تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 666 از 752 اولاول ... 166566616656662663664665666667668669670676716 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,651 به 6,660 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه Rey_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام دوستان من یه هفته پیش با هدفون Sennheiser ie80 که مال یکی از فامیل که تازه از خارج اومده بود کار کردم صدای فوقولاده ای داشت میخواستم بدونم کدوم یکی از این سه مدل به پای کیفیت صدا و تفکیک اون میرسه البته تا 250$ دلار نه 450$ دلار Sennheiser Ie60
    Shure Se315
    Westone Um1
    دوستان حرفه ای راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر از سالار و rave عزیز بابت راهنمایی های قبلی.

2. این کاربر از Rey_619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون

گفتم بعد از تعطیلات میادا

یعنی بین اونها 315 رو انتخاب می کنی؟ یا غلط املایی داشتی

راستش دو روزه دارم تحقیقات می کنم و کلاً میدونم چه هدفونایی تیره و روشنن؛ ولی قضیه اینه که خودم رو دقیق نمیشناسم
    نمی دونم که مثلاً گرادو برام خوبه یا زیادی روشنه
    در مورد وستون هم که می گن اصلاً روشن نیست و شاید مقداری گرم و تیره باشه (بیشتر طبیعی هستش) ولی شفافیتش از گرادو کمتره

راستش این 315 برای من یک کوچولو تیرست؛ پس اگر وضعیت وستون (توی فرکانس های بالا) نسبت به 315 رو بدونم، تا حدودی قضیه حله
    والا تعطيلات كه تموم شده يعني تعطيلات ما تموم شده شايد تعطيلات بعضي ها هنوز ادامه داره اميدوارم هرچه زودتر بياد .
    در مورد se315 اره بين westone 4 و315 انتخابم رو ٣١٥ هست.چون اول از همه صداي بازتري نسبت به westone داره بيسش كمتره و در كل صداي سرد تري داره .راستش من كم كم از inear ها نا اميد ميشم تنها اميدم unique melody هستش ولي چشمم اب نميخوره.تو inear ها هر چقدر كه دنبال صداي بهتر بگردين بيشتر نا اميد ميشين مگر اينكه كلا هدفون هاي فولسايز رو فراموش كنين.تا وقتي فقط inear هست تقريبا مشكلي نيست ولي بلافاصله بعد از استفاده فول سايز كلا علاقه به نوع صداي سرد و گرم عوض ميشه كمبودها ايرادات شديدا خودنمايي ميكنن و مشكلات بوجود ميان صدا ها تو دماغي ميشه و كاملا بسته سرد ترين هدفون خودش رو گرم نشون ميده صدا كاملا تويه مغزه و ....
    بهمين خاطر بنظر من هدفون inear هر چقدر ساده تر و صداي بازتري داشته باشه بهتره و در طولاني مدت تاثير بدي نميزاره .ولي هر چقدر مولتي درايو تر و پيچيده تر هزينه بالاتر و مطمعنا هيچ وقت انتظاري كه از اون هدفونمون با اون هزينه هاي كزايي براش پرداخت كرديم راضي نخواهيم شد ( البته اين موارد فقط در باره صداي اين هدفونهاست و مضاياي پرتابل و ايزولاسيون و ... رو در نظر نگيريم) چون بنظرم من اگه بخوايم از صداي هدفون لذت ببريم حتما بايد جاي ثابت با چشم بسته و تمركز كامل به موسيقي گوش بديم تا همراه با جزييات و درك روح موسيقي باشه كه تو اين شرايط ميشه با نصف پول يه inear خوب يه فولساز تهيه كرد كه بمراتب صدايي بهتر و با جزييات تر و باز تر از هدفون inear مورد نظر باشه .(البته ممكنه اين عقيده مقطعي باشه و بعد از مدتي عوض بشه)نظر شما چيه؟

4. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان من یه هفته پیش با هدفون Sennheiser ie80 که مال یکی از فامیل که تازه از خارج اومده بود کار کردم صدای فوقولاده ای داشت میخواستم بدونم کدوم یکی از این سه مدل به پای کیفیت صدا و تفکیک اون میرسه البته تا 250$ دلار نه 450$ دلار Sennheiser Ie60
    Shure Se315
    Westone Um1
    از دو لحاظ ميشه به سوالتون جواب داد از لحاظ يه كاربر حرفه اي و يه كار بر اماتور
    از لحاظ حرفه اي هيچ كدوم شايد كمي و فقط كمي ie60
    ولي از لحاظ اماتور كه خودمم اماتور هستم(چون بيشتر دوست دارم از موزيك لذت ببرم وبا inear بدنبال جزييات و نكات قوت و ضعف اهنگ و هدفون نميگردم)هيچ فرقي نميكنن فقط شايد كمي قدرت بيس ie80 بيشتر باشه بغير اون تقريبا هيچي.
    و ضمنا هدفونهاي inear اكثرا صداي گرمي دارن و بيس قوي كه صدا رو از حالت فلت خارج ميكنه كه براي سبكهاي غير كلاسيك بدرد ميخوره كه تو اين سبكها اونقدر اشفتگي صدا هست كه جزييات از نظر يه كاربرد معمولي پنهان ميمونه.پس بيشتر موزيكاليه هدفون هست كه بكار مياد و براي ما ها كه اكثر اماتور هستيم ( چون از انواع inear هاي حرفه اي و اماتور دارم يا تستشون كردم ) بجرات ميتونم بگم كه اختلاف هدفونهاي حرفه اي و اماتور زير ١٠٪ هست كه اين اختلاف ارزش هزينه اضافي رو نداره.
    پس سعي كنيم نسبت به سبك موسيقي مورد علاقمون هدفوني كه بيشترين كارايي بنسبت قيمت مناسبش كه با راهنمايي دوستان و اساتيد معرفي ميكنن  تهيه كنيم تا اگه احيانا سليقه موسيقيمون عوض شد براحتي هدفون جديد تهيه كنيم و راحت تر با انواع هدفونها اشنا بشيم تا اينكه فقط يك هدفون حرفه اي ولي بيكاربرد براي ما
    با تشكر 

6. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

Shure Se315
    Westone Um1
    راستش دیروز یک تاپیکی پیدا کردم که دقیقاً طرف بین 315 و ie8 مونده بود؛ چند تا کاربر حرفه ایی، کلاً گفته بودم ie8 کلاً چند سطح بالاتره از 315
    البته خب ie8 یجورایی رقیب 535 هستش دیگه، ولی چند ماهی یادمه توی آمازون قیمتش 250$ شده بود .

راستش من دیگه با تحقیقات این چند روزم، به نظرم اومد که کمتر کسی 315 رو توصیه می کنه
    راستش مدل های خیلی خوبی توی اون قیمت هست مثل vsonic gr07 که قبلاً هم یکسری به یدونه از دوستان معرفی کردم؛ vsonic ذائقۀ خاصی رو مورد هدف قرار نداده و برای اکثر افراد توصیه میشه ولی اگر دنبال چیز خاصی هستین مثل شفافیت و تفکیک زیاد (بیس کم) معمولاً fischer audio dba-02 mkII رو توصیه می کنن
    اینجا رو ببین، مفیده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینجا هم یک دید کلی خوب بهت میده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در کل ببین میتونی بفهمی که از چه سبک صدایی خوشت میاد؟ (من که خودم دقیق نتونستم بفهمم)

والا تعطيلات كه تموم شده يعني تعطيلات ما تموم شده شايد تعطيلات بعضي ها هنوز ادامه داره اميدوارم هرچه زودتر بياد .
    در مورد se315 اره بين westone 4 و315 انتخابم رو ٣١٥ هست.چون اول از همه صداي بازتري نسبت به westone داره بيسش كمتره و در كل صداي سرد تري داره .راستش من كم كم از inear ها نا اميد ميشم تنها اميدم unique melody هستش ولي چشمم اب نميخوره.تو inear ها هر چقدر كه دنبال صداي بهتر بگردين بيشتر نا اميد ميشين مگر اينكه كلا هدفون هاي فولسايز رو فراموش كنين.تا وقتي فقط inear هست تقريبا مشكلي نيست ولي بلافاصله بعد از استفاده فول سايز كلا علاقه به نوع صداي سرد و گرم عوض ميشه كمبودها ايرادات شديدا خودنمايي ميكنن و مشكلات بوجود ميان صدا ها تو دماغي ميشه و كاملا بسته سرد ترين هدفون خودش رو گرم نشون ميده صدا كاملا تويه مغزه و ....
    بهمين خاطر بنظر من هدفون inear هر چقدر ساده تر و صداي بازتري داشته باشه بهتره و در طولاني مدت تاثير بدي نميزاره .ولي هر چقدر مولتي درايو تر و پيچيده تر هزينه بالاتر و مطمعنا هيچ وقت انتظاري كه از اون هدفونمون با اون هزينه هاي كزايي براش پرداخت كرديم راضي نخواهيم شد ( البته اين موارد فقط در باره صداي اين هدفونهاست و مضاياي پرتابل و ايزولاسيون و ... رو در نظر نگيريم) چون بنظرم من اگه بخوايم از صداي هدفون لذت ببريم حتما بايد جاي ثابت با چشم بسته و تمركز كامل به موسيقي گوش بديم تا همراه با جزييات و درك روح موسيقي باشه كه تو اين شرايط ميشه با نصف پول يه inear خوب يه فولساز تهيه كرد كه بمراتب صدايي بهتر و با جزييات تر و باز تر از هدفون inear مورد نظر باشه .(البته ممكنه اين عقيده مقطعي باشه و بعد از مدتي عوض بشه)نظر شما چيه؟
    فکر کنم منظورت از صدای باز رو متوجه نشدم
    ولی حرف کلیت رو فکر کنم کامل گرفتم
    تفاوت کیفیتشون معمولاً تفاوت قیمتشون رو توجیه نمی کنه
    ولی جدیداً وستون4 قیمتش توی آمازون 357$ شده
    unique melody قضیش چیه؟ ایشالله کاستوم می خواین بخرین؟ میگم اگر پول موجوده () می خوایی فعلاً یدونه akg k3003 بگیری حالا تا بعد
    راستش اگر دنبال دقیق بودن صدا باشید، خب باید توی خونه نشست و کامل توجه کرد، ولی خب چکار کنم که کاربد من بیشتر توی مسیره و در ضمن من خیلی توی مسیر به دقیق بودن خود صدا توجه نمی کنم، بلکه بنابر گروهی که دارم گوش میدم، به تکنیکی بودن هرچه بیشتر آهنگ توجه می کنم (که البته توی خودش، همون دقیق بودن صدا رو داره، ولی دید کلی به قضیۀ صدا رو تا حدودی عوض میکنه به نظرم.) و دلیلم برای اینقدر هزینه، بیشتر همینه

از دو لحاظ ميشه به سوالتون جواب داد از لحاظ يه كاربر حرفه اي و يه كار بر اماتور
    از لحاظ حرفه اي هيچ كدوم شايد كمي و فقط كمي ie60
    ولي از لحاظ اماتور كه خودمم اماتور هستم(چون بيشتر دوست دارم از موزيك لذت ببرم وبا inear بدنبال جزييات و نكات قوت و ضعف اهنگ و هدفون نميگردم)هيچ فرقي نميكنن فقط شايد كمي قدرت بيس ie80 بيشتر باشه بغير اون تقريبا هيچي.
    و ضمنا هدفونهاي inear اكثرا صداي گرمي دارن و بيس قوي كه صدا رو از حالت فلت خارج ميكنه كه براي سبكهاي غير كلاسيك بدرد ميخوره كه تو اين سبكها اونقدر اشفتگي صدا هست كه جزييات از نظر يه كاربرد معمولي پنهان ميمونه.پس بيشتر موزيكاليه هدفون هست كه بكار مياد و براي ما ها كه اكثر اماتور هستيم ( چون از انواع inear هاي حرفه اي و اماتور دارم يا تستشون كردم ) بجرات ميتونم بگم كه اختلاف هدفونهاي حرفه اي و اماتور زير ١٠٪ هست كه اين اختلاف ارزش هزينه اضافي رو نداره.
    پس سعي كنيم نسبت به سبك موسيقي مورد علاقمون هدفوني كه بيشترين كارايي بنسبت قيمت مناسبش كه با راهنمايي دوستان و اساتيد معرفي ميكنن تهيه كنيم تا اگه احيانا سليقه موسيقيمون عوض شد براحتي هدفون جديد تهيه كنيم و راحت تر با انواع هدفونها اشنا بشيم تا اينكه فقط يك هدفون حرفه اي ولي بيكاربرد براي ما
    با تشكر
    خیلی خوب بود این پاراگراف آخری؛ همیشه قبلاً گفته بودم که یهو نپرین 1 هدفون گرون قیمت بخرین، یکسری jude هم همینرو می گفت که در ابتدای کار سلیقۀ صدا کاملاً در حال تغییره

البته برای ما که ایرانیم، چنین کاری واقعاً سخته، چونکه اونوریا هی می خرن و هی پس میفرستن یا بعد مدتی میفروشن؛ ولی ما چی؟ ما چند تا می تونیم بخریم؟

8. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

فکر کنم منظورت از صدای باز رو متوجه نشدم
    راستش چون زیاد با اصطلاحات اشنا نیستم نمیدونم چطور توضیح بدم ولی اختلاف پخش حجم صدای هدفون فول سایز و inear منظورم هست inear صدایی کم حجم تر ,خفه تر تو دماغی تر و بسته تر و بر عکس این حالت ها برای هدفونهای فولسایز هست که به اصطلاح من بهش صدای باز میگم.
    unique melody قضیش چیه؟ ایشالله کاستوم می خواین بخرین؟ میگم اگر پول موجوده () می خوایی فعلاً یدونه akg k3003 بگیری حالا تا بعد
    واقعیتش فعلا نه یعنی از هدفون in ear زده شدم فعلا هیچ کدوم صدایی که ازش انتظار دارم رو نداره .برای unique melody یکی از دوستانم که از چین خرید میکنن ادرس دادم تا برام تهیه کنه (البته مال زمانی هست که دلار 1200 بود)بعد که برگشته بود ازش پرسیدم که یه نگاهی بهم کرد(مثل اینکه واقعا یه کار وحشتناک و و غیر قابل بخشش انجام داده باشم) و گفت واقعا هنوز عقلت کار میکنه؟ادم به یه هدفون داخل گوشی 1000$ پول میده؟در مورد صداش هم حالا نمیدونم رو چه حسابی ولی میگفت صدای همچین خاصی هم نداشت.یعنی واقعا نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟منم چند روز عذاب وجدان گرفتم که میخواستم همچین کاری کنم که بعد یه ماه با اقا رضا اشنا شدم و hd800 گرفتم.ولی هنوز برام جالبه صداش رو بشنوم و همینطور jh audio jh16 ولی فعلا که میخوام یه الکترو استاتیک تهیه کنم تا با صدای اونها اشنا بشم.

راستش اگر دنبال دقیق بودن صدا باشید، خب باید توی خونه نشست و کامل توجه کرد، ولی خب چکار کنم که کاربد من بیشتر توی مسیره و در ضمن من خیلی توی مسیر به دقیق بودن خود صدا توجه نمی کنم، بلکه بنابر گروهی که دارم گوش میدم، به تکنیکی بودن هرچه بیشتر آهنگ توجه می کنم (که البته توی خودش، همون دقیق بودن صدا رو داره، ولی دید کلی به قضیۀ صدا رو تا حدودی عوض میکنه به نظرم.) و دلیلم برای اینقدر هزینه، بیشتر همینه
    کاملا درسته قضیه صدا رو تا حدودی و شاید کلی عوض میکنه که به نوعی میشه تخصصی صدا و یه جورایی اونقدر پیچیده میشه که برای من یکی اصلا قابل درک نیست و اصلا نمیتونم جوابی براش پیدا کنم.بعد یه کسایی میان برای همین قضیه صدا یه کارای میکنن بعد افرادی مثل من هنوزم که هنوزه از خودشون میپرسن چرا؟
    به عنوان مثال یه بار یه عکسی رو برامون تو فروم بحث پیرامون مسائل حاشیه ای صدا گذاشته بودین .این عکس
    [[/URL]
    این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟
    من ie8 دارم و با گوشی iphone بطور کام درایو میشه امپدانسش 16 اهم هست و حساسیت 125db طوری که رو ولوم 80 به بالا نمیشه باهاش اهنگ گوش کرد بعد این چه کاریه با این انجام دادن؟دک؟امپ و امپ ؟و تعویض کابل و حتما میخواسته چند تا امپ هم اضافه کنه دیده تو عکس جا نمیشه لطف کرده نذاشته.
    من یه بار ie8 رو به امپ وصل کردم همینطور بدون اهنگ همش نویز پخش میکرد با چه soundtage ی!!!!!!!!!!!

10. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

[QUOTE=salar_221;6945297]ولی هنوز برام جالبه صداش رو بشنوم و همینطور jh audio jh16 ولی فعلا که میخوام یه الکترو استاتیک تهیه کنم تا با صدای اونها اشنا بشم.[QUOTE]

خدا رحم کنه ولی خداییش شاید یکموقع آدم بخواد بره مسافرت و یا توی محل دیگه ایی آهنگ گوش بده؛ داشتن یدونه inear مناسب واقعاً واجبه
    این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟
    من ie8 دارم و با گوشی iphone بطور کام درایو میشه امپدانسش 16 اهم هست و حساسیت 125db طوری که رو ولوم 80 به بالا نمیشه باهاش اهنگ گوش کرد بعد این چه کاریه با این انجام دادن؟دک؟امپ و امپ ؟و تعویض کابل و حتما میخواسته چند تا امپ هم اضافه کنه دیده تو عکس جا نمیشه لطف کرده نذاشته.
    من یه بار ie8 رو به امپ وصل کردم همینطور بدون اهنگ همش نویز پخش میکرد با چه soundtage ی!!!!!!!!!!!
    اونارو ولشون کن بعضی هاش جنبۀ مسخره بازی داره
    اون خب یدونه از آمپ هاش واقعاً زیادیه

راستش بعضی ها به آمپ و کابل زیادی اعتقاد دارن، ولی خب دارن دیگه

ie8 رو به lyr وصل کردین؟ خب هدفونتون اوردوز کرده دیگه من یادمه حتی وقتی اولا hm801 اومده بود، با IEM های حساس مشکل داشت، که بعداً گفتن که مشکلش رو حل کردن؛ یا همین الأن hisoundaudio studio v با IEM ها مشکل داره و برای همین دو تا سری مقداری مختلف ازش دادن بیرون
    یک جمله از dfkt بگم که قبلاً دیده بودم و توی پروفایلم سیوش کرده بودم

Most multi-armature IEMs out there are almost unusable with the majority of MP3 players. Ultimate Ears, Shure, etc – they all hiss like a snake with anything that has a 3.5mm headphone output, and they are very much in need of a quality headphone amp (like the headstage arrow) to tame them
    البته این حرفش مقداری اغراق داره ها و تجربیات افراد مختلف بعضاً به نتایج مختلف منجر میشه
    ولی خب کلیات رو میرسونه دیگه

در نهایت بگم، من توی قضیۀ آمپ توصیه های uncle eric از مدیرای هدفای رو واقعاً قبول دارم
    توی همین آدرسی که توی امضامه، نکات خوبی هست
    Last edited by rave-87; 05-04-2012 at 21:19.

12. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با عرض سلام به دوستان میخواستم یه هدفون panasonic hje 300 از وب سایت چاره بگیرم می خواستم ببینم این سایت قابل اعتماد هست

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با عرض سلام به دوستان میخواستم یه هدفون panasonic hje 300 از وب سایت چاره بگیرم می خواستم ببینم این سایت قابل اعتماد هست
    بله 100% .شاب و چاره از شركتهاي اينترنتي معتبر و خوشنام هستن .

15. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

Rave عزيز واقعا مطالعه پستهاتون لذت بخشه.
    با تشكر

17. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Temple Of Doom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    بین Panasonic hje300
    Senheiser mx365
    Creative ep830
    کدوم تفکیک صدای بهتری بداره و در کل گزینه مناسب‌تری هستش؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •