پاناسونیک تلویزیون های لامپیش هم خیلی زیاد خراب میشد ولی واقعا کیفیت تصویرش خیلی عالی بود
پاناسونیک تلویزیون های لامپیش هم خیلی زیاد خراب میشد ولی واقعا کیفیت تصویرش خیلی عالی بود
یکم از vt30 ات برام بگو. چون منم قصد خریدشو دارم. تو review ها که خیلی خوب ازش نوشتن. خدا کنه نسوزه چون خدایی تلویزیون خوبیه
احتمال سوختن به نظر من 7 به 10 چون اینجا 70% کسایی که خریدن بردشون سوخته.اگر VT30 خریدی از لحاظ روحی خودتو آماده کن چون معمولا بعد از گذشته 6 ماه به بعد احتمالا سوختنش شروع میشه.
آقا ما دو ساله42 st30 داریم ، آخ هم نگفتهبا کیفیت تصویری که داره من دیگه نمیتونم به تی وی دیگه ای نگاه کنم (فقط پلاسماپانا
میخوام یه st60 55 بگیرم ، امروز زنگ زدم دوتا فروشگاه معروف بانه ای ، هیچکدوم نداشتن
به نظرتون اگه بیاد قیمتش چقدر در میاد؟
اقا رایان سوختن برد مذکور به 2عامل مهم بستگی داره
1- کنتراست
2- مدت زمان استفاده
برای مثال من که کنتراستم روی 95% بود بعد از 200ساعت استفاده بردش سوخت، حالا یکی از دوستان که کنتراستش روی 65% هست بعد از مثلا 300 ساعت استفاده بردش میسوزه
همچنین به نوع تصویری که ازش میگیریم نیز بستگی داره
کسایی که بردشون نسوخته، هنوز این "کنتراست/مدت زمان کارکرد" رو پر نکردند.
طراحی این برد اشکال داره یعنی بخاطر طراحیه غلطش عمر قطعات بکار رفته درش شدیدا با گذشت زمان کاهش پیدا میکنه(بخاطر فشاری که روی اونها ایجاد میشه) و در نهایت میسوزه
چون طراحی برد مشکل داره
این بلا متاسفانه بدون استثنا سر همه دوستان میاد
من این مشکل رو توی تاپیک های خارجی در همه سری ها(اروپا-آمریکا-آسیا...)دیدم که بوده و تکرار شده، شرکت هم سعی نکرده مشکل رو رفع کنه بلکه از مدت زمان محدود گارانتی استفاده میکنه برای در رفتن
ایمیل من هم به خود شرکت پاناسونیک سر این قضیه بی جواب موند و پاسخ ندادند.
اون دوستی که خواستار توضیح در مورد VT30 هست،در یک جمله: کیفیت تصویر عالی و بی نظیر اما ریسک سوختن بسیار زیاد پس هیچ عقل سلیمی حکم به خریدش نمیکنه.
یا علی.
من هم تجربه شخصی خودم رو اضافه کنم.
ما 1 سال و 9 ماه پیش یدونه vt30 پنجاه اینچ خریدیم، که بردش 2 هفته پیش سوخت. 350 تومن هزینه برداشت بردش رو عوض کردن، ولی واقعاً این اشکال طراحیه.
تازه بردی که انداختن، نو نیست. بلکه برد تعمیر شده 1 بنده خدا دیگست.
الأن من تنظیمات رو گذاشتم روی دینامیک- کنتراست 75- حالت صرفه جویی خاموش.
با این حساب که دوستان می گن، لااقل 2 سال دیگه، همین برد دوباره خراب می شه. تازه اگر شانس بیاریم. ایکاش اون مدل پایین تر ها رو خریده بودیم.
دوستان فن تلوزیون من به سر و صدا افتاده(مثل فن کیس کامپیوتر) چکارش کنم؟
دو-سه ماه پیش که برای تعمیر برده بودمش گفت برات فنش رو سرویس کردم!
مثل اینکه دهن فن رو سرویس کرده...این فنها فنهای خاصیه؟ نمونش پیدا میشه؟
احتمال داره زیادی پیچش سفت کرده باشه یا شاید هم شل شده.خودت اگه میتونی باز کن یه نگاه بنداز.فن خاصی نیست والله قیافش که شبیه فن های دیگه بود.![]()
منم vt30 42 دارم و همون اوایل که اومده بود با گارانتی خریدم و تا حالا اخ نگفته و اینو هم بگم همین هفته پیش (دستم بشکنه) رفتم سونی 42W804 3d خریدم از بانه لعنتی و روز اول درست بود چک کردم پیکسل سوخته نداشت ولی بعد از یک هفته ps3 رو اوردم بهش وصل کردم هنگام وصل کردن hdmi یه تکون خیلی کوچولو که معمولا موقع نصب hdmi تی وی ممکنه بخوره رو خورد و بعد دیدم یه دونه پیکسلش سبز شده و چیزی که من هم بدم میاد و روش حساسم پیکسله سوخته هست و با اموزشهای الکی در نت هم درست نشد و الان اعصابم خورده و میترسم فردا کلا بیفته بسوزه و بانه حرومی هم چیزی قبول دار مثله همیشه نیست و میخواستم بگم صد رحمت به vt30 که هی میگفتن میسوزه و من هزار بلا سرش اوردم طوریش نشد و کلا من از سونی شانس نیاوردم و psp خریدم اونم بعد از دو هفته پیکسلش سوخت و لبتاپ سونی خریدم اونم پیکسلش سوخت و ps3 هم مدله فتش که تا حالا دوبار خمیر سلیکونش رو عوض کردم بازم مشکل گرمایشی داره و این اخری هم دیگه شاهکار بود و اصلا تصویر و کیفیت ساخت vt30 در براه این قارقارک جدیدی که خریدم زمین تا اسمون فرق میکنه و عین سگ پشیمونم چرا بدون گارانتی از این بانه ای های قاچاقچی خریدم و نمیدونم چرا این پدرسگها رو نمیریزن بگیرن و اگه مملکت اینقدر گل و بلبل نبود الان باید تی وی ارزون با گارانتی اصلی سونی میخریدیم و 2700 پولم دود شد رفت هوا![]()
Last edited by nob2003; 31-01-2014 at 15:30.
این رفیق ما هم از بانه یک سونی ex500 چندسال پیش گرفت 46 اینچ و سپس برای خونه پدرش هم 55 اینچش رو با گارانتی گرفت ولی نمیدونم چرا مال خودش که بانه ای هست اینقدر تصویرش کدر و ماته . مگه یک مدل که یکی از بانه گرفته شده و دیگری با گارانتی خریده شده چه فرقی دارن که تصویرشون فرق میکنه .
حالا شما بگو کیفیت تصویر w804 در مقابل vt30 چطوره ؟ لطفا بدون عصبانیت و تعصب بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)