تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 666 از 1137 اولاول ... 166566616656662663664665666667668669670676716766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,651 به 6,660 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها نظرسنجی درس ادبیات در حال انجامه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

[در مورد اون سوال بگم که البته ! همیشه وجود Or بین دو کلمه نشانه بودن Wheter نیست () و این رو دبیر زبان خارجه مون واسه امتحان آورد و منم اشتباه زدم، چون Wheter خیلی قشتگ باهاش جور میشد پس حواستون باشه شما اشتباه نکنید ! ]
    ديدي گفتم ديدي ديدي
    كيه؟ كيــــــــه؟ كيـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــه ؟

با ما كل نكن من پيش بينيام هميشه درست از اب در اومده

4. این کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

طبیعتا جواب منفیه چون توی کتاب پیش نیومده اونقدر تخصصی راجبه ریدینگ صحبت کنه ولی اگه مشکل ریدینگ نداری همون کتاب پیش شهاب اناری کفایت میکنه
    البته این تست سراسری تجربی هم بود انگار (شایدم مال آزاد بود مغز من خط رو خط شده!) ولی سوال سخت گرامر هم داشت. بی بهره نذاشته بودن بچه هارو
    حتي اگه كسي مشكل ريدينگ داشته باشه هم كتاب انار شهابي كفايت ميكنه چون امسال همه مطالب كتاب درك مطلب رو آورده تو كتاب پيش توضيح داده + DVD درك مطلب هم فوق العاده كمك ميكنه

6. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

بچه ها هرکی این کتاب دین و زندگی جامع گاج رو داره بیاد اینجا بگه که به نظرش چه جوریه.. سطحش برای کنکور مناسبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها هرکی این کتاب دین و زندگی جامع گاج رو داره بیاد اینجا بگه که به نظرش چه جوریه.. سطحش برای کنکور مناسبه؟
    دوست عزیز من که از روش میخونم خوبه درصدام هم تو قلمچی بین 86 تا 100 هست ولی یه خورده زیاده ولی باید برای مرورش ایات و نکات گاج رو هم داشته باشی

9. این کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali™'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واسه سوال های مفهومی کنکور زیاد به درد نمیخوره ! از همه تستاش همون چند تا آزمون سراسری که آخر کتاب گذاشته به درد میخوره ! به نظر کتاب رو دقیق بشینی بخونی به نفعت هست تا تست های گاج رو بزنی !

ديدي گفتم ديدي ديدي
    كيه؟ كيــــــــه؟ كيـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــه ؟

با ما كل نكن من پيش بينيام هميشه درست از اب در اومده

دلم نیومد بزنم زیرش !

حتي اگه كسي مشكل ريدينگ داشته باشه هم كتاب انار شهابي كفايت ميكنه چون امسال همه مطالب كتاب درك مطلب رو آورده تو كتاب پيش توضيح داده + DVD درك مطلب هم فوق العاده كمك ميكنه
    مطمئنی ؟ این دوست ما چیزه دیگه گفت !

11. 2 کاربر از Ali™ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصلآ سمت گاج نرو.دین و زندگی فقط انتشارات همگامان تالیف علیرضا دلشاد.(درسنامه ی جامع و بسیار مفهومی+یه عالمه تست پدر و مادر دار) البته یه خورده حجیمه اما ارزششو داره.پشیمون نمی شی.

13. 4 کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا ممنون ! پس من همین درک مطلب به زبان ساده رو می گیرم. تست و گرامر رو از رو همون گاج سفید می زنم. !

[در مورد اون سوال بگم که البته ! همیشه وجود Or بین دو کلمه نشانه بودن Wheter نیست () و این رو دبیر زبان خارجه مون واسه امتحان آورد و منم اشتباه زدم، چون Wheter خیلی قشتگ باهاش جور میشد پس حواستون باشه شما اشتباه نکنید ! ]
    نه نه نه اصلآ برای زدن تست زبان سراغ گاج سفید نرو که یکی از ضعیف ترین کتاب ها در زمینه ی تست هستش.بهترین گزینه برای شما تهیه کردن کتاب سه جلدی زبان سال سوم و پیش 1و2 به همراه ریدینگ به زبان ساده تالیف دکتر اناری از انتشارات مبتکران هستش.این رو هم بگم که زبان درس بسیار فراریه و باید هر چند وقت یکبار دوره کنی.برای لغات هم به نظر من کامل ترین کتاب لغات زبان انگلیسی کنکور کتاب لغات زبان از انتشارات خیلی سبز هستش(حرف نداره)

15. 2 کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali™'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه نه نه اصلآ برای زدن تست زبان سراغ گاج سفید نرو که یکی از ضعیف ترین کتاب ها در زمینه ی تست هستش.بهترین گزینه برای شما تهیه کردن کتاب سه جلدی زبان سال سوم و پیش 1و2 به همراه ریدینگ به زبان ساده تالیف دکتر اناری از انتشارات مبتکران هستش.این رو هم بگم که زبان درس بسیار فراریه و باید هر چند وقت یکبار دوره کنی.برای لغات هم به نظر من کامل ترین کتاب لغات زبان انگلیسی کنکور کتاب لغات زبان از انتشارات خیلی سبز هستش(حرف نداره)
    آخه کتاب زیاد خوب تو زمینه تست زبان پیدا نمیشه ! کتابی که بشه واقعا رو تست هاش فک کرد. این کتاب تک جلدی مبتکران رو هم هنوز ندیدم ! از لحاظ لغت زیاد مشکل ندارم چون دایره لغاتم خیلی زیاده ! (504 رو هم حفظم )

ولی این زبان خارجه خیلی سبز رو مدتی دستم بود ! به نظرتون در مقایسه با مبتکران چطوره ؟! ( تست سخت تر ! )
    Last edited by Ali™; 14-12-2010 at 11:24.

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تست دیفرانسیل (2) چی موجود هست ؟! ...

لطفا علاوه بر نظرتون راجع به مورد مناسب ... مواردی که تو بازار موجود هست رو هم بگین !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •