تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 666 از 720 اولاول ... 166566616656662663664665666667668669670676716 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,651 به 6,660 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

پاناسونیک تلویزیون های لامپیش هم خیلی زیاد خراب میشد ولی واقعا کیفیت تصویرش خیلی عالی بود

2. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدا بعضی از دوستان دل و جرات بالایی دارند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید، پست شماره 5262 ، طرف VT50 داشته که کلا اعصابشو بهم ریخته بوده و هیچ جوره درست نشده آخر سر گارانتی یدونه VT60 بهش داده !
    پاناسونیک خیلی وقته که پلاسما میزنه اگه Vt60 که هنوز امتحانش رو پس نداده بذاریم کنار، سری های قبلش عموما مشکل حاد سوختن برد داشتند.
    عجیبه دوستان 6-7 میلیون پولشون رو چطوری با خیال راحت میدند به تلوزیونی که سابقش تا این حد خرابه.
    من خودم Vt30 دارم و صابون سوختن بردش به تنم خورده...
    شاید بعضی از دوستان بگند که اینجور خرابی ها در همه برندها هست ، راستش من تا بحال ندیدم شرکتی چند مدل در چندسال پیاپی بزنه و همه مدلها یک مشکل واحد داشته باشند اونم SC Board ...
    به هر حال امیدوارم عزیزانی که این تلوزیون رو میخرند از خریدشون لذت ببرند و سالیان سال بدون مراجعه به تعمیرگاه براشون کار کنه.
    یکم از vt30 ات برام بگو. چون منم قصد خریدشو دارم. تو review ها که خیلی خوب ازش نوشتن. خدا کنه نسوزه چون خدایی تلویزیون خوبیه

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

یکم از vt30 ات برام بگو. چون منم قصد خریدشو دارم. تو review ها که خیلی خوب ازش نوشتن. خدا کنه نسوزه چون خدایی تلویزیون خوبیه
    احتمال سوختن به نظر من 7 به 10 چون اینجا 70% کسایی که خریدن بردشون سوخته.اگر VT30 خریدی از لحاظ روحی خودتو آماده کن چون معمولا بعد از گذشته 6 ماه به بعد احتمالا سوختنش شروع میشه.

5. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جنوب غرب

پيش فرض

آقا ما دو ساله42 st30 داریم ، آخ هم نگفته با کیفیت تصویری که داره من دیگه نمیتونم به تی وی دیگه ای نگاه کنم (فقط پلاسماپانا
    میخوام یه st60 55 بگیرم ، امروز زنگ زدم دوتا فروشگاه معروف بانه ای ، هیچکدوم نداشتن
    به نظرتون اگه بیاد قیمتش چقدر در میاد؟

7. این کاربر از m365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

احتمال سوختن به نظر من 7 به 10 چون اینجا 70% کسایی که خریدن بردشون سوخته.اگر VT30 خریدی از لحاظ روحی خودتو آماده کن چون معمولا بعد از گذشته 6 ماه به بعد احتمالا سوختنش شروع میشه.
    اقا رایان سوختن برد مذکور به 2عامل مهم بستگی داره
    1- کنتراست
    2- مدت زمان استفاده
    برای مثال من که کنتراستم روی 95% بود بعد از 200ساعت استفاده بردش سوخت، حالا یکی از دوستان که کنتراستش روی 65% هست بعد از مثلا 300 ساعت استفاده بردش میسوزه
    همچنین به نوع تصویری که ازش میگیریم نیز بستگی داره
    کسایی که بردشون نسوخته، هنوز این "کنتراست/مدت زمان کارکرد" رو پر نکردند.
    طراحی این برد اشکال داره یعنی بخاطر طراحیه غلطش عمر قطعات بکار رفته درش شدیدا با گذشت زمان کاهش پیدا میکنه(بخاطر فشاری که روی اونها ایجاد میشه) و در نهایت میسوزه
    چون طراحی برد مشکل داره
    این بلا متاسفانه بدون استثنا سر همه دوستان میاد
    من این مشکل رو توی تاپیک های خارجی در همه سری ها(اروپا-آمریکا-آسیا...)دیدم که بوده و تکرار شده، شرکت هم سعی نکرده مشکل رو رفع کنه بلکه از مدت زمان محدود گارانتی استفاده میکنه برای در رفتن
    ایمیل من هم به خود شرکت پاناسونیک سر این قضیه بی جواب موند و پاسخ ندادند.
    اون دوستی که خواستار توضیح در مورد VT30 هست،در یک جمله: کیفیت تصویر عالی و بی نظیر اما ریسک سوختن بسیار زیاد پس هیچ عقل سلیمی حکم به خریدش نمیکنه.
    یا علی.

9. 4 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من هم تجربه شخصی خودم رو اضافه کنم.
    ما 1 سال و 9 ماه پیش یدونه vt30 پنجاه اینچ خریدیم، که بردش 2 هفته پیش سوخت. 350 تومن هزینه برداشت بردش رو عوض کردن، ولی واقعاً این اشکال طراحیه.
    تازه بردی که انداختن، نو نیست. بلکه برد تعمیر شده 1 بنده خدا دیگست.
    الأن من تنظیمات رو گذاشتم روی دینامیک- کنتراست 75- حالت صرفه جویی خاموش.
    با این حساب که دوستان می گن، لااقل 2 سال دیگه، همین برد دوباره خراب می شه. تازه اگر شانس بیاریم. ایکاش اون مدل پایین تر ها رو خریده بودیم.

11. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان فن تلوزیون من به سر و صدا افتاده(مثل فن کیس کامپیوتر) چکارش کنم؟
    دو-سه ماه پیش که برای تعمیر برده بودمش گفت برات فنش رو سرویس کردم!
    مثل اینکه دهن فن رو سرویس کرده...این فنها فنهای خاصیه؟ نمونش پیدا میشه؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان فن تلوزیون من به سر و صدا افتاده(مثل فن کیس کامپیوتر) چکارش کنم؟
    دو-سه ماه پیش که برای تعمیر برده بودمش گفت برات فنش رو سرویس کردم!
    مثل اینکه دهن فن رو سرویس کرده...این فنها فنهای خاصیه؟ نمونش پیدا میشه؟
    احتمال داره زیادی پیچش سفت کرده باشه یا شاید هم شل شده.خودت اگه میتونی باز کن یه نگاه بنداز.فن خاصی نیست والله قیافش که شبیه فن های دیگه بود.

14. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من هم تجربه شخصی خودم رو اضافه کنم.
    ما 1 سال و 9 ماه پیش یدونه vt30 پنجاه اینچ خریدیم، که بردش 2 هفته پیش سوخت. 350 تومن هزینه برداشت بردش رو عوض کردن، ولی واقعاً این اشکال طراحیه.
    تازه بردی که انداختن، نو نیست. بلکه برد تعمیر شده 1 بنده خدا دیگست.
    الأن من تنظیمات رو گذاشتم روی دینامیک- کنتراست 75- حالت صرفه جویی خاموش.
    با این حساب که دوستان می گن، لااقل 2 سال دیگه، همین برد دوباره خراب می شه. تازه اگر شانس بیاریم. ایکاش اون مدل پایین تر ها رو خریده بودیم.
    منم vt30 42 دارم و همون اوایل که اومده بود با گارانتی خریدم و تا حالا اخ نگفته و اینو هم بگم همین هفته پیش (دستم بشکنه) رفتم سونی 42W804 3d خریدم از بانه لعنتی و روز اول درست بود چک کردم پیکسل سوخته نداشت ولی بعد از یک هفته ps3 رو اوردم بهش وصل کردم هنگام وصل کردن hdmi یه تکون خیلی کوچولو که معمولا موقع نصب hdmi تی وی ممکنه بخوره رو خورد و بعد دیدم یه دونه پیکسلش سبز شده و چیزی که من هم بدم میاد و روش حساسم پیکسله سوخته هست و با اموزشهای الکی در نت هم درست نشد و الان اعصابم خورده و میترسم فردا کلا بیفته بسوزه و بانه حرومی هم چیزی قبول دار مثله همیشه نیست و میخواستم بگم صد رحمت به vt30 که هی میگفتن میسوزه و من هزار بلا سرش اوردم طوریش نشد و کلا من از سونی شانس نیاوردم و psp خریدم اونم بعد از دو هفته پیکسلش سوخت و لبتاپ سونی خریدم اونم پیکسلش سوخت و ps3 هم مدله فتش که تا حالا دوبار خمیر سلیکونش رو عوض کردم بازم مشکل گرمایشی داره و این اخری هم دیگه شاهکار بود و اصلا تصویر و کیفیت ساخت vt30 در براه این قارقارک جدیدی که خریدم زمین تا اسمون فرق میکنه و عین سگ پشیمونم چرا بدون گارانتی از این بانه ای های قاچاقچی خریدم و نمیدونم چرا این پدرسگها رو نمیریزن بگیرن و اگه مملکت اینقدر گل و بلبل نبود الان باید تی وی ارزون با گارانتی اصلی سونی میخریدیم و 2700 پولم دود شد رفت هوا
    Last edited by nob2003; 31-01-2014 at 15:30.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

منم vt30 42 دارم و همون اوایل که اومده بود با گارانتی خریدم و تا حالا اخ نگفته و اینو هم بگم همین هفته پیش (دستم بشکنه) رفتم سونی 42W804 3d خریدم از بانه لعنتی و روز اول درست بود چک کردم پیکسل سوخته نداشت ولی بعد از یک هفته ps3 رو اوردم بهش وصل کردم هنگام وصل کردن hdmi یه تکون خیلی کوچولو که معمولا موقع نصب hdmi تی وی ممکنه بخوره رو خورد و بعد دیدم یه دونه پیکسلش سبز شده و چیزی که من هم بدم میاد و روش حساسم پیکسله سوخته هست و با اموزشهای الکی در نت هم درست نشد و الان اعصابم خورده و میترسم فردا کلا بیفته بسوزه و بانه حرومی هم چیزی قبول دار مثله همیشه نیست و میخواستم بگم صد رحمت به vt30 که هی میگفتن میسوزه و من هزار بلا سرش اوردم طوریش نشد و کلا من از سونی شانس نیاوردم و psp خریدم اونم بعد از دو هفته پیکسلش سوخت و لبتاپ سونی خریدم اونم پیکسلش سوخت و ps3 هم مدله فتش که تا حالا دوبار خمیر سلیکونش رو عوض کردم بازم مشکل گرمایشی داره و این اخری هم دیگه شاهکار بود و اصلا تصویر و کیفیت ساخت vt30 در براه این قارقارک جدیدی که خریدم زمین تا اسمون فرق میکنه و عین سگ پشیمونم چرا بدون گارانتی از این بانه ای های قاچاقچی خریدم و نمیدونم چرا این پدرسگها رو نمیریزن بگیرن و اگه مملکت اینقدر گل و بلبل نبود الان باید تی وی ارزون با گارانتی اصلی سونی میخریدیم و 2700 پولم دود شد رفت هوا
    این رفیق ما هم از بانه یک سونی ex500 چندسال پیش گرفت 46 اینچ و سپس برای خونه پدرش هم 55 اینچش رو با گارانتی گرفت ولی نمیدونم چرا مال خودش که بانه ای هست اینقدر تصویرش کدر و ماته . مگه یک مدل که یکی از بانه گرفته شده و دیگری با گارانتی خریده شده چه فرقی دارن که تصویرشون فرق میکنه .
    حالا شما بگو کیفیت تصویر w804 در مقابل vt30 چطوره ؟ لطفا بدون عصبانیت و تعصب بگو

17. 2 کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •