پس صد درصد مال من مشکل داره !!
چون چندین ماه با همین دی وی دی بازی رو نصب کردم و بازی کردم ولی الان تو ویستا مشکل دارم و حجم بازی رو 197 مگ میزنه !!
کسی میدونه کرکش رو چجوری باید نصب کنن ؟؟ منظورم اون فایل با نام img هست !! کجا باید بریزیمش ؟؟
پس صد درصد مال من مشکل داره !!
چون چندین ماه با همین دی وی دی بازی رو نصب کردم و بازی کردم ولی الان تو ویستا مشکل دارم و حجم بازی رو 197 مگ میزنه !!
کسی میدونه کرکش رو چجوری باید نصب کنن ؟؟ منظورم اون فایل با نام img هست !! کجا باید بریزیمش ؟؟
اينم تقديم به شما krauser جان و جناب gholi .....
اين 2تا كاره ايرانيه!!
اينم كيت پرسپوليس و ايران
پرسپوليس :
ايران:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. ..........................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــرم
میشه ورزشگاه تختیم uplod کنی
کسی میدونه چجوری میشه ورزشگاه تیمیو عوض کرد مثلا توی لیگ وقتی مخوام با میلان بازی کنم تو سن سیرو نباشه جای دیگه باشه جایی که خودم بخوام
![]()
Last edited by Mehdi.ss; 04-03-2009 at 01:35.
کرک خود بازی رو باید به جای آیکن اصلی بازی بریزی
اون فایل img رو هم توی پوشه image بازی(اگه اشتباه نکرده باشم...البته توی فولدر خود بازی فکر کنم همین یه پوشه بیشتر نباشه) کپی کن.
توي ليگ فكر نكنم بتوني اين كار رو انجام بدي
سلام
دوستان فایل های مربوط به توپ ها , لباس ها , استادیوم ها و لوگو ها رو در کدوم پوشه img باید قرار بدم؟
سلام به همگی
لینک دانلود پچ gaming access رو میخواستم اگه محبت کنید
الان سیو های این پچ رو دارم که رو نسخه اصلی کار نمیبکنند.
ممنونم![]()
بستگي به اين داره كه شما از فايل دانلود شده cv0f.img كه 180 مگ هست استفاده بكنيد يا نه اگه دانلود نكرده باشيد:
cv0a.img براي لوگوهاست
cv01.img براي توپ
cv06 براي كيت ها فيس ها و كفش ها و ... هست
کاری نداره برو تو edit\edit team بعدش میلان رو انتخاب کن برو home ground بعدش استادیوم دلخواهتو انتخاب کن. درست میشه دیگه تو هیچ جامی ورزشگاه میلان سن سیرو نیست
لطفا بگید اسم این برنامه چی هست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)