اقا چطوري ميشه بازي رو انلاين بازي كرد !!
آرمین جان تو فایلهای PES 2010 Database Editor فولدر Reg داره. برو توش گزینه رجیستر reg رو باز کن خوب میشه دیکه دانت سند نمیده.
خیلی ممنون ولی شما زحمت نکش برای من دیدن فیلم با dial upی که دارم مقدور نیست!
کیفیت اینترنتم روز به روز بدتر از دیروز میشه دیگه یه فایل 4مگی رو هم نمی تون دانلود کنم و مدام وسطش قطع میشه متاسفانه منطقه ی ما رو فقط شاتل adsl می ده که اونم 128 رو ماهی 28 تومن می ده که اونم تازه باید بشینیم تو نوبت تا پرت خالی گیر بیاد! (اینا چه ربطی یه اینجا داره نمی دونم ولی دلم پره از این مردک کوتول)
معلومه خیلی وقت آزاد داری
ببخشيد اسمش رو اشتباه ميگفتم منظورم همين نرم افزار هست
اين نرم افزار جداگونه اي نيست كه
كنترل پنل كارت گرافيكه اگر توي كنترل پنل ويندوزت نداريش آخرين درايور كارت گرافيكتو از اينجا دانلود كن اينم اضافه ميشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید
این بازی رو میشه تو گیم نت بین 2سیستم شبکه کرد یا نه؟
بخش community ماله چیه؟
من فکر می کنم بازیکنانی که سن بالایی دارن و در حال نزول هستند این اتفاق می افته بازیکنان جوان و در حال رشد خیلی خوب پیشرفت می کنن انگاری این رائول آلبیول نظر کرده بهترین مدافعا سال 2010 رو به اسم خودش ثبت کنه از وقتی توی والنسیا بود من ازش خوشم میومد توی PES 2009 هم خیلی عالی رشد می کرد بهترین گزینه برای دفاع آخر هست الان فقط به لطف اونه که رئال توی دفاع زیاد مشکل نداره اون هم نبود واقا فاجعه میشد دفاع رئال. در هر صورت مستر لیگ باید جوری باشه که شما بازیکنان جوان رو رشد و به ستاره تبدیل کنید ولی با این وضع خیلی نا جوره راستش اصلا خوشم نیومد از مستر لیگ جدید جذابیت نداره خیلی سست و بی روح و اجباری هست اصلا امکان ابتکار عمل رو از آدم می گیره باید روالی رو طی کنی کنی بازی می گه. کاش قبلی رو حذف نمی کرد و این رو علاوه بر اون قرار می داد توی بازی. من که فعلا دارم BAL می زنم توی رگ. نسبتا حال میده شماره 10 اسپانیا هستم الان رشد خیلی چشمگیری هم دارم
نه فعلا نیومده... منم بدجوری چشم به راهشم
خرید که نمیشه کرد اصلا انتظار داره بریم از کپنهگن دانمارک بازیکن بگیریم من با رئال هم نتونستم یه آردا توران رو از گالاتاسرای بخرم خیلی چرت شده روندش
آره صبحی کشف کردم ولی به دردم هم نخورد خیلی ضعیفه گزینه جستجوش که ذاتا کشکه تغییرات اسامی تیم ها رو هم اعمال نمی کنه سورت هم که نداره نمی دونم طرف واسه چی خودش رو معطل کرده که اینو بسازه یه Team renamer دارم خیلی باحاله. خیلی خوب شد لوگو های آماده و با کیفیت بوندس لیگا گیرم اومد کلا هم اسم و هم لوگو تیم ها رو وارد کردم Other B راستی این Other B رسما برای بوندس لیگا آماده سازی شده وقتی میرید به ادیتشون می بینید صدای تماشاگران رو پیش فرض گذاشته روی ژرمن. من اگه پچ کامل بسازم مثل پارسال جای بوندس رو با لیگ هلند عوض نمی کنمبوندس رو قشنگ می سازم روی Other B البته الان هم مونده لباس تیم ها و بازیکنان لوگو ها و اسامی تیم ها و لوگوی بوندس رو وارد کردم
وااااااااای که چقدر از دست این شرکت مزخرف کونامی عصبانی شدم ...
آخه این چرا همیشه تو نسخه های جدید یه چیزی که تو نسخه ی قبلی بوده بر میداره ؟
مثلا میخواد تنوع بده ؟
آخه واسه چی دیگه Konami Cup رو برداشته ؟
واقعا برداشته ؟
من که باوم نمیشه قسمت به این مهمی رو برداشته باشه.
اگه هست بگید.
برو به لینک زیر و اخرین درایور nvidia رو دانلود کن
ویندوز xp
ویندوز ویستا و 7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)