+رکسونا
هر دوتاشون هم خوبن.فقط نیوآ محصولاتش خیلی گرون شده![]()
+رکسونا
هر دوتاشون هم خوبن.فقط نیوآ محصولاتش خیلی گرون شده![]()
سلام دوستان
یکی از عطرهائی که میزنم همیشه و متاسفانه این دفعه برای خریدش چندجا مراجعه کردم و هیچ جا نداشت Just Cavalli I Love Him .... می خواستم ببینم کسی از دوستان میدونه از کجا مطمئن باشه بگیرم و اینکه کسی تو این مایه بو چیزی میشناسه بهم معرفی کنه؟؟؟؟ قیمت رو کسی میدونه الان چه رنجیه؟
تو مایه ferre for men کسی چیی میشنایه؟؟ تلخ و خنک؟؟؟؟ چون شنیدم تقلبی این مدل هم زیاد شده و فعلا دارم ترجیح میدم عطر دیگه ای بگیرم؟؟؟
یک مدل Bananna Republic با یه بوی تلخ بسیار شیک یه جا بو کردم چند وقت پیش و اصلا اسمشو یادم نمیاد کسی میتونه راهنمائیم کنه؟ و عطرهای این برند چطوره چون تجربش رو ندارم اصلا و قیمت بالائی هم داره....
والا اسماشون رو یادم نیست اخه معروف نبودن فقط یادمه ابی بودن هر دوتا
من قشم پرسیدم البته بعد از چونه زدن فراوان از هونجا قبلا چنتا ادکلن خریدم مثل نارسیس و ورساچ پیور هوم 50 میل لانوییت هم داشت فکر کنم الته نمیدونم 50 بود یا بیشتر میداد90 بدون چون البتهمیشد کمترم گرفت 100 میل هم 112 میداد
الان محصولات روبرتوکاوالی خیلی کم شدند مخصوصا سری جاست!
ولی جاست بلو هست قیمتش هم فکر کنم حدودا 80 باشه
جاست بلو رو بو کردم و دوست نداشتم و خیلی به آی لاو بیسش فرق داره... منم آخرین بار همین حدود 80 گرفتم.. ممنون از راهنمائیتون
آره دوست عزیز،نیوآ بود
شما پیشنهادی ندارین؟
جدآ؟از این صابونیا زیاد خوشم نمیاد،مدل دیگه ای نمیشناسی که خوب باشه پیشنهاد بدی؟
[
بله جالب نیستن.لباس رو خراب میکنن منظورم زیر بغلش هست.جدآ؟از این صابونیا زیاد خوشم نمیاد،مدل دیگه ای نمیشناسی که خوب باشه پیشنهاد بدی؟[
والا من تجربه خودم رو بهت گفتم دیگه غیر اینا چیزی به نظرم نمیاد.
اسپری معمولی بعد یه مدت بو گند میده پودری هم که لباس رو خراب میکنه....میمونه از این رولی ها که خودم چندشم میشه ازشون.
لالیک اگه قاچاق باشه همون 60-64 تومنه و لیبل دارش 6 تا 10 تومن گرونتره
گرون الکی شده وگرنه کیفیتش نسبت با رکسونا اونچنان تفاوتی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)