خب اگه اين طوره به من بگو اون شهر چينيه چرا به من حمله كردن؟ من با شهري كه با ها شون nap بودن در افتادم اونا چرا واكنش دادن؟خب منم دارم یه ساعت همینو میگم شما منظورمو نمیگیرین دیگه !!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
خب اگه اين طوره به من بگو اون شهر چينيه چرا به من حمله كردن؟ من با شهري كه با ها شون nap بودن در افتادم اونا چرا واكنش دادن؟خب منم دارم یه ساعت همینو میگم شما منظورمو نمیگیرین دیگه !!
اين هم خدمت آقا آبتين كه ديگه از اين سوال ها نكنن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مادر جان![]()
حالا فهميدم!
زماني كه من يه اسلحه خوب نداشتم يكي از اعضاي اون شهر چينيه به من حمله كرد. من هم يه مدت بعد يه اسلحه خوب خريدم و رفتم جوابشو دادم. ولي خب اونا شروع كردن.
نه آخه آجیلاش خیلی خوبه با لبام بازی می کنهمگه اجیلو با لبات میخوری ؟ : دی
خسته نباشی.زماني كه من يه اسلحه خوب نداشتم يكي از اعضاي اون شهر چينيه به من حمله كرد. من هم يه مدت بعد يه اسلحه خوب خريدم و رفتم جوابشو دادم. ولي خب اونا شروع كردن.آاگه اون شهر چینیه هر کسیشون بیاد بزنه زیر گوشت هم نباید واکنش نشون بدی.
رنکینگ رو یه نگاه بنداز ببین همشون لامصبا کارشون درسته. برترین سازنده ها برترین دوئلر ها برترین ....
ای جوووون : دینه آخه آجیلاش خیلی خوبه با لبام بازی می کنه![]()
حجت انقدر با اینا دوئل نکن زدن منو هم نصفه جون کردن : دی
ولی این چانگانیا نوب هستنا ... !! اصلا با ما دوئل نمیکنن !!
فکر کنم همشون عمله باشن. تو رنک عمله ها هر کی و نگاه می کنی ماله ایناسولی این چانگانیا نوب هستنا ... !! اصلا با ما دوئل نمیکنن !!
جای خالی مصطفی احساس میشه : دیفکر کنم همشون عمله باشن. تو رنک عمله ها هر کی و نگاه می کنی ماله ایناس
مصطفی یافت شد ::: Xuan Xuan : دیجای خالی مصطفی احساس میشه : دی
====
ولی مثکه زیاد دوئلر خوب ندارن چون تفاوت پیروزی و شکست دوئلشون 12 تاست فقط. اما تو کار گروهی کاردنن. 12 تا پاس اوت فقط 1 دونی خودشون پاس اوت شدن.
تو نوب بودن عمله هاشون هم شکی نیست.
لول جنرال استور 5 و لول گودز جنرال استور 3!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)