تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 666 از 1135 اولاول ... 166566616656662663664665666667668669670676716766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,651 به 6,660 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام جناب سعيد
    مشكل ماشين شما كاملا مشخصه كه برق دزدي داره، چون با برداشتن سر باطري، در روشن شدن بعدي مشكل وجود نداره و اين نشون ميده توي يكي از مدارات و سيم كشيها برق دزدي ميشه.
    وقتي ماشين خاموشه، سر باطري مثبت را باز كنين و بعد دوباره اون رو به آرامي به قطب مثبت باطري بزنين.
    در همين حال دقت كنين ببينيد آيا موقعي كه سرباطري به قطب برخورد ميكنه، جرقه هم ميزنه؟
    معمولا وقتي برق دزدي باشه اين جرقه هم زده ميشه و هرچقدر برق دزدي بيشتر باشه، جرقه هم بيشتر ميشه.
    توي يكي از ادوات و وسائل برقي اين برق دزدي وجود داره و بايد با يك سري آزمايش اون رو پيدا كنين، البته اگر قصد بردن ماشين پيش تعميركار برق ماشين رو نداريد.
    من توصيه ميكنم اين آزمايش جرقه زدن را انجام بديد و البته هر دفعه به نوبت يكي از فيوزها رو از جعبه فيوز باز كنين و ببينين با در آوردن كدام فيوز، ديگه جرقه زده نميشه؟
    اون مداري كه با باز كردن فيوزش جرقه نزد، همان مدار و يا وسيله مشكلدار هست كه بايد بررسي و سرويس بشه، و اگر اينجوري هم مشخص نشد، با خارج كردن نوبتي و تك تك وسائل مصرف كننده برق( مثل فن كولر و بخاري، موتور برف پاكن، موتور آبفشان، پخش صوت، چراغهاي مختلف و غيره) اين آزمايش رو ادامه بديد.
    در مورد شارژ كردن يا نكردن دينام، متاسفانه چون نوا و بيوك و اكثر ماشينهاي آمريكايي آمپر نشانگر شارژ باطري ندارن، ( فقط چراغ باطري وجود داره) نميشه در مورد شارژ كردن يا نكردن دينام چندان مطمئن شد، ولي خود برقكارهاي ماشين معمولا با استفاده از يك آمپرمتر كه بطور موقت سر راه باطري ( برق مثبت) ميگذارن، از مقدار شارژ دينام و سلامت اون مطمئن ميشن.

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

​ازشما ممنونم جناب کامارو حتما این آزمایشات را انجام میدم

4. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام خدمت شما علی اقای عزیز
    از کاربراتور چه خبر؟رسید دستتون؟

اگر متوجه شدید که چه کاری روش انجام شده خیلی خوب میشه.من هم کنجکاوم بدونم که چه کاری روش انجام شده و روی کدوم قسمتش کار شده!
    البته قطعا بعدا که میخواد سرویس بشه میشه فهمید که چه کار کردن براش(چون شما قبلا کارب رو باز کردید و میدونید توش چه خبره)

یه کاربراتور ساز هم تو تهران هست که من یکبار پیشش رفتم
    کارش فوق الادس و من قبلا یه کاربراتور خراب رو ماشین داشتم که مدام فلوت میکرد و سوزن لاغر و ژیگلور گشاد (غیر استاندارد) روش بود و با اینکه مثل تراکتور دود سیاه میکرد و مدام فلوت میکرد تونست بدون باز کردن تنظیمش کنه و تا 6-7 ماه هم با همون تنظیم کار کرد ! تازه فقط 5 هزار تومن گرفت
    راستی در مورد رنگ هنوز به نتیجه نرسیدم و نقاشی که قبلا قول داده بود رنگ و استر رو بپاشه زد زیر قولش!
    احتمال اینکه خودم رنگ رو بپاشم زیاده و دیروز پیستوله ای که داشتم رو برای اماده سازی باز کردم و میخوام بشورمش.

6. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    دوستان یک سوال تخصصی دارم
    یه ماشین هست که توی پارکینگ هست ماشین کارت و پلاک ملی و سابقه بیمه رو داره اما سندش گم شده حالا چجور میشه سند گرفت براش؟ چقدر هزینه داره؟بیمه هم تموم شده
    صاحب ماشین که الان کارت و... دستشه رو میشناسم اما صاحب سند رو نمیدونم کجاست!!!!
    Last edited by رضا صادقی; 27-07-2013 at 18:10.

8. این کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

كاربراتور الان توي راهه كه از مرخصي و تعطيلاتي كه اصفهان بوده برگرده!
    جناب آقا سعيد توي اين مدت زحمت كشيدن و دنبال كارهاش بودن، البته گويا چون آقاي شيرازي داشت محل كار رو عوض ميكرد كمي با تاخير انجام شد.
    طي صحبتي كه با آقاي شيرازي داشتم، متوجه شدم كه سوزن و ژيگلور مناسب را براي اون نصب كرده و سوزنها و ژيگلورهاي موجود توي بازار كه در كيت پيدا ميشه به هيچ عنوان استاندارد نيست و حتي ممكنه ساخت خود ايران باشه ، و اتفاقا گفت تا كارب رو باز كردم گفتم كه اين ماشين مصرفش روي 17 تا بايد باشه! كه البته بيشتر هم بود و به 18.5 ميرسيد( در بهترين شرايط)
    ميگفت چند تا كارگاه توي اصفهان ميشناسه كه از اينجور قطعات ميسازن و توي قوطي به اسم آمريكايي و ژاپني و اروپايي و..ميفروشن، چون خودم دستم تو كار يدكي هست ميدونم كه همين قضيه تقلبي بودن قطعات وجود داره و خيلي بدتر از اينه كه گفته شده.
    نكته اي كه برام خيلي عجيب بود، خراب شدن لاستيك پمپ شتاب بود كه ميگفت پوسيده بوده، گويا اونهم تقلبي از آب در آمده!
    در نهايت گفت كه مصرف الان حدودا روي 11.5 تا 12 در شهر تنظيم شده كه ميتونه كمي هم بيشتر بشه( بستگي به فرم رانندگي داره)
    و در مورد شتاب و قدرت كم نمياره و مشكلي هم براي سوپاپ ايجاد نميشه.
    وقتي نصب كردم و از نظر مصرف جديد چك شد، نتيجه را اعلام ميكنم.
    فكر كنم نتيجه مثبت باشه چون هم جناب سعيد و هم جناب حجازي هردو از نتيجه كارهايي كه براشون انجام شده راضي هستن، بنابراين بيجهت نيست كه تعريف كار خوبش را ميكنن.
    تصور كنم مشكل اصلي همان سوزن و ژيگلور داخل پياله بايد باشه چون مصرف خارج شهر حدود 12 بود كه منطقيه اما داخل شهر خيلي زياد بود كه اونهم به اين دو مورد بستگي داشت.
    براي اينكه متوجه بشم كاري كه انجام شده دقيقا چيه، بايد بگذارم تا روزي كه واقعا نياز به سرويس داشت و اونوقت قبل از فرستادن مجدد ، خودم يك تشريح اساسي انجام ميدم و قطعات موجود را با چيزهايي كه از قبل روش بوده چك ميكنم.
    مصرف ماشين شما چقدره؟ اگر خيلي زياده ( توي شهر) احتمالا همان مشكل ژيگلور گشاد و سوزن باريك را داره.

.....................
    سلام آقاي صادقي، خيلي خيلي كم پيدا شدين!!
    مشكلي كه گفتيد خيلي درگيري داره، البته اگر اونهايي كه بايد همكاري بكنن، با شما واقعا همكاري بكنن حل ميشه.
    اول بايد ببينين چيزي از سند قبلي وجود داره؟ دست كسي و يا همراه مدارك ماشين باشه، تا آدرس يكي از دفتر خانه هايي كه توي اون سند خورده را پيدا كنين ( و كسي كه سند به نامش بوده)و بريد و درخواست رونوشت برابر اصل بكنين( براي هر سند انتقالي كه داشته بايد همين كار رو بكنين)
    اما قبلش بايد يك وكالت محضري در اين مورد بگيريد( از آخرين نفري كه سند به نام اون هست)تا موقع درخواست از دفترخانه ها مانعي ايجاد نكنن،
    حالا اون كسي كه مدارك رو داره و الان ماشين دستشه و يا در اختيارشه و مسئوليت اون رو به عهده داره، اگر واقعا ميتونه به شما وكالت بده، بايد اين كار رو بكنه، و اگر نه پس خودش هم هيچكاره است و ادامه اين قضيه بي فايده است.
    يك راه ديگه هم اينه كه به راهنمايي و رانندگي اون شهري كه ماشين پلاك شده مراجعه كنين و قضيه رو با واحد شماره گذاري مطرح كنين تا شايد اونها بتونن توي بايگاني سند رو در بيارن و رونوشت بدن( كه شك دارم به اين راحتي انجام بشه حتي با داشتن وكالت قانوني) مگر اينكه پارتي خوبي توي اون شماره گذاري يا راهنمايي رانندگي داشته باشي.
    خلاصه اينكه تا قبل از معامله و پرداخت حتي يه پول سياه، از تمام اين موارد مطمئن بشو و اگر مشخص شد كه ايراد و اشكالي در كار نيست انجام بده ، وگرنه جز دردسر و اعصاب خورد شدن و هدر رفتن پول و زمان و انرژي هيچ چيز ديگه اي نداره.

10. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ممنون از راهنمایی و کمک دقیقتون آقا علی
    والا این بنده خدا که میدونم وکالت بده نیستش چون آدم نرمالی نیست!!!! در مورد شماره گذاری من توی خرم اباد آشنا درس حسابی دارم اما ماشین پلاک تهران هست و بعید میدونم بتونم برم تهران و پیگیر بشم ماشین الان پلاک ملی روشه-کارت سوخت-کارت ماشین و سابقه بیمه هم موجوده اما برگ سبز و سند گم شده برای ترخیص از پارکینگ گویا باید ماشین رو بمدت 1هفته آگهی کرد توی روزنامه ببینم کسی شاکی یا خواهان ماشین هست یا نه بعد کارتو میبری و بعد پرداخت هزینه پارکینگ ماشین ازاد میشه...
    یعنی با داشتن کارت و پلاک ملی نمیشه رونوشتی از سند صادر بشه؟

12. 4 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

علی اقا در مورد سوزن وژیگلور من سوزن و ژیگلورهای متنوع و مختلفی (همه نمونه های موجود در بازار) رو روی کاربراتورم تست کردم . بعضی با سکته و ناصاف (سوخت کم) کار میکردن و بعضی با صدای پت پت از موتور و دود زیاد(سیاه) و تنها سوزن و ژیگلوری که جواب کارم رو داد همون سوزن فابریک خود کاربراتور به همراه ژیگلور فابریک بود که در تصاویر و توضیحاتی که در زمان سرویسش اینجا قرار دادم شماره دقیقش هم نوشتم (سوزن 130 و ژیگلور 110) که فابریک بودن.
    مصرف دقیقی الان ازش نگرفتم چون خیلی وقته باهاش جایی نرفتم.
    این هم عکس سوزن و ژیگلور فابریک این کاربراتور

این هم سایر سوزن و ژِیگلورهایی که داشتم و روش تست شده
    Last edited by MJ1970; 27-07-2013 at 21:13.

14. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    جناب کامارو بسار خوشحال شدم که کارب رو فرستادید اصفهان.
    امیدوارم که نتیجه عالی شده باشه.
    منتظر جواب هستم.

16. 4 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون از راهنمایی و کمک دقیقتون آقا علی
    والا این بنده خدا که میدونم وکالت بده نیستش چون آدم نرمالی نیست!!!! در مورد شماره گذاری من توی خرم اباد آشنا درس حسابی دارم اما ماشین پلاک تهران هست و بعید میدونم بتونم برم تهران و پیگیر بشم ماشین الان پلاک ملی روشه-کارت سوخت-کارت ماشین و سابقه بیمه هم موجوده اما برگ سبز و سند گم شده برای ترخیص از پارکینگ گویا باید ماشین رو بمدت 1هفته آگهی کرد توی روزنامه ببینم کسی شاکی یا خواهان ماشین هست یا نه بعد کارتو میبری و بعد پرداخت هزینه پارکینگ ماشین ازاد میشه...
    یعنی با داشتن کارت و پلاک ملی نمیشه رونوشتی از سند صادر بشه؟
    آگهي كردن خوبه، اما بازهم مربوط به كسي ميشه كه سند به نام اون شخص خورده.
    مثلا اگر آگهي هاي مشابه رو توي روزنامه نگاه بكنين، معمولا اسم و فاميل كسي كه سند به نام اون بوده و حالا اسناد رو گم كرده نوشته شده و در نهايت اگر كسي ادعايي در مورد ماشين نداشت، اونوقت طبق روند قانوني خودش سند جديد و مدارك تازه كه نداره، صادر ميشه.
    در واقع اولين قدم اينه كه شما از ديد و نگاه قانون و مراجعي كه با قوانين حقوقي سر و كار دارن( مثل دفاتر اسناد رسمي، راهنمايي و رانندگي واداره شماره گذاري و دادگاههاي حل اختلاف) به عنوان يك ذينفع شناخته بشويد تا هر اقدامي كه خواستيد انجام بديد، هيچ منع قانوني نداشته باشه و كسي ديگه ادعاي مالكيت نكنه.
    مثلا فرض كنيم شما صاحب ماشين هستي و سند ها گم شده، و من خريدارم.
    اگر من بخوام دنبال كارهاي سند برم،بايد از طرف شما وكالت اين كار رو داشته باشم تا هركس يا هر اداره و سازماني كه خواست مانع من بشه ، با ديدن وكالت قانوني قانع شده و همكاري بكنه. و اگر اين وكالت را به من نديد، و يا نتونين بديد، بنابراين من كار خاصي نميتونم انجام بدم.
    اون شخص اگر واقعا قصد فروش داره و ميخواد كار انجام بشه، بهتره كه به عنوان صاحب ماشين و با داشتن اسنادي كه نشون بده صاحب واقعي اون هست( مثل كارت ماشين) به ثبت اسناد مراجعه بكنه و درخواست رونوشت برابر اصل ، براي تمام اسناد انتقالي سند رو بكنه( در هر دفتر خانه اي كه انجام شده و در هر شهري)، همينطور به راهنمايي و رانندگي و بخش شماره گذاري ( راهگشا) مراجعه بكنه و درخواست كارت سبز جديد بكنه.
    اگر نميتونه، ( مثلا وقت نداره) بايد به دفاتر خدمات خودرويي مراجعه بكنه كه گويا اونها ميتونن بطور قانوني انجام بدن( دقيقا نميدونم اونها هم وكالت ميگيرن يا صرفا به عنوان يك دفتر حقوقي توانايي اين كار رو دارن)
    و در نهايت اگر اين راه را هم قبول نداره، به شما وكالت كامل بده( همراه با كليه اسنادي كه باقي مانده) تا شما انجام بدي.
    اگر هيچ كدوم از اين كارها رو انجام نميده و شرط و شروط خاصي گذاشت، بدونين ريگي به كفش اونه، وگرنه چرا تا الان خودش نتونسته ماشين رو از پاركينگ خارج بكنه؟
    در هر صورت بازهم توصيه ميكنم توي موارد اينجوري خيلي با احتياط و دقيق اقدام بكني چون بدجوري دردسر و اعصاب خورد كردن درست ميشه.

============================================
    متشكرم جناب حجازي، فكر كنم جواب بده، و نتيجه را دقيقا اينجا توضيح ميدم.
    ============================================
    جناب محمد، سوزن و ژيگلورهايي كه استاندارد بود، توي كيتهاي كاربرات موجود توي بازار هست يا بطور جداگانه خريداري ميشه؟
    چون من كيت كامل خريدم و بازهم مصرف بالا بود، قبل از تعمير كارب و تعويض كيت و واشر و..بازهم مصرف بالا بود.
    شايد مربوط به ماشينهاي ديگه باشه چون ژيگلورها معمولا از نظر رزوه مشابه هستن و ميشه بجاي هم سوار بشه ، فقط در اندازه سوراخ عبور سوخت تفاوت دارن.

18. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من هم 2 بار کیت کامل کاربراتور اصلی خریدم ولی داخل این کیت ها فقط ژیگلور بوده و از سوزن خبری نبوده!
    یک کیت جدا برای سوزن و ژیگلور میفروختن که (دزدی تو روز روشن بود) و داخل یه مشما ی کوچک یه سوزن ژیگلور و یه سری خورد و ریز دیگه ریخته بودن و به اسم امریکایی میفروختن.از اونها هم گرفتم و سوزنش لاغر بود و ژِگلورش از فابریک هم گشادتر بود (رو کارب بستم و شدیدا دود میکرد)!
    یه مدل دیگه هم هست که یه سوزن و یه ژیگلور داخل یه پاکته و یه عده الکی میگن اصلیه و یه عده هم میگن ایرانیه!که سوزنش از سوزن کیت سوزن ژیگلور کلفت تر هست ولی ژِگلورش همون ژیگلوریه که داخل کیت والکر هم هست.
    اجالتا هیچ کدوم از نمونه های موجود در بازار اصلی نیست و اون سوزنی هم که برای شما نصب شده یا از کاربراتور فابریک باز کردن و یا مشابه نمونه اصلی تراشیده شده.
    البته ممکنه الاکلنگی نگهدارنده سوزن هم تنظیم کردن تا سوزن پایین تر وایسه!این کار میتونه مصرف شهری رو کم کنه.

20. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •