سلام دوستــان بحثی پیش نیـــاد همه چی رو دارم میبینـــم و رسیدگی میشــه
موفق باشید!
سلام دوستــان بحثی پیش نیـــاد همه چی رو دارم میبینـــم و رسیدگی میشــه
موفق باشید!
---------
ممنون دوست عزیز
منم بی احترامی نکردم و نگفتم تو همه کلوپها فقط گفتم تو بیشتر کلوپها پست داده! که بابت این هم از اون دوستمون عذر می خوام
موفق باشید
سلام به دوستان عزیزم.آقا من این گوشیمو وصل کردم به سیستم و به قولی گفتنی آپدیتش کردم.اما الان نمیتونم اس ام اس فارسی بنویسم.کلا زبان فارسی نداره انگاری.اما جالبه اس ام اس فارسی میاد و مشکلی برای خوندنش هم ندارم.نه منوی فارسی دارم و نه نوشتار فارسی.چیکار کنم؟؟؟؟رساتی یه وسال دیگه از کجا میشه فهمید الان ورژن گوشی چنده؟؟؟؟ببخشید مبتدیانه سوال میکنم.
سلام دوست عزیز باید پروداکت گوشیتو عوض کنی به پروداکتی که فارسی ساپورت میکنه که تایپک عوض کردن پروداکت انجمن نوکیا هستش بعد از تغییر پروداکت باید یکبار دیگه گوشیتو آپدیت کنی وقتی تموم شد زبان فارسی به گوشیتون اضافـــه شــدهبرای دونستن فریمور هم این کد رو بزنید => #0000#*
موفق باشید!
دوستان من جدیداً یعنی بعد از آپدیت به 50 و بعدش هم آپدیت به 51 وقتی توی music میزنم رفرش کنه تا ابد همونطوری میمونه و 0 تا هم پیدا میکنه؟ یعنی هیچ کدوم از آهنگ ها رو پیدا نمیکنه چرا؟
منم تو قسمت music كه ميرم قبلا ميشد سرچ كرد با گزينه ي find ولي بعد آپديت به ورژن 51 ديگه نميشه!
گوشی خیلی خوبیه
ولی دوربینش ضعیفه
یه سؤال تکراری اما مهم: برای پخش ویدئو های DivX از چه برنامه ای باید استفاده کرد؟ (لطفاً با لینک دانلود)
چند تا سوال داشتم شاید تکراری باشن ولی چون تعداد صفحات خیلی زیاده وقت نمیکنم بخونمشون:
1-سرعت گالری تصاویرش خوبه؟ چون دوستم 5230 داره و سرعتش پایینه
2-سرعت گوشی توی خوندن فایل های pdf چطوره؟ مثل این برنامه های جانبی نیست که برای رفتن به صفحه ی بعد توی یه فایل باید 10 ثانیه و حتی بیشتر صبر کرد؟
3-سرعت خوندن فایل های word چطوره؟
4-بلندی صداش چقدره؟ مثلا در مقایسه با گوشی N73
فعلا همینا به نظرم رسید![]()
----------
تو یک پست خوندم که داریوش گفته بود اگه از فریم ویر کوک شده یا هـک شده استفاده کنی اینجوری میشه! حالا مال شما اینجوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)