تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 666 از 1211 اولاول ... 1665666166566626636646656666676686696706767167661166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,651 به 6,660 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا چطوري ميشه بازي رو انلاين بازي كرد !!

2. این کاربر از ferdfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

نمی دونم چرا واسه من اجرا نمیشه dont send میده دات نت هم آخرین ورژنش رو دارم
    آرمین جان تو فایلهای PES 2010 Database Editor فولدر Reg داره. برو توش گزینه رجیستر reg رو باز کن خوب میشه دیکه دانت سند نمیده.

4. این کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله دوست خوبم تکنک های جالبی وجود داره یک ویدیو هست که بیشتر این تکنیک ها رو به صورت تصویری آموزش میده حسین لینکش رو خیلی وقت پیش گذاشته بود منم دانلود کردماگه لینکش رو گم نکرده باشه خیلی خوب میشه می تونی بگیری اون رو و تکنیکهای جدیدتری یاد بگیری البته اگه فرصت شد برات آپلود میکنم یا اینکه متنی آموزش می ذارم... موفق باشی

خیلی ممنون ولی شما زحمت نکش برای من دیدن فیلم با dial upی که دارم مقدور نیست!
    کیفیت اینترنتم روز به روز بدتر از دیروز میشه دیگه یه فایل 4مگی رو هم نمی تون دانلود کنم و مدام وسطش قطع میشه متاسفانه منطقه ی ما رو فقط شاتل adsl می ده که اونم 128 رو ماهی 28 تومن می ده که اونم تازه باید بشینیم تو نوبت تا پرت خالی گیر بیاد! (اینا چه ربطی یه اینجا داره نمی دونم ولی دلم پره از این مردک کوتول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یه چیزی فهمیدم که فکر کنم شماها هم بعدا بهش برسین اونم اینه که اگر بازی رو توی زمین خودتون برگزار کنین احتمال برد شما بالاتر از 60% هستش ولی تو 09 تاثیری نداشت تو کودوم ورزشگاه بازی کنین.
    من اینو با تجربه ای که داشتم نشون میدم:

دیشب پسر خالم اومد خونه و 4 بازی کردیم که به شرح زیر بود:

1. رئال1-4 بارسا (نیوکمپ) (من بارسا بودم)
    2. لیورپول 3-1 منچستر (آنفیلد) (من منچستر بودم)
    3. لیورپول2 - 4 منچستر(الدترافورد) (من منچستر بودم)
    4. رئال 2-2 بارسا (ورزشگاه رئال) (سانتیاگو...) (پنالتی 4-1 رئال برد) (من بارسا بودم)

میبینین که نتایج واقعا مشهود هستش این در حالی بود که همه تنظیمات ثابت بود روحیه هامونم قرمز بود.

یه چیزی که واقعا اعصابم رو خورد میکنه این نوریه که نزدیگ گل سمت راست بشدت زیاد میشه نمیدونم مشکل از سیستم منه یا شماها هم این مشکل رو دارین؟

یه چیز خیلی جالب دیگه ای هم کشفندیم اونم اینه که ورزشگاها رو برای میلان (سن سیرو) و اینتر (جزپه نهاتزا) جدا طراحی کردن که خیلی کار جالبی بوده.

مهدی جون خوبی کمتر سر میزنی ، جون خودم که نه جون خودت دست بجنبون یه دوتا چمن بده که اولدترافورد ونیوکمپ چمناشون واقعا تو ذوق میزنن.متشکر.

درکل نمرات من به این بازی:

گرافیک و کارهای گرافیکی مثل منو و...: 10/10

گیم پلی: 9/10 (بدلیل اینکه رسپانس تایم گاهی اوقات آدم رو کفری میکنه و موقعیتهای خوب پر...)

صدا گذاری (گزارشگر 3/5 ، موزیکها 5/5) : 8/10 (نمیشه خودت موزیک اد کنی؟)
    --------------------------------------------------------
    درکل: 9
    --------------------------------------------------------
    راستی این نوشته قرمزها رو پاسخ بدین ممنون میشم.
    معلومه خیلی وقت آزاد داری

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منظورت این قسمته
    من تا حالا نرم افزاری به این اسم نشنیدم
    ببخشيد اسمش رو اشتباه ميگفتم منظورم همين نرم افزار هست

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين نرم افزار جداگونه اي نيست كه

كنترل پنل كارت گرافيكه اگر توي كنترل پنل ويندوزت نداريش آخرين درايور كارت گرافيكتو از اينجا دانلود كن اينم اضافه ميشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه sajjad_setam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    city 47

پيش فرض

ببخشید
    این بازی رو میشه تو گیم نت بین 2سیستم شبکه کرد یا نه؟
    بخش community ماله چیه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون آرمین جان...ولی همونطور که گفتی من میلان رو توی مسترلیگ انتخاب کردم....بودجه تیم نزدیک به 160 میلیونه....همه مربیان هم روی لول 4 هستن...ولی وقتی تیم رو تمرین میدم یک سری از بازیکنان از قدرتشون کم میشه و بعد هر تمرین شاهد کم شدن ability هستم...هر جوری تمرین میدم بالاخره از هر جایی که شده یک کمی از ability اونا رو کم می کنه...البته روی همه بازیکنان صدق نمی کنه....
    من فکر می کنم بازیکنانی که سن بالایی دارن و در حال نزول هستند این اتفاق می افته بازیکنان جوان و در حال رشد خیلی خوب پیشرفت می کنن انگاری این رائول آلبیول نظر کرده بهترین مدافعا سال 2010 رو به اسم خودش ثبت کنه از وقتی توی والنسیا بود من ازش خوشم میومد توی PES 2009 هم خیلی عالی رشد می کرد بهترین گزینه برای دفاع آخر هست الان فقط به لطف اونه که رئال توی دفاع زیاد مشکل نداره اون هم نبود واقا فاجعه میشد دفاع رئال. در هر صورت مستر لیگ باید جوری باشه که شما بازیکنان جوان رو رشد و به ستاره تبدیل کنید ولی با این وضع خیلی نا جوره راستش اصلا خوشم نیومد از مستر لیگ جدید جذابیت نداره خیلی سست و بی روح و اجباری هست اصلا امکان ابتکار عمل رو از آدم می گیره باید روالی رو طی کنی کنی بازی می گه. کاش قبلی رو حذف نمی کرد و این رو علاوه بر اون قرار می داد توی بازی. من که فعلا دارم BAL می زنم توی رگ. نسبتا حال میده شماره 10 اسپانیا هستم الان رشد خیلی چشمگیری هم دارم

کسی نرم افزاری سراغ نداره که بشه بازیکن هایی که فیس اونها طاحی نشده رجیستر کرد و براشون فیس وارد کرد؟!
    قبلا توی نسخه 2009 با نرم افزار pes editor همچین کاری انجام میدادم...ولی الان هنوز نسخه درست و حسابی این نرم افزار عرضه نشده...حالا کسی نرم افزار دیگه ای سراغ داره؟!
    نه فعلا نیومده... منم بدجوری چشم به راهشم

سلام بچه ها يكي در مورد خريد فروش بازيكن در مستر ليگ توضيح بده يامه چند صفحه قبل يكي از دوستان نوشته بود من هفته چهارم بازيكن خريدم چطوري ميشه
    هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم
    خرید که نمیشه کرد اصلا انتظار داره بریم از کپنهگن دانمارک بازیکن بگیریم من با رئال هم نتونستم یه آردا توران رو از گالاتاسرای بخرم خیلی چرت شده روندش
    آرمین جان تو فایلهای PES 2010 Database Editor فولدر Reg داره. برو توش گزینه رجیستر reg رو باز کن خوب میشه دیکه دانت سند نمیده.
    آره صبحی کشف کردم ولی به دردم هم نخورد خیلی ضعیفه گزینه جستجوش که ذاتا کشکه تغییرات اسامی تیم ها رو هم اعمال نمی کنه سورت هم که نداره نمی دونم طرف واسه چی خودش رو معطل کرده که اینو بسازه یه Team renamer دارم خیلی باحاله. خیلی خوب شد لوگو های آماده و با کیفیت بوندس لیگا گیرم اومد کلا هم اسم و هم لوگو تیم ها رو وارد کردم Other B راستی این Other B رسما برای بوندس لیگا آماده سازی شده وقتی میرید به ادیتشون می بینید صدای تماشاگران رو پیش فرض گذاشته روی ژرمن. من اگه پچ کامل بسازم مثل پارسال جای بوندس رو با لیگ هلند عوض نمی کنمبوندس رو قشنگ می سازم روی Other B البته الان هم مونده لباس تیم ها و بازیکنان لوگو ها و اسامی تیم ها و لوگوی بوندس رو وارد کردم

11. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

وااااااااای که چقدر از دست این شرکت مزخرف کونامی عصبانی شدم ...
    آخه این چرا همیشه تو نسخه های جدید یه چیزی که تو نسخه ی قبلی بوده بر میداره ؟
    مثلا میخواد تنوع بده ؟
    آخه واسه چی دیگه Konami Cup رو برداشته ؟
    واقعا برداشته ؟
    من که باوم نمیشه قسمت به این مهمی رو برداشته باشه.
    اگه هست بگید.

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

برو به لینک زیر و اخرین درایور nvidia رو دانلود کن

ویندوز xp

کد:
    ویندوز ویستا و 7

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •