تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 666 از 686 اولاول ... 166566616656662663664665666667668669670676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,651 به 6,660 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقایون سوالی داشتم ، الان باند های اکتیو رایتل چیه ؟ ۳ رو که داشت چیز دیگه هم اضافه کرده؟
    و اینکه رومینگ رو ایرانسل یا همراه اول داره ؟( کرج) اگر رومینگش فعاله ایا سرعت محدوده؟ الان به صرفه ترین بستش چیه؟

2. این کاربر از soheilsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ویرایش...
    رایتل به ایرانسل تو کرج وصل نمیشه رو هیچ باندی ، فقط به همراه اخر وصله که اونم خودش یه پا مشکله !
    باند 1هم نداره و تجمیعی هم در کار نیست ، باند 3 تنها هم سرعتش با سیگنال عالی 15 مگابیته

4. این کاربر از soheilsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام رایتل باند یک هست من که شهر اصفهان بودم باند یک فقط دیدم، باند سه مال قبل بود دیگه نمیدونم هست یا نه، اگه رایتل پلاس داشته باشه احتمالن باید تهران باشه. اتفاقن رایتل شهر ما هنوز به ایرانسل و رایتل رومینگ میشه اما چند روز یپش که اصفهان بودم فقط رو همراه اول رومینگ میشد دیگه رو ایرانسل رومینگ نمیشد بنظرم سراسری شده
    Last edited by eightskh; 27-01-2022 at 11:56.

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. دوستان کانکشن کلاینت تورنت شما هم زرد هست؟ من از qBittorrent استفاده میکنم ولی کانکشنم به ندرت سبز (OK) میشه. چون اگه مشکل از پورت یا دی ان اس باشه همگانی هست دیگه. (هر جفتش رو تغییر دادم اثر نکرد) . الان فقط با DHT کانکشن میگرم نه Tracker.

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام. دوستان کانکشن کلاینت تورنت شما هم زرد هست؟ من از qBittorrent استفاده میکنم ولی کانکشنم به ندرت سبز (OK) میشه. چون اگه مشکل از پورت یا دی ان اس باشه همگانی هست دیگه. (هر جفتش رو تغییر دادم اثر نکرد) . الان فقط با DHT کانکشن میگرم نه Tracker.
    اکثر مواقع زرد هست برای من اما با تغییر پورت گاهی وقتا اوکی میشه
    درکل سرعتش مشکلی نداره و نهایت سرعتو میده اما بستگی به تورنت ها داره
    به طور مثال من دیشب ۳ تا تورنت داشتم که حداقل هر کدوم ۱۰ تا سید داشتن ولی سرعتشون بیشتر از ۱۰۰کیلو نمیومد و با فعال کردن یه تورنت دیگه از همون تراکر، نهایت سرعتی که میشد روی http گرفتو داد (۳مگ)

8. این کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بعد حدود یک ماه دانلود با رایتل و شبی حدود 140-150 گیگ با فعال کردن دو بسته 3 تا 9 و 6 تا 12، الان دو شبه از ساعت 3 که دانلود شروع میشه سرعت به سختی به یک مگابایت بر ثانیه میرسه ولی بعد ساعت 7 صبح تو همون شرایط و بدون گرفت آی پی جدید یا ریست مودم، سرعت افزایش پیدا می کنه و حدود 5-6 مگابایت بر ثانیه میشه تا ساعت 12. نمی دونم تو اون بازه به دکل اشتباهی وصل میشه یا محدود شده یا قضیه چیه؟ البته تو این حالت هم شبی حدود 80 گیگ دانلود میشه و بدک نیست.

10. این کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد حدود یک ماه دانلود با رایتل و شبی حدود 140-150 گیگ با فعال کردن دو بسته 3 تا 9 و 6 تا 12، الان دو شبه از ساعت 3 که دانلود شروع میشه سرعت به سختی به یک مگابایت بر ثانیه میرسه ولی بعد ساعت 7 صبح تو همون شرایط و بدون گرفت آی پی جدید یا ریست مودم، سرعت افزایش پیدا می کنه و حدود 5-6 مگابایت بر ثانیه میشه تا ساعت 12. نمی دونم تو اون بازه به دکل اشتباهی وصل میشه یا محدود شده یا قضیه چیه؟ البته تو این حالت هم شبی حدود 80 گیگ دانلود میشه و بدک نیست.
    مهمترین مشکلی که رایتل داره اینه که شبکه کلاینت تورنت OK نمیشه برای همین خیلی از تورنتها با سید خیلی کم اصلا وصل نمیشن حتی اگه DHT فعال باشه. یا سرعت دانلود از پیرها خیلی پایین میاد. با همراه اول یادم میاد با 3-4 تورنت سرعت 1.5 مگ رو میگرفتم ولی الان با همون شرایط تورنتها باید 20 تا تورنت بگذارم تا اون سرعت رو بده.
    جالبه همون لحظه با مودم روزانه مخابراتم وصل شدم شبکه OK شد. اینا پورتها رو بستن گاهی به ندرت Ok میشه.

داره خودمونی میشه ho66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میشه هم زمان 2 بسته فعال داشت؟

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بسته های نامحدود ساعات خاص رایتل حذف شدن و توسایت نمیاره اون بسته ها رو.

وای که اگه اینم حذف شه، گزینه ای نیست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بسته های نامحدود ساعات خاص رایتل حذف شدن و توسایت نمیاره اون بسته ها رو.

وای که اگه اینم حذف شه، گزینه ای نیست.
    حذف نشدن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •