بچه ها ما یه سوال کردیم کسی نبود ما رو تحویل بگیره؟!!!!!!!!!!![]()
بچه ها ما یه سوال کردیم کسی نبود ما رو تحویل بگیره؟!!!!!!!!!!![]()
سلام،
PESEdit 2011 Patch 4.0 & 4.0.1
دانلود با لینک مستقیم به همراه آموزش نصب از سایت دانلود ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام امیدوارم سوالم تکراری نباشه.
من patch 1.03 رو دانلود کردم و میخام نصب کنم ولی میگه که " no prior installation ... "
میشه لطفا راهنمایی کنید.
درود
mikham master lig bezanam vali haminke roo gozineye save miram yeho error mide bazi majbooor misham close bezanam , moshekl az chie ?
دوستان لطفاً راهنماییم کنید
بازی رو نصب کردم اما با کیفیت پایین نشون میده ، وقتی تو قسمت تنظیمات بازی کیفیت رو روی High قرار میدم این ارور برام نمایش داده میشه :
سیستمم هم Dell xps L502 هستش و از لحاظ گرافیکی مشکلی ندارم
چیکار کنم ؟![]()
دوست گرامی موفق باشی عزیزم من هر کاری کردم فایده نداشت اگر مشکلتون با لپ تاپ حل شد به من هم بگید
منظور اینکه اگه گرافیک 2011 رو تونستید بزارید روی High به من هم خبر بدید ممنون میشم من هم بدبختانه رفتم لپ تاپ گرفتم بشینم باهاش پروساکر بزنم کلی حالم گرفته شد مدل برای من N53 SV اسوس هست گرافیک 540M
خلاصه هر کاری کردم نشد
باز اگه کاری درایوری چیزی تونستید پیدا کنید به غیر از اوپن ویت کردن بازی و کانفیگ بازی با های تکستور که در کلیک راست هست به من هم خبر بدید
شما پچ نصب کردین؟
اگه پچ نصب کردین باید برید توی محلی که بازی رو نصب کردین و روی PESEDIT کلیک کنید و از تب Switches روی Master League 1 کلیک کنید و اوکی کنید ...بعدش میتونید مسترلیگ رو سیو کنید...
برای باز شدن PESEDIT باید نرم افزار net Fromwork. رو نصب کنید...
سلام. من رو لپ تاپم روی high بازی میکنم همچین اروری نمیده
گرافیکم هم 310M
سلام
یکی از باگ های بازی پنالتی چیپه. که صد در صد گل میشه حتی اگه به سمت توپ بپری
من بازیم با رفیقم که به پنالتی میکشه همش مساویه مگر اینکه یکیمون اشتبه کنه زیاد قدرت بده
کسی اینجا بلده چیپ بگیره؟
چه طوری ؟!! به تنظیمات گرافیکت دست زدی یا نه ؟
گرافیک من اینه : Nvidia GeForce GT540M 2048 MB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)