من 2 روز پیش اسیاتک رو شارژ کردم برای یک ماه دیگه.
سرعت روزانه از 400_500 کیلوبایت به 150 کیلوبایت کاهش پیدا کرد و شبانه هم سرعت روی 26_27 میچرخه
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
من 2 روز پیش اسیاتک رو شارژ کردم برای یک ماه دیگه.
سرعت روزانه از 400_500 کیلوبایت به 150 کیلوبایت کاهش پیدا کرد و شبانه هم سرعت روی 26_27 میچرخه
پینگ هم رفته بالا. یه بازی میکردم قبلا توی بازی پینگ از 300 بالاتر نمیومد. ولی حالا زیر 500 نمیاد.
حالا نمیدونم این مشکلات موقتی هست و شانسی تا من مجدد شارژ کردم اینطور شده یا نه!
نه خیر دوست عزیز یک سیستم جدید پیاده کردند گند زدن به همه چی
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
دوستان شیرازی لطف کنن زنگ بزن به قسمت صدای مشتریان و درخواست بدن ساعت شبانه را از 2-8 به 1-9 افزایش بدن مثل بقیه شهرها
صدای مشتریان
شماره تماس 021-82144615 ساعات کار
روزهای پنج شنبه از ساعت 8:30 الی 12:30 مشغول به کار می باشند.8:30 الی 17:00
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
از اینجا هم فرم نظر سنجی را پر کنید / قسمت نوع سرویس هم ذکر کنید ساعت شبانه را از 2-8 به 1-9 افزایش بدهند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Mr7 Illusive; 07-09-2012 at 12:02.
من زیاد دانلود شبانه ندارم ولی دیشب یه فایل میخواستم دانلود کنم بالای 30 نمیومد... صفحه هم که اصلا باز نمیکرد.... 128 دارم...
منم 128 دارم. پس برای همه اینجوری شده. سرعت روزانه مثل قبله؟
بله همون 220 کیلو قبل هست....
این فرم برای شما کارکنان خود اسیاتک خوبه که سرعتتون هم بالا هست .... نه برای ما که از 30 بالاتر نمیره
همین جوریشم از 2 تا 8 ...که دانلود بزاری پول برقم حساب نکنی ... دما و فن cpu آنچان بالا میره که یکدفعه میزنه همه رو میسوزنه میره ....
حالا شاید بگین شما استفاده نکن ....ولی نمیشه آدمیزادی هست .....
اگه مساله بیشتر کردن سرعت بود مطرح کن ...
![]()
داداش یعنی در این حد دما میره بالا ..... مگر داری چی کار میکنی .... نهایتش یه دانلودر منیجر بازه که اصلا فشاری رو cpu نمیاره .، خوب فکر کنم اگر بذاریش زیر ِ رندر باید هر آن آماده باشی بزنگی به 125
من یه سیستم قدیمی (سال 84) دارم از 24 ساعت 20 ساعت روشنه هنوز آخم نگفته بزنم به تخته
شبا هم که میزاریم رو دانلود مانیتور و اسپکیر که خاموشه سیستم هم که کاری نمی کنه نهایت مصرفش قد ِ یه لامپ 200 وات ِ (خیلی گفتم دیگه) مطمئن باش تاثیر ِ محسوسی تو پول ِ برق نداره چون اتفاقا ساعات شبانه همزمان میشه با ساعتی که هر کیلو وات برق با کمترین نرخ ممکن محاسبه میشود
سرعت روزانه من 128 آسیاتک دقیقا رو 444 قفل میشه
شبا هم تا ساعت 7 طرفای 45 از 7 تا 8 میشه مثل ِ روزانه میره رو 400
ولی دیگه مطوئنم با تمدید قرداد گند میشه توش پس تمدید نمی کنم![]()
Last edited by gla021; 07-09-2012 at 18:24.
کاش منم جزء اونها بودم.دی:
من خط قبلیم را به خاطر H A C K کردن اکانت و استفاده از اکانت قطع رانژه کردن و تازه 150 هزار تومان هم گفتند باید بهشون بدم که نفرستن تنظیم مقررات و من هم 2زاری کف دستشون نگذاشتم و هیچ غلطی هم نکردن
پشتیبانی های شیراز هم یک مشت ادم بی سواد بیش نیستن مخصوصا اون ادم قرقونی که شبها هست
تجربه ثابت کرده از هر جا گرفتی سرعتت خوب بود اعلام نکن من از سال 85 شاتل داشتم نمون بارزش تا سال89 90 به فنا رفت
بعدشم ممکنه مرکز تا مرکز فرق کنه
جناب arashsard منو می شناسن و من یک کاربر معمولی بیش نیستم و شغل شریفم فروش SسP ا T ک T س H هست کسی خواست در خدمتمو سوابق درخشانی در ضمینه انحدام و مبارزه با شاتل (آرانیک) دارم (اون همایون فلون فلون شده)
نام کاربری قبلی من را بن کردن اگه با نام قبلی بودم الان اکثرا منو میشناختن
در ضمن من ادم پیله ای هستم شده روزی 1بار براشون ایمیل میفرستم تا ساعت شبانه شیراز را افزایش بدهند.بزودی منتظر باشید...
Last edited by Mr7 Illusive; 07-09-2012 at 20:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)