اقایون سوالی داشتم ، الان باند های اکتیو رایتل چیه ؟ ۳ رو که داشت چیز دیگه هم اضافه کرده؟
و اینکه رومینگ رو ایرانسل یا همراه اول داره ؟( کرج) اگر رومینگش فعاله ایا سرعت محدوده؟ الان به صرفه ترین بستش چیه؟
اقایون سوالی داشتم ، الان باند های اکتیو رایتل چیه ؟ ۳ رو که داشت چیز دیگه هم اضافه کرده؟
و اینکه رومینگ رو ایرانسل یا همراه اول داره ؟( کرج) اگر رومینگش فعاله ایا سرعت محدوده؟ الان به صرفه ترین بستش چیه؟
ویرایش...
رایتل به ایرانسل تو کرج وصل نمیشه رو هیچ باندی ، فقط به همراه اخر وصله که اونم خودش یه پا مشکله !
باند 1هم نداره و تجمیعی هم در کار نیست ، باند 3 تنها هم سرعتش با سیگنال عالی 15 مگابیته
سلام رایتل باند یک هست من که شهر اصفهان بودم باند یک فقط دیدم، باند سه مال قبل بود دیگه نمیدونم هست یا نه، اگه رایتل پلاس داشته باشه احتمالن باید تهران باشه. اتفاقن رایتل شهر ما هنوز به ایرانسل و رایتل رومینگ میشه اما چند روز یپش که اصفهان بودم فقط رو همراه اول رومینگ میشد دیگه رو ایرانسل رومینگ نمیشد بنظرم سراسری شده
Last edited by eightskh; 27-01-2022 at 11:56.
سلام. دوستان کانکشن کلاینت تورنت شما هم زرد هست؟ من از qBittorrent استفاده میکنم ولی کانکشنم به ندرت سبز (OK) میشه. چون اگه مشکل از پورت یا دی ان اس باشه همگانی هست دیگه. (هر جفتش رو تغییر دادم اثر نکرد) . الان فقط با DHT کانکشن میگرم نه Tracker.
اکثر مواقع زرد هست برای من اما با تغییر پورت گاهی وقتا اوکی میشه
درکل سرعتش مشکلی نداره و نهایت سرعتو میده اما بستگی به تورنت ها داره
به طور مثال من دیشب ۳ تا تورنت داشتم که حداقل هر کدوم ۱۰ تا سید داشتن ولی سرعتشون بیشتر از ۱۰۰کیلو نمیومد و با فعال کردن یه تورنت دیگه از همون تراکر، نهایت سرعتی که میشد روی http گرفتو داد (۳مگ)
بعد حدود یک ماه دانلود با رایتل و شبی حدود 140-150 گیگ با فعال کردن دو بسته 3 تا 9 و 6 تا 12، الان دو شبه از ساعت 3 که دانلود شروع میشه سرعت به سختی به یک مگابایت بر ثانیه میرسه ولی بعد ساعت 7 صبح تو همون شرایط و بدون گرفت آی پی جدید یا ریست مودم، سرعت افزایش پیدا می کنه و حدود 5-6 مگابایت بر ثانیه میشه تا ساعت 12. نمی دونم تو اون بازه به دکل اشتباهی وصل میشه یا محدود شده یا قضیه چیه؟ البته تو این حالت هم شبی حدود 80 گیگ دانلود میشه و بدک نیست.
مهمترین مشکلی که رایتل داره اینه که شبکه کلاینت تورنت OK نمیشه برای همین خیلی از تورنتها با سید خیلی کم اصلا وصل نمیشن حتی اگه DHT فعال باشه. یا سرعت دانلود از پیرها خیلی پایین میاد. با همراه اول یادم میاد با 3-4 تورنت سرعت 1.5 مگ رو میگرفتم ولی الان با همون شرایط تورنتها باید 20 تا تورنت بگذارم تا اون سرعت رو بده.
جالبه همون لحظه با مودم روزانه مخابراتم وصل شدم شبکه OK شد. اینا پورتها رو بستن گاهی به ندرت Ok میشه.
بسته های نامحدود ساعات خاص رایتل حذف شدن و توسایت نمیاره اون بسته ها رو.
وای که اگه اینم حذف شه، گزینه ای نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)