تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 666 از 1783 اولاول ... 16656661665666266366466566666766866967067671676611661666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,651 به 6,660 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دیشیب دیگه واثعا افتضاح بود من تا ساعت 2 بیدار بودم سرعت مثل روزای قبل پاپپن بود ولی حل اقل صبح پا میشدم میدیدم 700 مگابایت اینجوری دانلود کرده با این که اصلا به صرف نیست و خیلی کم قبلا 1گیگ و 200 به بالا دانلود میگردیم
    صبج پاشدم دیدم کلا جمع ببندی همه رو به زود به 400 مگابایت میرسه
    بقیه دوستان تهرانی هم همین مشکل رو داشتن؟؟
    چقدر دانلود داشتید شما؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دیشیب دیگه واثعا افتضاح بود من تا ساعت 2 بیدار بودم سرعت مثل روزای قبل پاپپن بود ولی حل اقل صبح پا میشدم میدیدم 700 مگابایت اینجوری دانلود کرده با این که اصلا به صرف نیست و خیلی کم قبلا 1گیگ و 200 به بالا دانلود میگردیم
    صبج پاشدم دیدم کلا جمع ببندی همه رو به زود به 400 مگابایت میرسه
    بقیه دوستان تهرانی هم همین مشکل رو داشتن؟؟
    چقدر دانلود داشتید شما؟؟؟
    ​کلا تهران تعطیله باید صبر کتیم ببینیم اگه درست نشد همه بریم نوین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان صبانت مشترکش خیلی بالاست ( دلیل این میدونین چیه ) = کیفیت خوب و سرعت بالا صبانت به پرسرعت ترین سرویس دهنده هست ( شرکت های دیگه اولش خوب هستن وقتی یوزر رفت بالا ) مطمئن باشید افت شدیدی میکنند

پس همین صبا نت بهترینه چون سالهاست سرعت بالایی میده دیتای صبانت خیلی بالاست مطمئن باشید باز هم صبانت مثل قبل بهترینه ( تو فروم ها نگاه کنید به بقیه شرکت ها هم نگاه کنید ) هیچ کس از سرویس دهنده فعلی خود راضی نیست ملت ما همیشه ناراضی هستند ( سرعتی که صبانت داره هیچ شرکتی نداره اینو میتونید امتحان کنید ) مشترکین که ناراضی هستند مطمئن باشید سرویس شرکت های دیگه رو امتحان نکردند تا مقایسه کنند .

صبانت هم مطمئن باشید به خاطر مشترکینش سرعتش رو درست میکنه
    عزیزم ما توی شرکت از آفتاب سرویس داریم، خیلی هم خوبه ... توی یک شرکت داده گستر 4 مگ داریم اونم عالیه ...
    صبانت هم خوب بود، شبانه که ظاهراً شورش رو در آورده ، اگر به خاطر ماه رمضانه خوب زحمتی نداره بزنه توی سایت به خاطر ماه مبارک رمضان سرویس شبانه رو محدود کردیم ....

اتفاقاً اعتراض هم حق کاربر هست هم خیلی خوبه، وقتی خراب می کنند می تونن یک اطلاع رسانی کنند تا فلان موقع اینجوریه ... مشکل این بوده ... وقتی زیر زیرکی کار می کنند همین میشه ..

در ضمن 3 ماه هست که سرویس روزانه صبانت پینگ فضایی داره، دیسکانت میشه ... پس لازم نیست ازش همیشه تعریف کرد .. 6 ماه پیش کسی ازم می پرسید نت چی بگیرم می گفتم صبانت بگیر ... الان بپرسن میگم طرفش نیا ...
    شاید تا دوسال بعد درست شاید ... شاید 6 ماه بعد درست شد، خوب کی خبر داره؟ فقطی مشکلی وجود داره کسی از شرکت نه حرفی میزنه و نه دلیلی میاره و نه زمانی تعیین میکنه، خیلی عادیه کاربر ها بخوان برن جای دیگه ...

صبانت باید توی سایتش بزنه تا فلان موقع مشکل هست تا فلان موقع هم رفع میشه. کسی اینجا مشکلی نخواهد داشت ....
    الان 4 سال پیش نیست که صبانت تنها شرکتی باشه که سرعت بالا میده یا خط 2 مگ ... اکثر ISP ها اینکار و دارن می کنند، رقابت هم شدید تر شده ... پس صبانت اگر می خواد مشتریاشو حفظ کنه، به غیر از درست کردن سرعتش، باید اطلاع رسانیش هم درست کنه ....

4. 7 کاربر از narthex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من صبانت 128 دارم
    سرعت دانلود روزانم 220 ه ولی شبانه خیلی افتضاح شده... به زور به 30 میرسه
    مثلا ساعت 12.59 سرعت 220 ه ساعت 1 که میشه یهو سرعت میشه 30
    5 ساله صبانت دارم... شبانش اوایل با 100 دانلود میکرد یکی دو سال بود 220 شده بود
    الان یه هفتس که اعصابمونو داغون کرده
    کاش یکی میومد میگفت که قراره اینطوری بمونه یا دوباره درست میشه!!!
    مطمئنا اگه اینطوری بمونه ارزش نداره دوباره تمدید کنم

6. 2 کاربر از r_salmanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

​من الان سرعت روزانمم داغونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من الان هم طرح بعثت دارم هم صبانت
    روزا از صبانت استفاده میکنم چون روزا سرعتش واقعا عالیه ولی شبا از بعثت چون سرعته اینم تو شبا واقعا عالیهولی روزا مخابرات میشه گفت خلاصه
    الان یه سر به فروم پارس آنلاین بزنین اونجا هم ملت دارن از شبانه مینالن!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این مشکلات صبانت،‌ نشان می دهد مدیریت خوبی بالای سر شرکت شان نیست
    خب این چه طرح مسخره‌ایی است که

1. اکانت شبانه را حذف کردید : (این کارتان ظاهراً به نفع کاربر است اما در حقیقت شما سرعت شبانه را دیگر بین کاربرا share نمی‌کنید بلکه بر اساس سرعت خریداری شده کاربر به آن‌ها شب‌ها سرعت واقعی می‌دهید)

2. یک ساعت به اینترنت شبانه اضافه کردید اما با این سرعت افتضاح تازه اگر بتوانیم وصل بشویم ارزش روشن گذاشتن سیستم را ندارد!

3. برای ماه رمضان باید از قبل به فکر می‌افتادید و حتی سرعت شبانه را برای همه 50٪ کاهش می دادید و یا یک ساعت از ساعات شبانه در این ماه بعلت تعداد مشترکین بالا کم می‌کردید نه اینکه سرعت شبانه را از 220 به 25 برسانید!

10. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این مشکلات صبانت،‌ نشان می دهد مدیریت خوبی بالای سر شرکت شان نیست
    خب این چه طرح مسخره‌ایی است که

1. اکانت شبانه را حذف کردید : (این کارتان ظاهراً به نفع کاربر است اما در حقیقت شما سرعت شبانه را دیگر بین کاربرا share نمی‌کنید بلکه بر اساس سرعت خریداری شده کاربر به آن‌ها شب‌ها سرعت واقعی می‌دهید)

2. یک ساعت به اینترنت شبانه اضافه کردید اما با این سرعت افتضاح تازه اگر بتوانیم وصل بشویم ارزش روشن گذاشتن سیستم را ندارد!

3. برای ماه رمضان باید از قبل به فکر می‌افتادید و حتی سرعت شبانه را برای همه 50٪ کاهش می دادید و یا یک ساعت از ساعات شبانه در این ماه بعلت تعداد مشترکین بالا کم می‌کردید نه اینکه سرعت شبانه را از 220 به 25 برسانید!
    شماره ی 1 که برای من و خیلی ها خیلی خوب شد
    من داشتم به خاطر عوض کردن یوزر پسوورد از صبا میرفتم ولی حالا برمیگردم!هر شب دهنم سرویس بود هی تنظیماته مودمو عوض کنم
    بعدم همه ی ISP ها اینجوری هستن دیگه فقط صبا باید یوزر پسوورد عوض میکردی که اونم درستش کرد!
    مشکل سرعت دانلود هم رفع میشه یکم صبر!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان عزیز هموطن های عزیز چرا این همه بد گوییی میکنید تو این 3 4 روز چرا این همه شاکی هستید روز هایی که روزا تا 300K و شبا 230K دانلود میکردید رو به یاد داشته باشید . بعد این همه سال چرا تو این 3 4 روز این حرف ها رو میزنید .

صبانت داره اکانتینگ شو تغییرات میده . مطمئن باشید تو این تغییرات یک سری اختلالهایی خواهد بود / لطفا صبور باشید

قطعی هایی که میشه ربطی بع هیج شرکتی نداره همش کار زیرساخت هست ـ شرکت های PAP سرویس گیرنده هستند اگه شیر آب از فلکه قطع بشه کاریش نمیشه کرد . من سال ها تو کار شبکه و امنیت کار کردم

صبور باشید ـ (
    صبانت خیلی خیلی بهتره ) از سرویس های شرکت های دیگه استفاده کنید متوجه میشید .
    امیدوارم حرف شما درست باشه و بعد از تغییرات بحال اول برگرده.

بیشتر دوستان اینجا هم از عدم اطلاع رسانی شاکی هستند.
    یعنی اگر وقتی ما زنگ میزنیم درست جواب بگیریم جو اینطوری نمیشه.
    پشت تلفن دقیق بگن که بخاطر .... اینترنت شبانه تا 3 سه هفته دچار اختلاله و بعد به حالت اولیه بر میگرده یا بر نمیگرده . دیگه هر کسی راه خودشو انتخاب میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    سرعت من خیلی کمه
    الان با صبانت صحبت کردم میگه کاهش شدید سرعت داریم
    تا 1 یا 2 ساعت دیگه حل میشه
    میخواستم بپرسم سرعت برای شما هم افتضاحه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •