با سلام .دوستان تا 1500000 led چی پیشنهاد می کنید؟ 46 اینچ . فقط می خواهم کیفیت تصویرش عالی باشه . و کارکردهای جانبیش هم در حد خوب باشه . ممنون . راستی مدل d5950 سامسونگ چطوره؟
با سلام .دوستان تا 1500000 led چی پیشنهاد می کنید؟ 46 اینچ . فقط می خواهم کیفیت تصویرش عالی باشه . و کارکردهای جانبیش هم در حد خوب باشه . ممنون . راستی مدل d5950 سامسونگ چطوره؟
این تاپیک رو بخوانید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ازبین cx520 سونی و d5550 سامسونگ و درمجموع سری 5000D ، سامسونگ خرید بهنریه. بنظر من تو این رنج قیمت شما d5000 بخری بهتره.
سلام دوستان من می خوم یه led بخرم و مشکلم اینه که اطلاعاتم کمه پس نیاز به کمک شما دارم
بزرگترین مسئله برای من اینه که چیزی نخرم که 2 روز دیگه ببینم فلان فناوری رو نداره و به خاطر 10-20 هزارتومن حسرت بخورم .
کلی مطلب تو سایتمون خوندم و به یک سری نتایج رسیدم که بعضی از امکان برام ضروری هستش که یکی یکی در زیر می گم و شما با منتی که سرم میزارین پیشنهاد بدین چی بگیرم
اول : full hd
دوم : کیفیت تصویر عالی باشه و تو حرکات سریع بلوری نشه (تصویر گیر نکنه)
سوم : که خیلی هم برام مهمه اینه که هارد های حجم بالا مثل 1 ترابایت رو ساپورت کنه و فرمت های flv.avi.mkv.mpg رو ساپورت کنه
چهارم : کانال های دیجیتالی ایران رو مثل شبکه ورزش که قراره بیاد رو بتونم راحت با زدن کابل انتن معمولی بگیرم
پنجم : 46 اینچ
اگه کارایی دیگه ای هم مد نظر شماست بگین تا منم مد نظر بگیرم.
ضمنا بودجه مد نظرم 2 تا 2.5 میلیون هستش ولی اگه صلاح می دونین قابل افزایشم هست
Last edited by face_2_faces; 01-12-2011 at 15:19.
سلام دوستان ، من يه ال سي دي ٢٢ اينچ براي اتاقم مي خواستم ،ترجيحا full HD باشه نه فقط HD ، پيشنهاداتون براي يه بودجه ي محدود چيه؟ممنونم.![]()
سلام خدمت اساتید مهترم
من یه تلویزیون 40 تا 42 اینچ می خواستم بگیرم
یه سری تحقیقات کردم با چند تا مدل نهایی رسیدم حالا می خوام بدونم بین اینها کدوم از بقیه بهتره برای من
1- Sony KDL NX720
2- Samsung 40D6960
3- LG 42LW65100
4- Panasonic P42VT30
5- Sharp LC-40LE8300X
خواسته هام :
کیفیت 3D برام مهمه ولی 2D خیلی برام مهم تره
HDTV توی فضایی استفاده می شه که در طول روز پر نوره و تو شب هم نور به نسبت کمی داره
برای گیمینگ و اتصال به کامپیوتر خیلی کم و یا اصلا استفاده نمی شه
ممنون
اگه 2D برات مهمه در خرید LE700M-SHARP که هم Full HD هست هم Full LED شک نکن
اما اگه امکاناتی مثه 3D / ----t / DLNA / Blu-ray / USB / panel 4rang RGBY برات مهمه مدل 3D8300-SHARP 46" بخر
همه گزینه هایی که انتخاب کردی خوبن. تصویر همشونو دیدی؟ 1پیشنهاد؛ اونی رو بخر که تصویرشو دیدی و پسند کردی. موفق باشی
امکانش هست بین مارک های سامسونگ و سونی پیشنهاد بدین
پاناسونیک st30 یا vt30 بخر خیال خودتو راحت کن بهترین کیفیت تصویرو با قیمت مناسب داره ...
شارپ le 8 که اصلا نخر کنتراستش فاجعس من دیدم رنگ مشکیو آبی نشون میده
سامسونگ که 99 درصد ال ای دیاش مشکل یه نواخت نبودن نور داره.
تصویر شارپ بقل نئوپلاسما پاناسونیک st30:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)