برای گرفتن موجودی یا مانده ترافیک راهی غیر از کد دستوری و سایت ای care هست. مثلا با ارسال پیامک منظورمه چون سیم به کامپیوتر وصله و نمی تونم کد بزنم
برای گرفتن موجودی یا مانده ترافیک راهی غیر از کد دستوری و سایت ای care هست. مثلا با ارسال پیامک منظورمه چون سیم به کامپیوتر وصله و نمی تونم کد بزنم
حاجی چند روز پیش ها خونه ما یه هو دیدم آنتن میده فهمیدم یه آنتن نزدیکیا زده
سرعتش روز ها خیلی پایینه حدود 5کیلو تا 50
بعد زنگ زدم به اپراتور میگم چرا اینجوره میگه سرعت 3جی ما 128ه
اینترنت پرسرعت 3جی با سرعت 16کیلوبایت بر ثانیه یه mp3 میخوای بگیری 1ساعت طول میکشه
البته نکته غیر قابل باور اینه که تو خونمون 3جی همراه اولو تست میکردم تو روز ساعت شلوغی با وی پی ام سرعت 1مگ بر ثانیه دانلود میداد
امروز سرعت سمت ما خوب شده تا 1مگابایت هم میره، تهران شهرک گلستان
دوستانی که توی تهران از 4جی اسنفاده میکن،شما هم جدیدا سیگنالتون ضعیف شده؟؟
چندروزه اصلا کانکت نمیشه
من دیروز علاالدین بودم .. از جمهوری تا ولیعصر همجارو رفتم ولی 4G وصل نمیشد...این در حالیه که کرج کل شهرو گشتم 3G نمیشد کلا 4G مونده بود..زیرزمین خونه فامیلمونم 4G بود!....پایتخت فکر کنم عوض شده خبر نداریم!
دوستان خواهش کمکی بکنید نمیدونم هر کار میکنم حدود 2 هفته ای میشه اصلا گوشی دیتا نمیتونه بگیره دوتا سیم کارت دارم هر دو همین حالت !؟
مشکلش چی به نظرتون ؟!
گوشی هارد ریست و.... کردم فایده ای نداشته
به نکته خوبی اشاره کردی، مرکز تهران هنوز پوشش داغونه و خیلی برام عجیبه چون ایرانسل اون اولا که اومده بود اولین جایی رو که پوشش داد مرکز تهران بود.
Access point هاتو پاک کن دوباره بساز
Sent from my HTC One using Tapatalk
اوضاع 2-8 شبانه چطوره؟ هنوز شارژ می خوره؟
سر اصفهان خیلی دیگه مسخرشو در اوردن
من که GPRS استفاده میکنم بسته یکماهه دارم ولی حس میکنم از شارژمم استفاده میشه!!!!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)