سرور داخل و خارج ...
سرویس 1 مگ 6 ماهه12 گیگ رو میده 39000 و یکساله با 24 گیگ حجم 75000 قیمتاش خیلی بهتر از شاتل هستند ...
سرعت شبانه مخابرات محدود به 1 مگابیته .. ( ساعت 1-6)
شاتل چه مزایایی داره ؟ سرعت شبانش چنده ؟
با هشون تماس گرفتم میگن اگه مصرفتون متعادل باشه و مدیریت مصرف باشه همین سرعت الانتون رو دانلود میکنید
میگم مثلا در روز چقدر باشه محدود نمیشه - نمیدونه
Last edited by Dr Nima; 17-03-2017 at 13:00.
سلام دوستان یک راهنمایی میخوام
من الان سرویس ارت 1 شاتل رو دارم و فکر کنم به خاطر دانلود های پیوسته توی چند دوره شاتل منو محدود کرده و سایت های خارجی به زور باز میشن و زمانی که سرویس چیز پی ان داخلی استفاده میکنم سرتم بالا میره
به نظرتون اگر برم ارت 3 بخرم و بعد از 1 دوره برگردم به ارت 1 محدودیتم برداشته میشه یا این کار فاید نداره و مصرفم رو بیارم پایین و همین ارت 1 رو ادامه بدم؟
ما که زنگ زدیم گفتیم این ترافیک نوروزی محدودیت داره یا منصفانه اس از این حرفا گفتن نه ، حالا دیگه معلوم نی چی کار میخوان بکنن.
با این حساب واجب شد برم یک هارد 1ترا اضافه بگیرم...
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)