پخ شد
پ ن : عزيزاني كه نگران سرعت بالاي دانلود بنده با اينترنت 256 نامحدود بودن عرض كنم كه امروز بعد از ظهر بعد از 9 روز و 15 ساعت سرعتم به حالت عادي برگشت!
با تشكر از كليه ، روده و معده زحمت كشان مخابرات
ديگه هم تست نمي ذارم چون معلومه كه سرعت چطوره
دو روز ديگه قرارداد ننگين 4 ماهه ام با شركت پاس مارمالاد تموم ميشه دارم تصميم مي گيرم كه تمديد كنم يا نه!
شايد يه مدت با ديال آپ اومدم![]()
Last edited by mohammad.t; 21-08-2013 at 18:02.
پینگ رفته بالا ولی به نظرم وب گردی بهتر شده!
حالا نمی دونم درست متوجه شدم یا نه
تایم اوتم کمتر شده
یه چیز عجیب، خط داداشم وصله ولی خط من قطعه (لامپش سرخه) مشکل از کجاس؟یه مرکز مخابراتی دو خط برای یه خونه.
اهواز مخابرات علامه هست( کسی اینجا بچه حصیراباد- چهارصد دستگاه-طالقانی-20متری شهرداری-اسیاباد-سلطانمنش-منبع اب)ایا راضی هستین کمـــــــــــــــــــــــ ـک؟؟؟؟؟؟؟
خاستم adsl2مخابرات بگیرم گفتم ولی تحقیق بعد خرید
یعنی چی؟
چک کن ببین چه خبره!
پشتیبانی زنگ زدی؟
شارژ تموم نکردی؟
تنظیمات مودم به حالت اول برنگشته؟
امروز من و داداشم با هم تمدید کردیم سرویسمون رو... برای اون همه چیز عادیه، ولی برای من هر یه ساعت قطع میشه... داره اذیت میکنه یواش یواش. اینترنت قطع میشه... وصل میشه دوباره قطع میشه و تا وقتی که لینک نپره وصل نمیشه...تازه بعد از 5 دقیقه.
ببینم تا فردا درست میشه یا نه...
دیروز خداشاهده نیم ساعت پشت خط پشتیبانی بودم، می گفت افراد تو صف 2 نفر... صبح هم زنگ زدم ساعت 8 بازم میگفت دو نفر تو صف![]()
چه وضعشه نمیشه مستقیم شارژ کرد؟
داش من مگه خونتون تا مغازه چقدر راهه؟ من كه هنوز تصميم نگرفتم تمديد كنم ولي اگه خواستم مي رم دستي ميدم!!
هم راحت انجام ميشه هم يه ديداري تازه مي كنيم
در مورد قسمت اول صحبتتون دوست عزيز بايد اشاره كنم كه : وسط گيم انلاين هستي بعد يهو مي بيني بازي گير كرد بعد يكي دو دقيقه همينطور قفل شده مي موني بعد از 2 دقيقه مي بيني چراغ لينك خاموش شده چند ثانيه بعد چراغ لينك وصل ميشه بعد هم ديگه هيچ بازي تايم اوت شده بايد بياي بيرون و دوباره وصل بشي.
نكته 1 : روزي چند بار اينطور ميشه.
نكته 2 : ربطي به snr و نويز هم نداره با snr 30 يهو مي ره لينك!
نكته 3 : چيكار كنيم به نظرت؟ديگه مشكل رواني پيدا كردم باهاش![]()
پاسخ به نکته ی 3 و ارائه ی راهکار: برخورد فیزیکی![]()
منم این دو سه باری که تماس گرفتم میگفت 2 نفر ولی 20 دقیقه طول میکشید تا جواب بده این 2227007 زودتر جواب میده .
تازگیا منو هم دارن انگوووو......ی میدن یه روز میبینم باقیمانده اعتبارم 8 گیگه یه هفته بعدش میشه 9 گیگ دوباره دور بعد میشه 7.5 گیگ معلوم نیست چه ژوریه زیزتمشون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)