تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 666 از 905 اولاول ... 166566616656662663664665666667668669670676716766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,651 به 6,660 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان این رو ببنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که 111 دارم و جز همین x100 هست اما موتور قدیمی ها(مدل 91) تو دفترچه به ما گفته SG بریزید.
    الان این زده SJ بریزید 20w50 و برای یورو 4 هم SJ بریزید اما 10w40
    جریان چیه! یعنی بعد از چند سال ، تازه میگن برید SJ بریزید تو موتور؟!

2. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من خیلی وقت هست که توی سرعت گیر ها،معکوس می اندازم به دنده 2، تا دور بگیره ماشین، صدای غر غر میاد (فکر کنم از گبربکس باشه .نمیدانم) مشکل کجاست؟
    ایا دیسک و صفحه ضعیف شده؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلامدوستان من خیلی وقت هست که توی سرعت گیر ها،معکوس می اندازم به دنده 2، تا دور بگیره ماشین، صدای غر غر میاد (فکر کنم از گبربکس باشه .نمیدانم) مشکل کجاست؟ایا دیسک و صفحه ضعیف شده؟
    سلام
    3 علتِ عمده:
    1- بد دنده عوض کردن
    2- رگلاژ نبودن کلاچ
    3- خراب شدن دنده برنجیِ همون دنده به دلیل استهلاکِ طبیعی و یا رگلاژ نبودن کلاچ و یا بد دنده عوض کردن در مدتهای طولانی
    دنده برنجی در حقیقت پیشمرگِ چرخ دنده های اصلی هست
    وقتی دو تا چرخ دنده در گیربکس میخوان با هم درگیر بشند باید با هم همسرعت بشند تا بدون صدا و بدون صدمه دیدن و خوردگی با هم درگیر بشند
    وقتی کلاچ میگیریم یکیشون داره با نیروی چرخ میچرخه و دیگری داره با نیروی موتور میچرخه پس همسرعت نیستند
    برای همین هست که بعضی راننده ها قبل از تعویض دنده کمی گاز میدند . میخوان دو چرخ دنده هم سرعت بشند تا دنده راحت جا بره
    کار دنده برنجی همینه که خودش رو میزنه به چرخ دنده ی مقابل و باهاش همسرعت میشه , بعدش دنده ی اصلی درگیر میشه
    اسمش به انگلیسی synchronizer هست که بامُسَمّی هست و یعنی همزمان کننده . به عربی میشه مُتزامِن یعنی همزمان کننده .
    برای همین از برنج ساخته شده که خیلی نرمتر از چرخ دنده های اصلی هست
    یعنی برنجی خودش رو فدا میکنه تا چرخ دنده های اصلی سالم بمونند
    اما برنجی هم مثل هر قطعه ی دیگه استهلاک داره و کم کم لبه هاش خورده میشه و دیگه نمیتونه کارش رو درست انجام بده و کم کم دنده ها با صدای قرررر جا میره
    اگر به دادش نرسیم اونوقت چرخ دنده ی اصلی هم داغون میشه و مخارج چند برابر میشهالبته چند چیز هم باعث زودتر خراب شدن برنجی میشه:
    1- رگلاژ نبودن کلاچ. قبلاً دو تست ساده برای مطمئن شدن از رگلاژ درج کردم
    2- درست کلاچ نگرفتن و دنده عوض کردن
    3- هماهنگ نبودن دست و پا در کلاچ گرفتن . یعنی هنوز پا درست کلاچ نگرفته که دست دنده رو جا میزنه . یعنی راننده درست کلاچ گرفتن رو یاد نگرفته . غلط یاد گرفته و براش عادت شده
    شما باید اول مطمئن بشید که کلاچ رگلاژ هست بعدش مطمئن بشین که درست کلاچ میگیرین و و در سرعتِ بیش از حد , دنده معکوس نمیزنین (باید سرعت کمتر از سرعتِ ماکسیمم اون دنده شده باشه تا دنده معکوس به موقع و صحیح باشه
    مثال: اگر حداکثر سرعت با دنده 2 سی کیلومتر هست باید در 25km یا 20km دنده معکوس بزنین )
    اگر از همه ی اینها مطمئن شدین اونوقت دیگه باید برنجی ها تعویض بشه
    وقتی گیربکس باز بشه براده های برنج رو تَهِ گیربکس میبینین . برنجیها هم حتماً خورده شده .

کم روغن بودنِ گیربکس (واسکازینِ کم ) و یا بسیار کهنه بودن روغن و یا بنجل بودن واسکازین هم باعث کوتاه شدن عمر برنجیها و سایر قطعات گیرباکس میشه
    عکسهاش و کلیپهاش

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-07-2015 at 06:49.

5. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلامدوستان من خیلی وقت هست که توی سرعت گیر ها،معکوس می اندازم به دنده 2، تا دور بگیره ماشین، صدای غر غر میاد (فکر کنم از گبربکس باشه .نمیدانم) مشکل کجاست؟ایا دیسک و صفحه ضعیف شده؟
    اگر بد جا رفتن دنده ها علتش خرابی دیسک یا صفحه کلاچ باشه , معمولاً همه ی دنده ها بد جا میره نه فقط دنده ی یک و دو یا دو و سه یا یک و دو و سه

7. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان ماشین من پژو پارسه 4 سال دست منه گاز کولر و شارژ نکردم باد کولرش سرده مشکلی نداره اما ریتم فن دور تندش حس میکنم تقریبا داءم هستش از کجا بدونم ایا یونیت فنه یا اینکه گاز کولر کمه البته هر3تا رله رو تعویض کردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود
    خرطومی(لوله های پلاستیکی) که زدن دور سیم ها درون کاپوت ، مال ما همش پوسیده، یک دست بزنی،همش میریزه! اینها نیاز به تعویض داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود
    خرطومی(لوله های پلاستیکی) که زدن دور سیم ها درون کاپوت ، مال ما همش پوسیده، یک دست بزنی،همش میریزه! اینها نیاز به تعویض داره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

درودخرطومی(لوله های پلاستیکی) که زدن دور سیم ها درون کاپوت ، مال ما همش پوسیده، یک دست بزنی،همش میریزه!
    اینها نیاز به تعویض داره؟
    سلام
    پوشاندن سیمها ضروری هست وگرنه ممکنه باعث زخم شدن یا پوسیدنِ روکش سیمها و اتصالی و آتش سوزی بشه

راهِ حل:
    استفاده از "تیوب پنچر دوچرخه کورسی" که از طول برشش میدین و سیمها رو میذارین داخلش و دورش رو با چسب برق به فاصله 20 سانت 20 سانت چسب پیچی بشه . به جای چسب برق از تسمه زیپی سایز بسیار کوچک هم میشه استفاده کرد
    راه دوم استفاده از لوله خرطومی مخصوص سیم کشی ساختمان هست
    سیمهائی که زیر ماشین هست یا کنار موتور هست یا موقع حرکت سائیده میشه به قطعاتِ اطرافش خطرناکتر هست و باید حتماً روکش بشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-07-2015 at 12:16.

12. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    پوشاندن سیمها ضروری هست وگرنه ممکنه باعث زخم شدن یا پوسیدنِ روکش سیمها و اتصالی و آتش سوزی بشه

راهِ حل:
    استفاده از "تیوب پنچر دوچرخه کورسی" که از طول برشش میدین و سیمها رو میذارین داخلش و دورش رو با چسب برق به فاصله 20 سانت 20 سانت چسب پیچی بشه . به جای چسب برق از تسمه زیپی سایز بسیار کوچک هم میشه استفاده کرد
    راه دوم استفاده از لوله خرطومی مخصوص سیم کشی ساختمان هست
    سیمهائی که زیر ماشین هست یا کنار موتور هست یا موقع حرکت سائیده میشه به قطعاتِ اطرافش خطرناکتر هست و باید حتماً روکش بشه
    درود و سپاس به شما...فکر کنم برخی جاها باید از خرطومی سیم کشی ساختمان و برخی جاها از روش تیوپ که گفتید استفاده کنم. چون یک سری لوله ها بسیار نازک و فقط سیم باریکی ازشون رد شده و نمیشه خرطومی سیم کشی رو زد بهش

14. این کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام به همگی،
    من یه پراید مدل 88 صبا خریدم. یه گانه سوز است. قصد دارم دوگانش کنم. ولی با توجه به چیزهایی که شنیدم چند مدل دوگانه سوز کردن وجود داره. چه مدل هایی است و کدوم مدل بهتره ؟ دقیقا من برم بگم چطور گاز سوز کنند؟ فرق گازسوز با پایه گاز سوز چیه؟ چرا میگن گاز سوزکارخونه بهتره؟ لطفا کامل جوابم رو بدید.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •