تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 666 از 870 اولاول ... 166566616656662663664665666667668669670676716766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,651 به 6,660 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تراكتورسازي، پرتماشاچي ترين تيم دور رفت ليگ

اين تيم با 57 هزار و 142 نفر تماشاگر در هر بازي خانگي، بيشترين ميانگين تماشاگران را به خود اختصاص داده و بالاتر از تيم هايي همچون استقلال و پيروزي قرار گرفته است.

سايت گل - بررسي نتايج دور رفت ديدار هاي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز در رقابت هاي ليگ برتر باشگاه کشور نشان مي دهد اين تيم با ميانگين کسب دو امتياز از بازي هاي خانگي و يک امتياز از بازي هاي خارج از خانه، عملکردي موفقي داشته است.

اين تيم از هفت بازي خانگي موفق به کسب 14 امتياز شده و از 9 بازي خارج از خانه خود 9 امتياز به دست آورده که براي اولين سال ورود به ليگ برتر پس از هفت سال دوري، قابل قبول است.

بيشتر بازي هاي خارج از خانه اين تيم در برابر تيم هاي نيمه نخست جدول رده بندي بوده که در دور برگشت اين مورد مي تواند يک امتياز بسيار مثبت براي تيم تبريزي تلقي شود. در دور برگشت رقابت هاي ليگ برتر تيم هاي پاس از هفته هفدهم دور رفت و سپاهان، پرسپوليس، استيل آذين، پيکان، مقاومت سپاسي، صبا، ملوان، استقلال اهواز و شاهين بوشهر بايد در تبريز و ورزشگاه يادگار امام به مصاف اين تيم بروند که با توجه به نتايج دور رفت تراکتورسازي در برابر تيم هاي مزبور مي توان به کسب نتايج بهتر توسط اين تيم اميدوار بود.

بررسي آماري عملکرد تيم تراکتور سازي از 16 بازي نشان مي دهد، اين تيم به طور ميانگين در هر بازي 1/34 گل زده، 1/31 گل خورده داشته و 1/43 امتياز توانسته کسب کند. تراکتورسازي در 9 بازي خارج از خانه نيز در مجموع 9 امتياز از دو برد مقابل تيم هاي شاهين بوشهر و استقلال اهواز و تساوي در برابر ملوان، استيل آذين و مقاومت سپاسي به دست آورده که ميانگين گل زده 1/66 در هر بازي و 1/88 گل خورده براي اين تيم به ثبت رسيده است.

نکته جالب توجه در عملکرد تيم تراکتور سازي در دور رفت رقابت هاي ليگ برتر ، تعداد گل هاي زده اين تيم توسط مهاجمان است که از مجموع 22 گل زده اين تيم 14 گل يا به عبارتي ديگر بيش از 73 درصد مجموع گل هاي زده شده را شامل مي شود. طبق آمار موجود از مجموع گل هاي زده تيم تراکتور سهم هافبک ها 15 درصد و سهم مدافعان نيز 12 درصد بوده است.

تراکتورسازي تبريز در نيم فصل اول رقابت هاي ليگ برتر صاحب سه ضربه پنالتي در برابر تيم هاي شاهين بوشهر، مس کرمان و استقلال اهواز شد که هر سه ضربه به گل انجاميد و هر سه بازي به نفع تراکتور با پايان رسيد. همچنين چهار ضربه پنالتي نيز به ضرر تيم تراکتور در مقابل تيم هاي شاهين بوشهر، ملوان، استيل آذين و استقلال اهواز گرفته شد که به جز يک پنالتي در بازي مقابل استقلال اهواز بقيه منجر به گل شده ولي در هيچ يک از اين بازي ها تراکتورسازي نتيجه را واگذار نکرده است. اين تيم همچنين با 57 هزار و 142 نفر تماشاگر در هر بازي خانگي، بيشترين ميانگين تماشاگران را به خود اختصاص داده و بالاتر از تيم هايي همچون استقلال و پيروزي قرار گرفته است.

اين تيم در روز هاي آينده اردوي آمادگي خود را در شهر آداناي ترکيه برپا خواهد کرد و روز ششم آذرماه سالجاري و پس از اتمام تعطيلات نيم فصل، در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز، به مصاف پاس همدان مي رود. تراکتورسازي با 23 امتياز از 16 بازي در رده نهم و نيمه نخست جدول رده بندي قرار دارد.

ايرنا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/9

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ياشاسين تيراختور!!!
    ياشاسين آذربايجان!!!
    بقيه تيم ها ياد بگيرن لطفا

پروفشنال مطلق السلطنه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

ورزشگاه جاهاي ديگه جا نداره!! به جاي نگاه صرف به عدد بهتر بود اين رفيقي كه اينا رو حساب كرده يه تناسب مي گرفت!!!
    توي ورزشگاه 15 هزار نفري معلومه بيشتر از 15 هزار نفر نميان! چون جا نميشه!! (بماند كه ممكنه توي همچين ورزشگاهي 20 هزار نفر هم بيان!!!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

واقعا این حق تماشاگران تراکتورسازی است که پرتماشاگرترین تیم لیگ را یدک بکشد . یاشاسین تراختور

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ورزشگاه جاهاي ديگه جا نداره!! به جاي نگاه صرف به عدد بهتر بود اين رفيقي كه اينا رو حساب كرده يه تناسب مي گرفت!!!
    توي ورزشگاه 15 هزار نفري معلومه بيشتر از 15 هزار نفر نميان! چون جا نميشه!! (بماند كه ممكنه توي همچين ورزشگاهي 20 هزار نفر هم بيان!!!)
    اول ممنون از خبرتون...
    دوم اینکه من هم با این دوستمون موافقم، ولی باید به این دوست عزیزمون بگم که اگه به تناسب هم نگاه کنیم متوجه میشیم یه جورایی تراکتور تو این زمینه باز هم صدره... شما ببین ظرفیت یادگار امام 70 75 هزار نفر... یهو میبینی یه بازی 65 70 هزار نفر میان... ولی بعضی از استادیوم های 15 20 هزار نفری، هزار نفر هم به زور میان...
    در کل یاشاسین ترختور!
    یاعلی

آخر فروم باز t.s.m.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    AZƏRBAYCAN

پيش فرض

همین بدبینی باعث اون افکار دیگه شده...
    آقا شما درست می فرمایید،تمام!

طرفدارا ی تراکتور حواسشون باشه که اینبار بطری پرت نکنن سر بازیکنای فنر باغچه رو بشکنن
    شما بیشتر حواستان به صحبتهایتان باشد،نگران سر بازیکنان فنر باغچه نباشید....

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

باز اونجا آبروریزی فقط از لحاظ زمین و ورزشگاه هستش،نه از طرف تماشاگر و غیره...
    حالا مگه تماشاگرای اونجا چه طورشونه؟ همه جا همه جور تماشاگر و آدمی هست که مشکل داشته باشن، حتی همین تیم شما...

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

این هم مثل بازی با آمریکا دروغ از آب در میاد!
    تیم ملی با چه تیم هایی که نمی خواست بازی کنه!!!!
    یادتون هست از همون زمان های قدیم ما تا به حال با چه تیم هایی که قرار مسابقه نذاشتیم! :
    آمریکا-برزیل-آرژانتین-اسپانیا!!!!!! اون هم با تمام ستاره های تیماشون!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض شريفی اعلام کرد: محروميت 6 ماهه براي جادو، 3 ساله براي سحر!

سايت گل- رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال ديروز در يک نشست خبري از ائين نامه جديد انضباطي رونمايي کرد و مقررات اين ايين نامه از امروز قابل اجراست. آئين نامه جديد کميته انضباطي با 6 فصل،44 ماده و 39 تبصره اجرا مي شود. اما يکي از بخشهاي جالب اين ايي نامه مربوط به سحر و جادو گري در فوتبال است که مجازات سنگيني براي ان در نظر گرفته شده است.
    مجتبي شريفي در اين زمينه گفت: :طبق تبصره 2 ماده 42 آئين نامه کميته انضباطي با توجه به اينکه سحر و جادو حرام است و با توجه به اينکه اين کار ناجوانمردانه است اگر اثبات شود براي جادو کردن بين 6 ماه تا 2 سال محروميت و اگر سحر صورت بگيرد 3 سال محروميت براي فردي که اين عمل را انجام داده محروميت در نظر گرفته مي شود.
    گفتني است در سالهاي اخير بحث جادوگري در فوتبال ايران رواج يافته است و هر از گاهي مطالب مختلفي در اين زمينه به گوش مي رسد.

کد:
    2009/11/10

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پاسخ قلعه نویی به مایلی: بله، من بالای شهر زندگی می کنم

من افتخار مي‌كنم كه بچه نازي‌آباد، ايستگاه بانك، ميدان انصاري، پلاك 126 هستم و هيچ وقت اصليتم را فراموش نمي‌كنم.

سایت گل - چیزی که همه در انتظارش بودند ، در برنامه 90 اتفاق افتاد، زمانی که عادل فردوسی پور امیرقلعه نویی را روی خط اورد تا سرمربی سپاهان در مورد حرف‌هاي تند و چارواداری مايلي‌كهن صحبت كند.
    قلعه نویی که البته خودش هم دل خوشی از فردوسی پور ندارد؛ گفت: «اگر اين حرف‌ها جالب نيست پس چرا شما آن را پخش مي‌كنيد. من افتخار مي‌كنم كه بچه نازي‌آباد، ايستگاه بانك، ميدان انصاري، پلاك 126 هستم و هيچ وقت اصليتم را فراموش نمي‌كنم.» بعد از اين جملات بود كه عادل وسط حرف‌هاي امير پريد و گفت: «زنگ چندم؟» قلعه‌نويي در جواب عادل گفت: «ما خانه داشتيم و يك زنگ هم بيشتر نداشت.» سرمربي سپاهان كه لبخندهاي كوتاهي در ميان حرف‌هايش مي‌زد ادامه داد: «من افتخار مي‌كنم كه پدرم اهل نيشابور و روستاي قلعه‌نو است و بايد بگويم كه سر سفره پدر و مادرم بزرگ شدم. مردم نازي‌آباد هم مي‌دانند كه ده سال در شهرداري آن منطقه كار كرده‌ام و مجموعه ورزشي يادآوران زماني افتتاح شد كه من مشاور ورزشي شهردار بودم.»
    قلعه‌نويي در ادامه حرف‌هايش در خصوص صحبت‌هاي مايلي‌كهن مبني بر اينكه او در بهترين نقطه تهران زندگي مي‌كند و بهترين ماشين را سوار مي‌شود، گفت: «شايد از ديد عزيزان تميز بودن و شيك بودن ايراد دارد ولي من اگر پول داشته باشم هواپيماي شخصي هم مي‌خرم. من تميزي و شيك بودن را دوست دارم و هيچ ايرادي ندارد كه در بالاي شهر زندگي كنم و بهترين ماشين را داشته باشم. من پول دارم و هرجا كه دلم بخواهد زندگي مي‌كنم. در نازي‌آباد هم از سال 62 هيات داريم و من ايام محرم به آنجا مي‌روم. در ضمن مهم اين است كه در دل مردم هستم.در ضمن ما نمي‌رويم كسي را ببينيم و بعد به ما تيم بدهند.»
    بعد از اين جملات بود كه فردوسي‌پور با كنايه به قلعه‌نويي گفت: «شما سالي پانصد ميليون پول مي‌گيريد و فكر مي‌كنم تا چند سال ديگر مي‌توانيد هواپيماي شخصي بخريد!» امير هم در جواب فردوسي‌پور گفت: «اگر نقد هم نشد شايد ليزينگي بدهند تا بتوانيم بخريم.»
    قلعه‌نويي در مورد اتفاقاتي كه بعد از ديدار استقلال و راه‌آهن افتاد واو را در ورزشگاه آزادي تشويق كردند گفت: «استقلال امسال تيم بسيار خوبي دارد و من از مردم مي‌خواهم كه اين تيم را تشويق كنند. صمد مرفاوي دوست من است و جزو بهترين مهاجمان استقلال در سال‌هاي گذشته بوده و الان هم يكي از بهترين مربيان ايران است.» سرمربي سپاهان كه قرار است تيمش به كيش برود در پاسخ به اين سئوال فردوسي‌پور كه آيا حضور همزمان شما با استقلال در اين جزيره باعث نمي‌شود كه حاشيه درست شود، گفت: «ما هيچ مشكلي با هم نداريم و اتفاقا اگر بخواهند يك بازي دوستانه هم انجام مي‌دهيم.»

کد:
    2009/11/10

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •